Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Megnéztem ma egy filmet és hát mit ne mondjak. Megütött egy kicsit.
Szerintem egy jó szerzemény lett.
Tudnátok nekem ehhez hasonló filmeket ajánlani? -
vilmos195809
csendes tag
sziasztok!!!.a 80-as években láttam egy filmet, amiről semmi más nem jut eszembe csak az, hogy van benne egy férfi akit kísért valamilyen gyerekkori trauma és összefüggésben van egy szélhárfával.
-
gembacsi
csendes tag
válasz
Plasticbomb #1071 üzenetére
A kereséssel ugyanígy jártam, mint te. :-)
Válasz: Az utolsó csillagharcos. -
tonyrulez
őstag
Üdv!
Egy Youtube klipre emlékszek csak, lehet hogy sorozatból van, nem tudom. Egy terrorista, rajta suicide vest (bombák a testén), egy járókelőt megölel, majd egy bolt belsejéből látjuk hogy felrobban és vér borítja a bolt kirakatát/betör az üveg. Neten rákeresve csak a social experiment jön fel (terrorist hug-ra).
Köszi
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Régi motorosokhoz szegeződne a kérdésem, még talán 80-as évekbeli vagy talán 90-es években készült filmet keresek, bőven VHS korszak. Azt hiszem Visszatérés volt a film címe, e így semmit nem találok a neten.
Tartalma (amire emlékezem): A főszereplő csávó a film elején visszatér a szülővárosába (vagy legalábbis ahol sok évvel ezelőtt élt és dolgozott). Egy fekete Porsche 911 Turbója van (de ez sem 100% hogy pont ez a típus). Találkozik a régi barátaival munkát keresve, majd kap is. kocsikat kell elszállítson egy kamionnal egy megadott helyre. Igen ám, de egy helyi kemény autós banda a kornak megfelelő kocsikkal (pontiac stb.) és festésekkel (rikító sárga meg lila gagyi minden) beleköt a főhősbe és végig baszogatják. Az egyik egy helyi bandafőnök fia és annak haverjai.
Jelenetek amikre emlékszem:
- A főhős beül egy étterem teraszára levest enni, majd ennek a bandának a feje betalálja, majd beleköp a levesébe (szó szerint)
- A film legelején a kiírásoknál mutatják, hogy a főhős a fekete Porsche-jával suhan az utakon, majd egy kígyó sziszeg az út közepén. Főhős megáll mellette, kiszáll majd azt hiszem visszaszáll és áthajt fölötte.
- Van egy jelenet a film vége felé, hogy a főhős az autószállító kamionnal viszi a kocsikat, majd ez az autós banda megtámadja. A főhős kénytelen hátra mászni és lánccal rögzíti a kormányt, ami idő közben majd egyre jobban lazul, de mire lemenne az útról a kamion, vissza sikerül másszon.Nagyon régóta keresem ezt a filmet, aki tudja,ne tartsa magában. Úgy emlékeztem, hogy Michael Biehn volt benne a főszereplő, de az ő filmjei között ilyet nem találtam.
-
vilmos195809
csendes tag
Keresek egy a 70-es években készült francia krimivígjátékot. A főszereplő egy gazdag család gondnoka, aki mindenkit eltesz lábalól, és végül ő lesz az örökös.Egy kastélyban laknak. A gondnok a család kedvence lesz. A nagymama tolókocsis ("balesetben " meghal) az egyik rokon őrült zenész akit a gondnok befuttat. Sajna semmi más nem jut az eszembe Segítségeteket előre is köszi !
-
Pötyi
őstag
Halkan szólók, hogy van ilyen internetes adatbázis a filmekben szereplő fegyverekről is.
-
MMIX
addikt
Ha pontosabban tudod a típusát.
imcdb Internet Movie Cars Database.Színész, jó szöveg, sztori, helyszín?
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Egy régi krimit keresek amiben valami bankrablós sztori van. Régi 2002-es bmw-vel menekül az ember, de az akció előtt leszedi a szélesítéseket róla, így elfér a sikátorokban, az üldözők meg elakadnak...
