Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
senior tag
Semmi gond, próbáltál segíteni, úgyhogy köszönöm. Azzal, hogy megnéztem a Bíborsivatagot veszteni nem vesztettem, ha nem is volt egy életre szóló meghatározó élmény, azért egyszer simán nézhető volt.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Tamy
senior tag
A második tényleg vicces, bár most csak belenéztem
Az elsőt majd megnézem (ismerős a címe, biztos láttam már ezt is régen), de nem hiszem, hogy ez volna az. Amit keresek, abban egy terepjáróval mennek, hogy aztán miként kerültek a sivatagba, vagy mit kerestek ott, arra már nem emlékszem. Háború sem rémlik. Persze még az is lehet, hogy repülővel zuhannak le, és épp oda van készítve nekik egy kocsi, hogy tovább tudjanak menni Viccen kívül nem hiszem, hogy ez lenne az, de azért köszi a tippet.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
VIPowER
őstag
-
Pötyi
őstag
Második film:
Egy Tom Selleck film ugrik be 1984-ből, a Gyilkos robotok (Runaway), abban van ilyen követő lőszer.
Tessék, az előzetese:
Kábé egy percnél van ez a jelenet.
Annak idején kőkemény film volt, Michael Crichton csinálta. Hetekig ilyen robotfegyveresdit játszottunk a suliban.
Mellesleg a főgonoszt alakító Gene Simmons a Kiss együttes magyar származású gitárosa.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
Wyll
őstag
Megvan neki a Holdlakók titka, és mostmár nekem is
De amúgy egy kicsit jobb minőségben fent van ncore-on is, csak igazi címe nem ez, hanem az, hogy "A szeleniták titka, avagy utazás a Holdra".[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suicide Squad: Kill the Justice League - Januártól nem kap több frissítést
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Politika
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest