Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
brownus
veterán
basszameg, nem mentem el az endymionért;( totál kiment a fejemből, félrerakattam a silverlandben jó egy hónapja, lehet van az kettő is... köszi, hogy eszembe juttattad
szójjá, a film elég nekem, ha jó fantasyt akarok olvasni előveszem o' connor regényeit
halkan megjegyzem a hollóidőkből olyan filmet lehetne csinálni, vagy a sianis ciklusból (ő a kedvencem, de ott van még pl. a gorduin ciklus chapmantől, és még van pár) hogy tönkre vernék a lotr-et. sztoriban százszor jobbak! csak hát nem világhírű az író, meg a könyv. picába. vagy tolkien is csak a mozifilm után lett az? -
tbs
addikt
válasz brownus #5603 üzenetére
Újajj... Azok a könyvecskék ponyvák Tolkienhez képest. Hiányzik a kerek háttér, szájbarágósak, elvesznek a részletekben. Nem késztetnek gondolkodásra. (Oké, 1-2 jó bekezdést/fejezetet fel tudnak mutatni. Ami most hirtelen beugrik: vmi nagymacska vadászata - a macsek szemszögéből...)
(Inkább a könyvesben anyázzuk egymást. )
-
TexT-BoY
addikt
válasz Janoska26 #5601 üzenetére
láttam az 1-2-3-4 egymás után megvolt, engem megfogott, ezért is keresem.
Aki pedig azt mondja hogy eröltetett és érthetetlen az szerintem nézze meg ujra. mire a 4.rész végére értem minden világos volt
és nagyon tetszik a film...HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
törölt tag
-
BITBOYS
addikt
Készül a Public Enemies
Igen jó a szereposztásIMDbÉs még egy nagy: Body of Lies
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
-
bagyulajuve
addikt
Megnéztem a Hancock filmet. Vígjátékra számítottam, de nem igazán nevettem rajta, talán mert mégsem az volt. Valszeg soha többé nem nézem meg, volt 1-2 jó jelenet, a sztori sem volt rossz egy 6/10-et megér. A jellemfejlődésre kicsit több időt is szánhattak volna.
Resistencia eterna
-
DemonDani
addikt
Shot 'Em Up
Hát izé, ööö... szerintem nocomment. Mindenki nézze meg maga... Nagyon emberfüggő, de aki szereti a gameket az nem hagyhatja ki!
9/10(elveim miatt nem 10/10)
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #5612 üzenetére
Borzalmas egy film. Részemről 4/10. De csak az alapötlet miatt.
-
RexpecT
addikt
-
DemonDani
addikt
Csalás És Ámítás
Egy furcsa film, mely valódi értelmet csak a legnagyobb csavarnál nyer. Nagyon jól megcsinálták a főszereplők karakterét és stílusát. Ugyanakkor egyáltalán nem új az alap sztori, de jó. Nekem bejött a film, kicsit erőltetett volt egyes pontjain, túl sokat húzták. Ahol kicsit részletesebben jó lett volna ott meg összecsapták. Nézhető, akár több alkalommal is de nem kell túlzásba vinni
6/10
-
LucifeI2
őstag
Egy hete láttam először, de nem írtam még róla véleményt.
Wanted
Hatalmas film! A golyócsavarós trailer után én úgy ültem le elé, hogy egy "vígjátékot" fogok látni. Nem csalódtam, vígjátéknak nagyon jó volt, volt pár jelenet ahol tátva maradt a szám, hogy ki tud ekkora hihetetlen marhaságot kitalálni.
Jól szórakoztam a filmen, megnéztem már háromszor, három különböző barátommal, mert mondtam nekik, hogy ezt a filmet nem lehet kihagyni.
Komoly akciófilmnek viszont nagyon rossz.
-
bagyulajuve
addikt
Otis, érdekes mozi, 1x mindenképp érdemes megnézni, sima sorozatgyilkolós filmként indul, a végén aztán beköszön a fekete humor, ami igen jót tesz a filmnek. 6/10
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
törölt tag
Bakancslista
hatalmas film 9/10 -
Face8814
őstag
Most néztem meg a Vérző Olaj című művet.
Elég fura egy film, de túl sok rosszat nem mondhatok róla. Nem fog kedvenc filmjeim közé tartozni, de túl nagy hibát sem tudok említeni.
Nálam megér egy 7/10-et.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
lorcsi
veterán
láttam ma egy filmet de nem tudom a címét
gyerekek szerepeltek benne, a fsz. az Artúr és a villangókból a lapátfülű srác
egy könyvet kellett megvédeniük a koboldoktól, de a koboldokat csak ők látták
fantasy féle, nem túl régi
mi lehet a címe?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Face8814
őstag
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
DemonDani
addikt
Az IMDB információi szerint a Múmia 3. része a nyitó hétvégén (42,5M) csak megközelíteni tudta a Sötét Lovag 3.hétvégéjét(43,8M)! (Ami szerintem elég nagy kudarc a Múmiának...)
Ezzel a TDK elérte a 395M-s bevételt 3 hét alatt!
A Swing Vote hatalmas kurcal nyitott, a Hancock pedíg tovább növelte előnyét az aranyos konzervdobozzal szemben...NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Arnold2
őstag
Mivel elég nagy lemaradásom van egy két forumtársunkhoz ezért bevezettem az "Egy új, egy régi" filmdélutánokat.Ennek fényében a következő két alkotással ismerkedtem meg:
The Happening - (Az esemény)
Nos nekem talán egy fokkal jobban tetszett mint az itt megálapított átlagnak. Nem volt rossz.Ötlet nekem tetszett.Szerintem ott bukta be a film,hogy túl hamar kiderült,hogy mi is a szitú. Mondjuk ha meg tovább húzták volna,akkor meg az lett volna a baj.Volt benne egy két vicces jelenet.Bár meg kell hagyni,hogy a végén az öreglány azért odab@szott.
De összegezve semmi maradandó.Egyszeri megnézésre épphogy.American Psycho - (Amerikai pszicho)
Húú hát nem egyszerű.Ez még a régi iskola szerint készült.Christian Bale zseniális.Egyszerűen tökéletes.Viszont a végét én sem nagyon vágom.Van egy elméletem,de nem tudom hogy passzol e.
SPOILERAz egész csak a fejében játszódott le igaz?Csak lerajzolta a határidőnaplójába amit ugye a titkárnő meg is talált.A végén egy kicsit szűrreális mikor pl a rendörkocsit felrobantja.Onnan gondolom hogy az egészet csak elképzelte.
Amúgy nagyon tetszett.Érdekes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Tegnap este még megnéztem a The Sentinel magyarul asszem A Testőr néven futott Michael Dougles filmet.
Alapjában véve kissé sablonos amerikai story de a főszereplő vitte előre rendesen a filmet. Tulajdonképpen nem volt rossz, sőt egész szórakoztató volt, de a végét szvsz elkúrták.
Spoiler
Konkrétan miért akarták megölni az elnököt....? Ki állt a háttérben....? A végén miért kellett elhagyni a főszereplőnek a titkosszolgálatot....? Meg egyébként is..., olyan sietős - megvágom mert hosszú lett - vége volt az egésznek.
6,5/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
brownus
veterán
elfelejtettük megemlíteni stan winston halál-át! ez szégyen ránk nézve nagy filmbuzikra... nyugodjék békében!
-
DemonDani
addikt
Presszó 10 A hazai filmgyártás első HD technikával készült alkotása.
-
Face8814
őstag
válasz DemonDani #5633 üzenetére
Én várom már a Szomszédok HD változatát is. Ahogy Etus fix kameraállásból mondja az 1 perces monológját Julcsinak a felnőtté válás rögös útjairól, miközben a "Kiscsibét" Kristóf hátulról "adagolja". Mindez 1080p-be!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ultraközeliben, nanotechnológiával!
Ui. Bocsi, de ez valahogy kikívánkozott belőlem ( Mégis csak a kedvenc sorozatom volt....)
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
törölt tag
We own the night - Az ejszaka urai
nem rossz film, de sokszor lattuk mar ugyanezt a tortenetet, ezert csak 6/10
-
adalbert1
veterán
válasz #54715584 #5635 üzenetére
SPOILER
Szerintem a leggyengébb az egészben az volt, hogy mikor elrakta a gyufát is a klubban (ha jól emlékszem), már ott lehetett tudni hogy valószínűleg ez lesz a lebukás forrása...
Meg nekem mintha hiányzott volna valami a filmből, hiába volt egész korrekten megcsinálva. -
adalbert1
veterán
válasz bagyulajuve #5637 üzenetére
Hát a könyvből nekem nem derült ki egyértelműen, mondjuk lehet hogy újra kellene olvasni (olyan 4-5 éve olvastam már)...
Mindenesetre szerintem maga a könyv sokkal nagyobb élmény, mint a film. -
törölt tag
csajok csak nektek
-
Face8814
őstag
27 Idegen Igen
ÁÁÁÁhhhhh!
Elegem van ezekből a sablon amerikai vackokból. Viszont sajna az asszony rákényszerített hogy nézzem meg! Nem is pazarlok rá sok szót.....
3/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
DemonDani
addikt
Batman: Begins
Közelegvén a magyar premier eméleim felfrissítése szükségeltetett... Nagyon jó még mindíg... A szereposztás itt is nagyon jó volt már, az efektek is baromi jók, a történet kidolgozottsága is nagyon részletes, egyedűl a vége lett kicsit elcsépelt. Azon kivűl minden ottvan!
9/10
-
DemonDani
addikt
A következő sajnálatos dolog a TDK színészgárdája körül Elátkozott film...
-
VladimirR
nagyúr
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hipervándor letudva, megnézve, és asszem még sokszor újra berakom a lejátszóba majd. Kezdem megszokni, hogy azok a filmek, amelyeket mindenki leszól, jönnek be nekem a legjobban. Nagyon tetszett az egész, pár mindenkiben felsejlő kérdést azért megválaszolhattak volna, de sebaj. Jó volt az alapsztori, jól ki is használták a lehetőséget. S. L. Jackson mondjuk baromira nem illet a képbe, idegesített nagyon (nem azért meg negatív karakter volt), plusz, az a fehér korona az nagy lulz volt.
9/10 - szívem szerint 10-et is adnék ha kicsit cizellálták volna a háttérsztorit.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
kicsitomi88
őstag
Langolierek - Az idő fogságában
Még 13 év távlatában is 180 perc izgalom a számomra. A magyar szinkron viszont csapnivaló.
Nálam 10/9.90 87.5 87.8 87.5
-
LucifeI2
őstag
Felon - IMDB
Nagyon jó film. Aki szereti a börtönös filmeket, annak csak ajánlani tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest