Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DeFranco
üzenetére
Ebbe a témában azért nem vagyok otthon, úgyhogy engem ne kérdezz...
Most akarok venni én is, annyit tudok hogy átlagos felhasználónak bőven elég az Agility 3-as, Vertex 3-om helyett, nem ér annyi plusz pénzt amennyibe kerül. Én is ilyet akarok venni.Gondokról meg én is olvastam de úgy tudom ezt az új firmware frissítéssel ki is küszöbölték, de tényleg inkább mástól kérdezz ezzel kapcsolatban...

rankesz: Itt látod a különbséget.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most akarok venni én is, annyit tudok hogy átlagos felhasználónak bőven elég az Agility 3-as, Vertex 3-om helyett, nem ér annyi plusz pénzt amennyibe kerül. Én is ilyet akarok venni.