- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Imre9211
üzenetére
A settingsbe csúszkán tudod finomhangolni a különböző dolgokat. Passz pontosság, gyorsaság. Ezen alapul a játék és a nehézség. Hiába rakod legendásra, ha itt lehúzod pl a gyorsaságot mindenki mellett elfutsz. Én régen ezzel egész realisztikus élvezhető meccseket játszottam. Kereshetsz videókat realistic beállításról. Általában az AI nem nagyon hibázik labdakezelésben, és passzban. Én régen azokat húztam le neki.
Közben letudtam a 8 wint rivalsban. Hát ez most még talán szarabb, hiszen az elite magasabb ratingjeit is dobhatja, ha még nem játszottak sokat. Mindenki tolja a különböző glitcheket. Aki meg szarrá ver azt sem értem. Elmennek a passzok a lábaim mellett Nem egyszer, hanem 10szer. Akit meg megverek annak meg egész meccsen egyszer sem. Van valami PRO PASSZ kombó...? khmmm... mind tudjuk, hogy nincs.

-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Imre9211
üzenetére
Valószínűleg igen de közre játszhat azis hogy felrakja a sima verziót majd erre mennek rá frissitések is amik simán megdobják a tárhelyet(pl a vb mód még mindig elérhető elvileg a tournament tartalmában ami egy elég komoly méretű frissités)lényeg hogy legyen szabad területed bőven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest