Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az emberek furák lettek
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
A története hasonló annak a filmnek, amit régebben láttam és nem emlékszem a címére. Két különböző nemzetiségű katona kénytelen egy faházban túlélni, hidegben, borzalmas körülmények között.
Köszönöm szépen!
-
titán
Helló!
Régebben láttam egy olyan filmet, amiben egy erdőben van egymás mellett két ház és az egyikbe egy vak lány bezárkózik, mert a srác meg akarja gyilkolni (aki be szeretne jutni). Izgalmas thriller. Sajnos nem emlékszem a címére.
-
titán
Nem erre gondoltam, azonban nagyon tetszik a története, köszönöm szépen a tippet!
Amit láttam, abban valahogy úgy történik, hogy talán tengeralattjárók (vagy hajók) harcolnak és csak ők élik túl. Más választásuk nincs, mint vagy meghalnak, vagy elviselik egymást a kunyhóban, a hidegben, küzdve a bolhákkal, az élelemhiánnyal stb stb, elég kemény dráma. Most láttam a The Lighthouse - t és ennek kapcsán jutott eszeme ez a film. Gondoltam megnézem újra.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Sziasztok!
Régen láttam egy filmet, amiben egy baleset miatt egy német és egy amerikai (azt hiszem) katona összezárva marad egy kunyhóban a hó és a hideg fogságában. Arról szól, hogy miken mennek ott át ketten. Nem jut eszembe a címe.
Köszönöm szépen!
-
titán
Sziasztok!
Régebben láttam egy jó kis filmet, a fiatalok felmennek valami dombszerűségre és mire visszaérnek nem indul az autójuk. A pali jön egy vontatóval és magához húzza a bandát, majd kínozza, fogvatartja őket. Ausztráliában játszódik, megtörtént eseményen alaul.
Köszönöm szépen!
szerk: Közben meglett, Wolf Creek.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Sziasztok!
Nem jut eszembe egy film címe, a hóban megtalálnak egy lányt, aki menekült valaki/mi elől és egy vadászféle nyomoz utána. Láttam is pedig, csak nem tudom hogy keressem.
Köszönöm!
-
titán
Ajánlottak nekem egy filmet, nem tudják a címét és a szereplők nevét sem. Egy rákos ember gondozót keres és a lakásból személi a jelentkezőket. Megtetszik neki egy lány és beengedi, őt fogadja el gondozónak. Egymásba is szeretnek aztán. A beteg ember egy steril szobában tud csak létezni, át kell öltözni a gondozónak is, mielőtt belép.
Köszönöm!
-
titán
válasz littlelion21 #2274 üzenetére
Ez az! Koszi szepen!
-
titán
Sziasztok!
Kedvenc gyermekkori filmemet szeretnem ujra megnezni, sajnos nem emlekszem a cimere.
Hideg teli idoben jatszodik, egy nagy fabol epult hazban lakik a csalad es van egy csomo kutyajuk, amiket talan anyagi okokbol el akarnak ajandekozni? A csalad nagyobbik fia pedig annyira szereti a kutyakat, hogy bevallal egy veszelyes kutyaszanhuzo versenyt is, mert igy a nyeremeny miatt megmaradhatnak a kutyak. Ilyesmi a tortenet, nagyon jo kis kutyas film.
Koszonom!
-
titán
Volt regen egy lathatatlan ember cimu film. De most nem talalom sehol. Nem tudjatok melyik lehet az? Valami gebasz lesz vele, mert nem tud lathato lenni ujra, de mar nem emlekszem annyira.
-
titán
válasz littlelion21 #1775 üzenetére
Na ezt en is megnezem ujra ha mar szoba kerult.
ktg3 A Pandorum is "hasonlo" , szerintem jo kis film.
-
titán
válasz J0shu4M1ll3r #1772 üzenetére
Jaj tenyleg! Koszonom szepen!
-
titán
Hali!
Regebben lattam egy filmet, amiben bezarjak a palit egy kontenerszerusegbe, kint meg a kinozzak valaki kozeli hozzatartozojat, talan a feleseget. Ez valami tesztfeleseg, hogy mennyire megbizhato a pali. Neztem imdb, ugy emlekeztem, hogy a colin farrel jatszik bent, de nem talaltam a filmjei kozott. Nem tudjatok veletlen melyik movie lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Hali!
Tavaly lattam egy filmet, de nem emlekszem a cimere. Egy buli kozepen ucsorognek paran a jakuzziban es valami miatt visszarepulnek a multba es csak ugy juthatnak vissza a sajat korukba, ha ugyanaz tortenik megint a bulin. Tudnatok segiteni, hogy melyik ez a film?
Aki kitalalja, az ihat egy sort a sajat szamlajara.
-
titán
Hali!
Szeretnem a segitsegeteket kerni egy film cimeben, nem jut eszembe. Az a lenyeg, hogy nehany fiatal megy valahova kocsival es leternek az utrol, be az erdobe, ahol lerobban a kocsi vagy nekimennek valaminek, de nem is ez a lenyeg, ezutan gyalog mennek tovabb, aztan elkezdik oket kergetni fejszekkel meg mindenfele gyakolo cuccal. Probaltam imdb-n is megkeresni, de nem leltem ra, mondom hatha beugrik valakinek.
Koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tippmix
- További aktív témák...
- Xbox 360 Ps4 Playstation 4 Eredeti Vezetéknélküli Kontroller
- új LG 43" 108 cm és 55" 160 cm NanoCell smart led tv 43és55NANO763QA UHD 4K 118.000 Ft és 150.000 Ft
- Huawei Band B0 aktivitásmérő
- Pioneer, Sony, Autóhifi Pont prospektus, katalógus autó HiFi témában
- LG (GH24NSD5) DVD író eladó ingyenes házhozszállítással
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest