Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kerekfej
üzenetére
Nem mondtam hogy jobb, sőt irtam hogy szintetikus tesztekben gyorsabb is a Samu, sőt még azt is megemlitettem hogy hetkoznapi hasznalatban IS gyorsabb a Samu. Csak desktop felhasznalasra nem igazan fogja észrevenni Takács Józsika (elnezest minden takacsjozsikatol aki észrevette/észre fogja venni) hogy mi dorombol a gépben. Neked esetleg valami hozzafuznivalo, miert jobb a Samu?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No offense, csak szerintem tul nagy hangsulyt kapnak bizonyos dolgok SSD téren amik nem akkora jelentőségűek. Anno is mindenki úúúúúúúúagilitiháromnégyszázhuszonnyócerergigával szekvenálja az írast - volt aki kettőt vett, hát volt pancsolas vele.
Egy biztos, nem art olyan helyrol vasarolnunk, ahol valami inkompatibilitas eseten esetleg segitenek egy masikra cserélni. Mostanaban azert eleg stabil az SSD piac (mint az intel 8 megája), hogy ilyenekre figyeljunk a mérések helyett. (Ofc, a meresek is szamitanak, leginkabbb amit korabban linkeltem, hogy mennyi irast visel el mielott kifekszik.)
Aktív témák
Hirdetés
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)