Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-09-27 18:45:12

LOGOUT.hu

A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2024) wolfman


wolfman
veterán

Sziasztok!

Régi motorosokhoz szegeződne a kérdésem, még talán 80-as évekbeli vagy talán 90-es években készült filmet keresek, bőven VHS korszak. Azt hiszem Visszatérés volt a film címe, e így semmit nem találok a neten.

Tartalma (amire emlékezem): A főszereplő csávó a film elején visszatér a szülővárosába (vagy legalábbis ahol sok évvel ezelőtt élt és dolgozott). Egy fekete Porsche 911 Turbója van (de ez sem 100% hogy pont ez a típus). Találkozik a régi barátaival munkát keresve, majd kap is. kocsikat kell elszállítson egy kamionnal egy megadott helyre. Igen ám, de egy helyi kemény autós banda a kornak megfelelő kocsikkal (pontiac stb.) és festésekkel (rikító sárga meg lila gagyi minden) beleköt a főhősbe és végig baszogatják. Az egyik egy helyi bandafőnök fia és annak haverjai.
Jelenetek amikre emlékszem:
- A főhős beül egy étterem teraszára levest enni, majd ennek a bandának a feje betalálja, majd beleköp a levesébe (szó szerint :) )
- A film legelején a kiírásoknál mutatják, hogy a főhős a fekete Porsche-jával suhan az utakon, majd egy kígyó sziszeg az út közepén. Főhős megáll mellette, kiszáll majd azt hiszem visszaszáll és áthajt fölötte.
- Van egy jelenet a film vége felé, hogy a főhős az autószállító kamionnal viszi a kocsikat, majd ez az autós banda megtámadja. A főhős kénytelen hátra mászni és lánccal rögzíti a kormányt, ami idő közben majd egyre jobban lazul, de mire lemenne az útról a kamion, vissza sikerül másszon.

Nagyon régóta keresem ezt a filmet, aki tudja,ne tartsa magában. Úgy emlékeztem, hogy Michael Biehn volt benne a főszereplő, de az ő filmjei között ilyet nem találtam. :(

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.