Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
hanog
csendes tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Nem lebeszélni akarlak az SSD-ről de ha mondjuk Sandisk Ultra SDHC kártyát használsz az 30MB/sec...a vinyó azért ennél gyorsabb szóval ki kell hogy szolgálja. Vagy a vezérlőd lassú a kütyüben vagy a kártyád lassú, SSD semmit nem gyorsítana a műveleten. A rázkódást megértem bár egy notebook winyót kinyírni (főleg ha freefall szenzoros) nem könnyű. Menet közben vettem ki a dokkolóból és csapkodtam a földhöz ilyen vinyókat és alig akart megpusztulni (azt most nem részletezem ennek mi volt az értelme de megvolt
) sokadikra is simán ment. Szóval ha kicsit is vigyázva van rá semmi baja nem lesz mehet a táskába, zsebbe aztán másoljon, csak szenzoros vincsit vegyél.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) sokadikra is simán ment. Szóval ha kicsit is vigyázva van rá semmi baja nem lesz mehet a táskába, zsebbe aztán másoljon, csak szenzoros vincsit vegyél.