- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kerekfej
üzenetére
Nem mondtam hogy jobb, sőt irtam hogy szintetikus tesztekben gyorsabb is a Samu, sőt még azt is megemlitettem hogy hetkoznapi hasznalatban IS gyorsabb a Samu. Csak desktop felhasznalasra nem igazan fogja észrevenni Takács Józsika (elnezest minden takacsjozsikatol aki észrevette/észre fogja venni) hogy mi dorombol a gépben. Neked esetleg valami hozzafuznivalo, miert jobb a Samu?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No offense, csak szerintem tul nagy hangsulyt kapnak bizonyos dolgok SSD téren amik nem akkora jelentőségűek. Anno is mindenki úúúúúúúúagilitiháromnégyszázhuszonnyócerergigával szekvenálja az írast - volt aki kettőt vett, hát volt pancsolas vele.
Egy biztos, nem art olyan helyrol vasarolnunk, ahol valami inkompatibilitas eseten esetleg segitenek egy masikra cserélni. Mostanaban azert eleg stabil az SSD piac (mint az intel 8 megája), hogy ilyenekre figyeljunk a mérések helyett. (Ofc, a meresek is szamitanak, leginkabbb amit korabban linkeltem, hogy mennyi irast visel el mielott kifekszik.)
Aktív témák
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)