Valaki esetleg..? -
MMIX
addikt
válasz
Arpee78 #2014 üzenetére
Angol nyelvű 1 órás előadás van a Youtube-on, irodalom angol nyelven, van egy TV film rész róla (IMDB)
Amikor az időjárás írta a történelmet (TV Series)
Operation Eagle Claw (2008)Nem tudom megfilmesíthető-e esetleges Top Secret miatt.
Akció filmnek rövid lenne, én nem tudom mennyi amerikai nézné meg moziban a sikertelen túszmentő akciót.Megfilmesítési jogokat is próbáltam, semmi. Vagy csak nem találtam, az erre a kérdésre szánt gépidő alatt.
-
Pötyi
őstag
válasz
vilmos195809 #2006 üzenetére
Figyi már! Rozáli szóról szóra, betűről betűre ugyanezt kérdezte az 1999-es hozzászólásban.
Rozáli = Vilmos ?
-
Arpee78
senior tag
Tud valaki filmet erről:
1980. áprilisában az Amerikaiak túszmentést kísérletek meg Iránban, ami ugye nem sikerült. Nem, ez nem az Argó akció
Wiki -
MMIX
addikt
válasz
vilmos195809 #2006 üzenetére
Kaleidoszkóp. Warren Beatty (1966) [link]
-
Pötyi
őstag
-
rozali
csendes tag
Kb 25-30 évvel ezelőtt volt egy pár részes sorozat a tv M-1en a címét nem tudom még gyerek voltam. A film arról szólt, hogy egy idős gazdag nőnek volt 2 lánya,és az egyik lányba beleszeretett egy pasi ami az idős nőnek egyáltalán nem tetszett. Miután többszöri kérésre sem akart szakítani a lányával, ezért elhatározta hogy az embereivel megöleti a pasit. Elvágatta a kocsiján a fékvezetéket,hogy a pasi belezuhanjon a szakadékba. A pasi viszont véletlenül a kocsit odaadta az öreg hölgy másik lányának,és ezért ő halt meg. A pasi ellen az idős nő hajtóvadászatot rendez, és már nem tudom mi lett a film vége. Még arra emlékszem, hogy a filmnek nagyon jó zenéje volt.
-
flash-
veterán
sziasztok
egy filmet keresek:
amerikában kult film mai napig sokat emlegetik, de egyszerűen nem találom (pedig 80as vagy 90 es években játszódik,,)
akció film,rendőr(nyomozó) párosról szól, san francisco vagy los angeles naplementék több alkalommal is vannak benne, ez így megmaradt mert emlékezetes képi világa van,valami drog ügyben nyomoznak...
egyszerűen nem jut több eszembe, sehol sem találom pedig elég nagy film...
-
vilmos195809
csendes tag
sziasztok A Múltkor láttam a t.v.-be de csak a végét.Festő-müvész fiatalon meghalt.Felesége utca lány,vagy hasonló.Gyönyörü szerelem lesz,egy kislány születik.és az anya naplóját olvasva jelenik meg a film.Előre is köszi !
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Régebben láttam egy filmet de valami oknál fogva nem jutottam el a végéig.
Valami olyasmi történetről szól hogy egy fiatal lányt fogva tart a saját családja és ez a lány megpróbál megszökni.Esetleg valaki tudja a nevét? Az biztos hogy 2011 utáni filmről van szó.
-
vilmos195809
csendes tag
sziasztok Keresem azt a francia, vagy angol filmet mely kb. 1970-1980 között készülhetett. A főszereplő szemüveges, középkorú férfi. Éjjel betör egy kártyanyomdába, és a klisén egy apró jelölést helyez el. Ezután azokba a kaszinókba megy játszani, ahová ezeket a kártyákat szállítják. Speciális nagyítással ellátott szemüvegével felismeri a lapokat, és állandóan nyer. Előre is köszi !
-
Pötyi
őstag
válasz
Coccolino_O #2003 üzenetére
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Azt a filmet keresem, ami alapvetően modern környezetben mutatja be a Le Mans-i versenyt. Úgy saccolom, hogy 2000-2005 közötti film lehet. Nem igazán találtam meg az interneten, hátha ti tudjátok. Tulajdonképpen már csak arra emlékszem a filmből, hogy az idősebb faszi meséli a fiatalabbnak, hogy az árnyékban jobban tapad a gumi, vagy valami ilyesmi. Köszi előre is a segítséget.
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok!!Én is keresek egy filmet! TV-ben láttam, sok évvel ezelőtt. A színészek "ismeretlenek". A főszereplő pár (talán) Írországban együtt nő fel, a fiú családja halászattal foglalkozik. Szerelemesek lesznek egymásba. ( A film elején aratás van.) A lány Párizsba megy továbbtanulni, amivel együtt jár, hogy átértékeli az addigi életét, már lenézi a halászok életét és férjhez megy idős tanárához. Sok évvel később véletlenül találkozik újra gyerekkori szerelmével (akinek időközben családja lett), amikor az egy szakszervezeti tüntetésre érkezik Franciaországba. Fellángol a szerelem köztük, és attól kezdve évente talán 1 hetet töltenek együtt ...
-
Pötyi
őstag
-
rozali
csendes tag
Sziasztok!!!!!Két film címét keresem már régóta. Hátha ti tudjátok:
1 film:min 15 éves kb.1 nyomozó nyugdij elött van pár 7ttel,vérvételre megy és 1 fekete buszsofförrel van 1xre a dokinál ,aki kábszerezett és elcseréli a leletet a nyomozóéval ,hogy ne derüljön ki ! A nyomozót vissza hivják pár nap múlva hogy gyógyithatatlan betegsége van ami hamarosan elviszi ! Csak ez a betegség a buszsoföré aki elcserélte a kémcsöveket . És kiderül a nyomozó életbiztositása csak akkor fizet halál esetén ha akcióban esik el , és nagyon kéne a pénz ha meghal hogy a gyereke egyetemre tudjon menni ! Ezért több bevetést kér! Ha valaki ráismer irja meg legyenszives a cimé!
2film::francia, vagy angol filmet mely kb. 1970-1980 között készülhetett. A főszereplő szemüveges, középkorú férfi. Éjjel betör egy kártyanyomdába, és a klisén egy apró jelölést helyez el. Ezután azokba a kaszinókba megy játszani, ahová ezeket a kártyákat szállítják. Speciális nagyítással ellátott szemüvegével felismeri a lapokat, és állandóan nyer. Előre is köszi ! -
Egon
nagyúr
Üdv!
Már régóta keresek egy filmet, de ezidáig sikertelenül. Sajnos igen kevés részletre emlékszem belőle, de hátha valaki tud segíteni. A filmet idegen nyelven (németül) láttam, a VHS-korszak aranykorában, ami nem segítette a megértést...
Jóó eséllyel az 1980-as évek filmterméséből való.
Ez egy gladiátoros film, szubjektíve a jobbak közül való. Két részlet maradt meg bennem. A főszereplőt ki akarják nyíratni az arénában, ezért sorra küldik be ellene a gladiátorokat. Ő többet legyőz, de senkit sem öl meg. Amikor már jártányi ereje sem marad, az aktuális ellenfele megtagadja a kivégzésére kapott parancsot, majd a többi gladiátorral együtt körbeveszik, és védelmezik (ha jól rémlik, legyűri őket a túlerő, és a börtönben folytatódik a film). A másik jellegzetesség, hogy vannak benne turbános-köpönyeges, tuareg-szerű harcosok (talán ők az ellenség).
Előre is köszönöm a segítséget! -
attrax
aktív tag
Hello, én ezt a filmet keresném magyarul: Dead Cert
Felirat van magyar de nincs amire rárakjam.Nagyon izgalmas krimi volt! -
tomiii.
aktív tag
Sziasztok
Nem éppen rendes filmet keresnék, de hátha itt tud segíteni valaki. Youtube-os video, kb 5 perrc, egy Lidl áruhazban játszodik, ejszaka probaljak kirabolni, bent vannak a boltban, majd bejon ket vezeto ejszaka es mennek aznemeleten talalhato irodaba, de az egyik betoro zajt csap, fenyek felkapcsolodnak, jon a menekules, 3an 3 irányba,közben kivilágosodik, az egyik tolvajt koveti a kamera, mar a felesege veszi fel ajtoval, kozben rednorok neztek az ejszakai felveteleket es innen az egyik rendor pont kocsival a tolvaj es felesege kocsja mellett van, izgul, nehogy felismerjek, ekkor pont beall egy busz a két kocsi koze, megkonyebbul, ekkor hirtelen igazoltatjak par meter utan, de nincs gond, majd a felesege kiteszi annal a lidl-nél, amit kiakartak rabolni es ugye itt civilben van, felesege se tudja mi tortent es interjut keszitenek az aruhaz vezetovel es ez a tolvaj a riporter. a aruhaz vezeto vegig vezeti a voltban, mesel neki, de a tolvajnak megakad a falon a szeme egy idezeten, amire nem emlekszem, de elegge mélyenszanto gondolat es a kulvilagot nem is hallja, csak erzi, hogy ez igy nem mehet tovabb.
Szóval ezt kene megkeresni, őszintén szólva soha nem láttam ezt, csak az imént felébredtem és ez a videó jatszódott le az álmomban, hogy ezt nézem youtube-on.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
littlelion21 #1990 üzenetére
pont most lett meg, köszi!
-
littlelion21
addikt
válasz
csipszikutya #1989 üzenetére
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Filmet keresnék.
Történet röviden: Hasonló mint a forráskód. Egy férfi egy jövőbeli háborúban ébred, mint újság író és ha meghal mindig újra kezdődik az a nap, mert megölt egy olyan űrlényt aminek ez a képessége. Sokadjára meghal és utána jön rá, hogy meg kell keresni-e egy nőt aki egy másik háborúban átélte ezt.
A végén Párizsban kell elpusztítani az idegenek "agyát".
Nem régi film.Címet kérnék. Köszi
-
Vazallus
tag
Egyszer láttam egy film plakátot a moziban, csak sajnos elfelejtettem a címét. A plakáton egy fazon szerepelt, aki a víz alatt van egy koporsóba bezárva elsüllyesztve. Mi lehetett ez a film? kb 1 éve láthattam szóval nem olyan régi.
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok. Keresek egy olyan filmet amelyben két szőke testér szerepel, nők az egyiknek egy kisfia a másiknak egy kislánya van, a kisfiú meghal és halála után kísérti, bántja a kislányt. Van egy robotfigura ami akárhányszor kidobják visszakerül a házba, végül a pincében találnak egy ház makettet, annak a makettje ahol épp laknak. Esetleg valaki tudja melyik film ez??
-
vilmos195809
csendes tag
Segítsetek nekem egy film megtalálásában.
Egy házaspárról szól akinek van egy nagy hajójuk és oda minden évben fiatal fiúkat válogatnak egy "kiképzőtáborra" ami pár hétig tart és a film végén viharba keverednek és a kapitány felesége meg pár gyerek meghal!Ismerős valakinek?Nagyon jó film és nem jut eszembe a címe! -
törölt tag
válasz
#90933760 #1980 üzenetére
Hát ööö, poszt-apokaliptikusra gondoltam nem sima katasztrófafilmekre. Az Éli könyve volt ilyen speciel, az jó volt nagyon, ilyeneket keresek még.
A többi sima katasztrófafilm egyszer nézősek. A Mad Max volt más. A Világok harca meg minősíthetetlen.A The100 meg feliratos, úgyhogy az kiesik.
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok Keresek egy filmet régen láttam, maradványok vannak belőle, kicsi lány a gyilkos, minden pajtását valamilyen módon bántja, sőt lelöki a hintáról, belöki a tóba stb...de ott egy elkényeztetett lányról van szó, aki sir ri, hogy ő nem akart bántani senkit, a szülei hisznek neki. Hosszu barna göndör haju a kislány, tán óvodás, vagy még kis iskolás, hizelgős, bujós, de gonosz kis gyilkos. Aztán nem tudom valahogy lebukott. Innen től nem tudom tovább, a cimére meg végképp nem emlékszem.és még az jutott eszembe róla, hogy üveggolyókat is el lopot a társaitól, és a szobájába dugdosta, a végén jönnek rá mikor megtalálták, hogy ki is az a kicsi lány,de nem az arva filmre gondolok elore is koszonom
-
jozsi0104
tag
Sziasztok!
Újra megkérdezem,hát ha valakinek beugrik.
