- ldave: New Game Blitz - 2026
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
nekem ami nagyon tetszik (hajaz a valódi focira) azok a megelőző szerelések, a kis odaszúrások, amivel mögüle, mellette kicsit beleérnek.
Tegnap toltam 8 Rivals meccset. 4 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség. Ahhoz képest, hogy full 1st ownerekkel tolom, nem rossz eredmény.
F.De Jong eddig nem nagyon alakít :/. Igaz idegen poziban erőltetem (CAM). Lehet eladom és elpakkozom az árát.
Statok ellenére viszont Camavinga nagyon adja CM/CDM-ben.Ja, meg sikerült kinyitnom Rashford-ot, na ő egy állat így az elején. 8 meccsen van 12 gólja, 3 gólpassza.
A két CB meg Lacroix + Varane. Az is megvan kariig
.Az új chem rendszert valóban szokni kell, de jó, hogy nem feltétlenül kell egymás mellé rakni 2 azonos nemzetiségű játékost, hogy legyen köztük kémia.
Player Moments mód uncsi egy idő után és a rewardokat ahogy nézem, nem biztos, hogy megéri ennyit időt beletolnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.