Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#13763) Arnold2


Arnold2
őstag

G.I. Joe - The rise of Cobra / G.I. Joe: A kobra árnyéka

Nos, tegnap megnéztük magunknak ezt az új Gi Józsit. Nem sokat lehet róla elmondani (s nem is akarok, mert még mindig a könnyekkel küszködök).
Szóval maga a film rettentően BUTA. Igen nagy betűkkel. Tehát ha teheted, hadd otthon az agyadat, mert az enyém majdnem felrobbant a nagy terhelés alatt. Mit értek BUTA alatt: történet egyszerű, mint az egyszer egy, a párbeszédeket mintha én írtam volna egy fél üveg abszint után (jó pár olyan mondat hangzott el mint a Mátrixos: „Remegő kézzel nem lehet bakancsot kötni!”), s azt most nem is vesézem ki, hogy a fizikai törvényeknek már meg sem akartak felelné. Nem túloztak, egyszerűen figyelmen kívül hagyták. Ha már kummantasz, akkor nagyot :) elven. De ugyan akkor nekem ez fájt a legjobban, mivel mérnök palánta vagyok. Valamint a mostanság divatos rohadt gyors snittek egymás után való bevágása: nagy bunyó jelenet: mindenki mindenkivel s egy küzdő párt max 2 másodpercig látsz utána snitt snitt snitt snitt. Kapkodtam a fejem ezerrel. De már kezdek hozzászokni.
Meg még ami nem tetszett az az volt, hogy a film (Corvin fő terem) tök hangos volt. De ahogy hallottam inkább a magas hangok voltak hangosak, a mély valahogy annyira nem. Néhol már kicsit zavart a rohadt hangos robbanás.
De összességben nekem végül is tetszett. Nem ismerem a GI Joe világát, így abszolút nem kellett megfelelnie nálam semminek. Egy egész pörgős akció filmet kaptam, nagyon szép látvánnyal. Ó igen: a film nagy faszán lett megrajzolva. Nem spóroltak a CGI-on. Nagyon csini. Valamint néhil meg egészen jókat kacagtunk (többnyire kínunkban, de nevetés az nevetés).

A filmet egy full szilikon szőke macához (vagy Tibi kedvéért Megan-hoz hasonlítanám): nagyon szép és tetszetős, de rém buta és primitív.

Egyszer moziba megérős, mert szép. Talán majd HD-ben is megnézem, majd ha kijön.

U.i: ha van rá lehetőségetek, ezt mos kívételesen feliratosan, angolul nézzétek. Nehéz elismerni, de ez a szinkorn véleméynem szerint nem lett a legjobb.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.