Emlékszik valaki a szív Tv-re,MSat-ra?
Na valamelyiken láttam a filmet olyan 15-18 éve körül,de sajnos nem is az elejétől,hanem közepekörűl kapcsolódtam bele.
Annyira emlékszem volt egy őrült csávó aki hajszolta az embereket és megölte.
Talán egy erdőben élhetett.
Egy jelenet megmaradt bennem,a gonosz ember motorral üldözött egy autós csávót egy nemzetközi úton,és oda kiabált neki ahogy a motort vezette, felvettem egy stoppost.Mert egy megölt csávót ültetett fel maga elé,akit azelőtt ölt meg,és ha jól emlékszem rá is dobta a menekülő autóra.
Tudom igy nehéz,de hátha valakinek beugrik. -
tothjozsi96
addikt
válasz
littlelion21 #1978 üzenetére
Igen, nagyon szépen köszönöm!
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok Keresek egy filmet régen láttam, maradványok vannak belőle, kicsi lány a gyilkos, minden pajtását valamilyen módon bántja, sőt lelöki a hintáról, belöki a tóba stb...de ott egy elkényeztetett lányról van szó, aki sir ri, hogy ő nem akart bántani senkit, a szülei hisznek neki. Hosszu barna göndör haju a kislány, tán óvodás, vagy még kis iskolás, hizelgős, bujós, de gonosz kis gyilkos. Aztán nem tudom valahogy lebukott. Innen től nem tudom tovább, a cimére meg végképp nem emlékszem.és még az jutott eszembe róla, hogy üveggolyókat is el lopot a társaitól, és a szobájába dugdosta, a végén jönnek rá mikor megtalálták, hogy ki is az a kicsi lány,de nem az arva filmre gondolok elore is koszonom
-
littlelion21
addikt
válasz
tothjozsi96 #1977 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
Az alábbi történetű film címét keresem.
Amire emlékszem.
Egy vak fiúról szól, és az a fő amit tudni kell róla hogy a barátai mindig össze akarják hozni egy lánnyal, főleg egy estés dolgokra.
Mivel mindig megsajnálják és így sosem jön össze a ...
És amit még tudni kell róla az az hogy egy szerkezetet kap hogy lásson újra, ennek a segítségével látni fog körvonalakat, meg ilyesmiket.Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv! -
bambano
titán
megint kérdezek
mi annak a filmnek a címe, amit nemrégen promótáltak, arról szól, hogy eltűnik mindenki a földről és egy pasi marad életben, és mindenféle marhaságot csinál? stadionban elénekli a himnuszt, mintha nagy meccs kezdődne, stb. elkészült már ez a film?
kösz.
-
JetiRulez
őstag
Sziasztok!
Mi ennek a filmnek a címe? [link]
Meg is találtam, ahogy beírtam a Googlebe az "eddieeee"-t.
Miami Vice TV series -
válasz
MaxxDamage #1970 üzenetére
Meg is találtam... bár a régi Philips VHS készülék már többet dobálja ki a kazettákat, mint bevenné
A film 1990-es és a címe "Acélcsapda"
L
-
válasz
T. Almeida #1968 üzenetére
No Problem !
Asszem rávetem magam a régi VHS kazikra és megkeresem azt a filmet amit "keresek"
/az esély megvan rá, hogy meg is találjam... aztán majd kiderül/L
-
NasCa
tag
Sziasztok!
Régebben láttam Duna Tv-n egy filmet a koldusmaffiáról, talán cseh vagy szlovák lehetett.. A nyitójelenete az, hogy egy fiatal házaspár bemegy egy étterembe, kiderül hogy nem tudnak fizetni, és emiatt a többi vendég összedobja nekik a pénzt (aztán persze kiderül hogy az egész meg lett játszva). És ilyen csalási trükkök vannak benne végig.. Címét tudja esetleg valaki? -
T. Almeida
senior tag
válasz
MaxxDamage #1965 üzenetére
Posztapokaliptikus sorozat, nagy kedvencem: The 100.
istenkirály!Szerk.: Bocs, az #1966-hoz válaszoltam.
-
törölt tag
Hali.
Az Út című filmhez hasonlóakat ismertek még?
-
Sziasztok!
Volna egy film ami valahol meg is van még VHS-en (80-as évek / 90-es évekből származó film) nagyon rég láttam és nagyon jó Film!
Nagyjából leírom ahogy kezdődik, mert arra emlékszem, hátha valakinek beugrik...
Zöldes stáb / szereplő kiírás (közbe ahogy a betük kiíródnak , kopogó hangon megy mint mikor gépelnek.) vonatot rabolnak ki (fekete cross-motorról 5-6 motorral kb. menet közbe) ha jól emlékszem ebbe a filmbe drogosok vannak, ilyen akció/scifi .
Sajnos többre nem emlékszem !
Megköszönném, ha valaki tudna konkrét példát/példákat mondani és képről (GooGle, egyéb) meg tudnám mondani, hogy az-e a film vagy nem...
L
-
looser
addikt
Sziasztok, tudtok ajánlani hasonló hangulatú filmet, mint amilyen a Forrest Gump, vagy a Garp szerint a világ? Szóval amerikai, lehet csöpögős, kis humor és dráma, élettörténet...
Üdv
-
vilmos195809
csendes tag
Keresek egy a 70-es években készült francia krimivígjátékot. A főszereplő egy gazdag család gondnoka, aki mindenkit eltesz lábalól, és végül ő lesz az örökös.Egy kastélyban laknak. A gondnok a család kedvence lesz. A nagymama tolókocsis ("balesetben " meghal) az egyik rokon őrült zenész akit a gondnok befuttat. Sajna semmi más nem jut az eszembe Segítségeteket előre is köszi !
-
bambano
titán
válasz
Coccolino_O #1958 üzenetére
Nem, nem az elysiumot keresem, ott matt damonra kívülről raknak rá egy exoskeletont, és nem megszökik, hanem be.
amit én keresek, ott a trailerben valami spéci ruhában volt a fickó, szemüveges álarcban, a szokásos látvány, hogy belül adatok meg rajzok futnak a lencséken, mint anno a terminátorban. valami kutató vagy fejlesztő központból szökik meg, és bemegy egy kórházba meglátogatni valakit, amikor kijön, akkor meg üldözik.
de kösz a tippet.
-
bambano
titán
egy nem túl régi filmet keresek (2-3 éves max.), amiben megbuherálnak egy fickót, félig-meddig átépítik kiborggá, majd megszökik. a címe is valami ilyesmi, ebből jön, hogy prototípus.
tia
-
vilmos195809
csendes tag
sziasztok Egyszer régen láttam egy filmet.....sajnos a címét nem tudom.....úgy kezdődik , hogy egy angol városban leszáll a tejköd.....egy lány a téren egy szobor mellet halad el a ködben .....közben a szobor mellett megszólítja egy hang.....ez egy krimi....nem tudjátok véletlenül a címét.?
-
mephi666
nagyúr
még mindig ugyanazt a filmet keresem, amit többen is és 2 "leírást" találtam, ami erre vonatkozhat:
1:
"Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.
Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.
Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.
Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai."
2:
"Mi a címe annak a filmnek (ha jól emlékszem német paródia vagy vígjáték), aminek a története a következő?
Egy nő szomszédja véletlenül megcsúszik, leesik a lépcsőn és meghal. A nő fél hogy őt fogják gyanúsítani, ezért feldarabolja a holttestet, beteszi a mélyhűtőbe és apránként megeteti a kutyával.Régen láttam a filmet, de szeretném megnézni újra, nagyon megköszönném a választ!"
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok!
Vagy 18 évvel ezelőtt láttam a filmet,de nem tudom a címét. Egy csapat fiatal elmegy egy házba,lehet valami erdőben lévő.....lényeg,hogy egy csávó egyesével öli meg őket, pl az egyiket zuhanyzófüggöny kötelével,a másiknak turmixgépbe nyomja a fejét. Ilyesmi rémlik és az meg tuti,h egy pincébe ülteti egy asztal köré azokat,akiket megölt. Kerestem már mindenhol,de nem találom. Köszi előre is. -
Fr3eWar
őstag
válasz
vilmos195809 #1952 üzenetére
Nincs mit!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
vilmos195809 #1950 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Külpolitika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest