Hirdetés

Aktív témák

• proly01

őstag

Tudna valaki segíteni,hogy olyankor mi van ha ma vettem én is ilyen ssd-t[link] hazahoztam hdd ki ssd be és folyamatosan kékhalál van a windows indítása közben utána újraindulna de nem tud behozza hogy javíthatom vagy a windows normál módú indítása lehetőséget ha a javításra nyomok nem tudom kijavítani a hibát üzenetet kapok ha a normál módú indításra rakom akkor vagy elindul vagy nem !!!!Általában nem.Tegnap délután 3 óta szenvedek vele.Ha be akarom kapcsolni a trim et "cmd" ben akkor is az az üzenet fogad hogy rendszergazda jogosultság szükséges pedig az én vagyok.Alaplapom nem támogatja az AHCI-t feltenni viszont IDE alatt tettem a windows-t.SATAIIes alaplappal [link] használom én is de a hozzá kapott SATAIII as kábellel van összekötve az alaplappal de ha a 2 esre kicserélem akkor is ez van.A magician szoftver meg azt írja mikor elindítom hogy ebben a gépben nincs ssd. :Y Ilyenkor mi van tud segíteni valaki?
    Fogalmam nincs mit tehetnék vagy mi lehet a baj.Olyan mintha egyszerűen nem fogná fel hogy van benne ssd próbálkozik próbálkozik de semmi. :(((
    Előre is köszönöm a válaszokat :R

Vagy ha tud valaki esetleg 775 ös tokozású alaplapot linkelni PCI-E csatlakozással integrált hangkártya nélkül ami kezeli ezt az ssd t azt is megköszönném. :R

Aktív témák

Hirdetés