Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
válasz
zetecR
üzenetére
"Start menüben Chrome ikon, jobbegérgomb, Target:
C:\Users\bármi\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disk-cache-dir="X:\BrowserCache"Már minden formában kipróbáltam ezt beírni így is, magyarul is, idézőjellel, anélkül, BrowserCache-el, Ch_Cache-el stb., mindig azt írja ki, hogy érvénytelen elérési út!
Alapból nekem ez szerepel a Chrome ikon, jobbegérgomb Tulajdonságok-ban:
Cél (vagy Target): "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
Indítás helye: "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application"Természetesen ez után is kipróbáltam a --disk-cache-dir="X:\BrowserCache" utótagot, de így sem jó. Mielőtt valaki megkérdezi, természetesen R-t használtam X helyett.
Leírná nekem valaki végig a sort mondjuk Kis Béla névvel és R/Ch_Cache célállomással, magyar win7-en, hogy pontosan mit kell beírni a Chrome ikon, jobbegérgomb Tulajdonságok-ba a Cél (Target) mezőbe, vagy inkább vonuljak ideggyógyintézetbe?
Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest