Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
proly01
őstag
Tudna valaki segíteni,hogy olyankor mi van ha ma vettem én is ilyen ssd-t[link] hazahoztam hdd ki ssd be és folyamatosan kékhalál van a windows indítása közben utána újraindulna de nem tud behozza hogy javíthatom vagy a windows normál módú indítása lehetőséget ha a javításra nyomok nem tudom kijavítani a hibát üzenetet kapok ha a normál módú indításra rakom akkor vagy elindul vagy nem !!!!Általában nem.Tegnap délután 3 óta szenvedek vele.Ha be akarom kapcsolni a trim et "cmd" ben akkor is az az üzenet fogad hogy rendszergazda jogosultság szükséges pedig az én vagyok.Alaplapom nem támogatja az AHCI-t feltenni viszont IDE alatt tettem a windows-t.SATAIIes alaplappal [link] használom én is de a hozzá kapott SATAIII as kábellel van összekötve az alaplappal de ha a 2 esre kicserélem akkor is ez van.A magician szoftver meg azt írja mikor elindítom hogy ebben a gépben nincs ssd.
Ilyenkor mi van tud segíteni valaki?
Fogalmam nincs mit tehetnék vagy mi lehet a baj.Olyan mintha egyszerűen nem fogná fel hogy van benne ssd próbálkozik próbálkozik de semmi.
Előre is köszönöm a válaszokat
Vagy ha tud valaki esetleg 775 ös tokozású alaplapot linkelni PCI-E csatlakozással integrált hangkártya nélkül ami kezeli ezt az ssd t azt is megköszönném.

Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Képregény topik
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyenkor mi van tud segíteni valaki?