Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz littlelion21 #3294 üzenetére
Nem az volt mert emberek voltak zombik nem bárányok.
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
válasz littlelion21 #3292 üzenetére
Igen ez volt, köszönöm! A másik egy jól sikerült horror vígjáték volt, egy csomót kerestem de az istenért se jövök rá a címére. Pedig Új-Zélandi horrorból nincs túl sok.
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
Sziasztok
Egy régebbi filmet keresek. Ha jól emlékszem úgy kezdődik hogy egy szigeten atombombát tesztelnek, de talán hamarabb robban, illetve nagyobbat mint tervezték, és még a bunkeren kívül maradnak katonák akik meghalnak. Nagyjából ez lehet az eleje neki, tudja esetleg valaki a címét?
Illetve van még egy film amit keresek. Ha jól rémlik egy Új-Zélandi horror vígjáték lenne, abba meg van olyan rész hogy egy templomnál(?) vannak a főszereplők, és akkor tör ki a zombulás. Azt tudom hogy vígjáték.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
Sziasztok
Keresek egy filmet ami a Holdon játszódik. Sajnos nagyon kevés részlet ugrik be belőle.
Pár ember van a holdon, amit ha jól emlékszem hulladék lerakására használnak. Az egyik szállítmánnyal pár bűnöző érkezik, és át akarják venni az irányítást a bázison. Majd őket követik a börtönből ahonnan megszöktek pár fegyveres, akik meg el akarják őket kapni.
Valakinek nem ugrik be ezen részletek alapján hogy melyik filmről lehet szó?
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
-
veterán
Sziasztok
Keresek 1 filmet amit régebben láttam már, de a címét elfelejtettem, viszont pár dologra nyilván emlékszem.
Ha jól emlékszem akkor 2 srácról szól, nem tudom hogy testvérek-e vagy sem, de föld alatt megérintenek valami világító nemtudommit, amitől különleges képességük lesz. Tudnak tárgyakat irányítani pl. A vége pedig arról szól hogy a város közepén ketten harcolnak egymással, majd az egyik a másikat egy nagy karóval öli meg, átdöfi rajta..Persze közbe a rendőrök is próbálják megállítani.
Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
-
veterán
Sziasztok
Láttam régen egy olyan filmet, ami talán a Mexikói határnál játszódik, és drogot kell áthozni egy alagúton keresztül. Nem tudok semmi egyéb infót a filmről sajnos. Nem tudjátok véletlenül a film címét? Az 100% hogy alagúton keresztül juttatják át a cuccot, erős kocsikkal.
Köszönöm
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
-
veterán
Sziasztok
Keresek egy olyan filmet amit nem is olyan rég láttam, viszont nem jut eszembe a neve. A lényege az lenne hogy az idegenek, a föld energiakészletét akarják lecsapolni vagy mi a fenét. És van ilyen nagyobb központ nekik ami ezt végzi. És egy nyaláb megy le az energiakészletért, ami feljuttatja a föld felé a készletet.
Nemtudjátok véletlenül mi a neve ennek a filmnek?
köszönöm előre is
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
Sziasztok
Láttam régen egy filmet és szeretném a segítségeteket kérni hogy megtudja mi a neve.
Annyiból emlékszem a filmre hogy ez kezdő ügynök aki ha jól emlékszem marketing vagy milyen téren dolgozik, elszegődik egy a munkájában nagyon profi ügynök mellé, aki belevezeti a munka rejtelmeibe. És ez a munkájában profi ügynök, rászáll a társának a feleségére - ( értsd megakarja kapni magának a csajt )
Naggyából ennyire emlékszem a filmből, ez a profi ügynök egy kopaszodó csávó, sajnos a nevét nemtudom. De olyan középkorú kb.
köszönöm előre is a segítséget
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
Sziasztok
Keresek egy olyan filmet aminek az a lényege hogy van egy csaj aki egy házban lakik, és a férje úgymond szellemként kísérti. Amiért megcsalta vagy mittudomén miért. És van 1 rendőr aki állandóan feljárkál a csajhoz hogy megnézze minden rendben van-e vele. A film legvégén felgyújtják a házat és a rendőrnek meg a csajnak is egyszerre megjelenik a csaj férje így már elhiszi a rendőr hogy a csaj nem hülye hanem télleg kísérti a férje.
ennek a filmnek kellene a címe, thx előre is.
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Orion HT-520 5.1 hangfalszett
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Szá
- Intel Celeron G4920 Processor (2M Cache, 3.20 GHz) - Intel UHD Graphics 610 + Gyári hűtő !
- GIGABYTE C301 GLASS WHITE eladó.
- Lenovo ThinkStation PC - Xeon 10mag 20 szál, 64GB DDR4 stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest