Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Deadpool és Rozsomák
Jajj, ez mi vót? Bár X-Men képregényeken nevelkedtem. Felnőttként újra beszereztem őket, hogy nosztalgiából újraolvashassam. Még a német RTL-en is néztem a rajzfilmet is. Nekem még az első X-Men is bejöttek. Az első Deadpool nagyon. A második nagyon elment erősen látható CGI irányába.
Az új rész kapcsán első sokk Rozsomák új szinkronja nagyon idegen hozzá, bár ha Hugh Jackmant szinkronizálni kell, akkor gyanítom ezentúl ő fogja mindig. (Az előző sokkal jobbal passzolt.)
A multiverzumosdi is már oda jutott, mint az egész Avengers. Túl lett használva. Hugh Jackmant eddig bírtam Rozsomákként, de ezt most nagyon túljátszotta. A képi világ nekem nagyon izzadtságszagú volt. A Paradox "munkahelye", a sivatag. A főboss jó választás volt és jól hozta a karaktert a színész. A mellékszereplők helyenként erősen kilógtak.Értem, hogy ez most másik univerzum karaktere. Penge alaposan lefogyott, Gambit ezzel a falusi akcentusával, ami franciás kellett volna, hogy legyen. Elektra, X-23, Buldózer, Varangy,.... Ők legalább rendben voltak. Ez egy böszme nagy mashup volt, amivel le akarták zárni az egész Deadpool-érát. Ezt folytatni nagy butaság lenne. (Bár a pénz diktál.) Nem volt rossz, de ha a trilógiát nézem, csak ezüstérmes. Valószínűleg eredeti szinkronnal még élvezhetőbb lehetett.
Mess with the best / Die like the rest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest