- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt a hsz.-t csak belinkelték, így annak megfelelően reagálok, nem tudom, korábbi hsz.-eidben miről írtál, hogyan támasztottad alá a mondókádat.
"Nem javaslom ezeket az mSata-ás SSD-ket"
Nem értem, mindenféle konkrétum nélkül miért kell ilyeneket állítani. Elhinném, amit állítasz, ha tudnám, mire alapozva mondod. Engem pl. kifejezetten érdekelne a téma, hogy miért is rosszabb, és mennyivel rosszabb pl. szerinted vagy más szerint, aki kicsit jobban alátámasztotta az érvelését egy mSATA SSD-s meghajtó, mint egy - szerinted - "rendes" SSD.
Ez ebben a formában nem túl meggyőző, inkább félrevezető. Nekem ebből nem jön át, hogy miért is állítod ezt, az ilyen hozzászólások tipikusan azt eredményezik, hogy totál laikusok is elkezdik terjeszteni az igét, hogy "az mSATA SSD egy szar, soha ne vegyé' olyat, mert a Lajos megmondta".
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest