Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archman 3
tag
Én eddig 120 db 84-es lapot vettem. De Vrij, Calhanoglu, és Bounou vegyesen. Ezen kívül még vettem 10 db Smalling TOTW-t. Remélem bejön. Bár amennyire lent vannak az árak bukni csak nem fogok rajtuk.
-
raven84
senior tag
Preseason cuccokat más se kapta még meg.?
-
Digestive
veterán
Most érdemes tankolni a foddereket akinek van elfekvő coinja!

Szerintem rövid időn belül kezdődnek a fodder temető sbck, mert eddig nagy a pangás. A leakelt ikon sbcbe gondolom már chemet is fognak kérni, úgyh a CB és CM poszt a legjobb választás a nagy nemzetekből.
-
Mrguba
őstag
16 pakkbol egy 86 os MAHREZ volt a legjobb
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Online játékhoz Playstation esetében: Ps Plus előfizetés szükséges (1 évre 18k, de BFkor 12 körül is meg lehetett venni),
Xboxnal game pass szükséges. Talán az is 18k az évre.
Lehet persze havit, 3 havit, 6 havit venni, de az 1 éves akciós éri meg a legjobban.
+A játék ami ugye PCs verziónál drágább.Bubuska10:
LAN-on, vagy Wifin is lehet tolni, előbbi a preferált.
Psprices-t nézd meg 22-es Fifa esetében, abból ki tudsz indulni.
BFkor olcsóbb, aztán karácsonykor is. Január körül mar 12-14k körül jár az ára (fejből passz mi az igaz). -
nitro16
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Playstation 5-be van wifi 6 ax szabványű wifi egység szóval simán kábel nélkül is tudsz játszani. Igen kell hozzá ps plus aminek nem rég lett 3 változata ennek majd utána olvasol. Elég ebből a legolcsóbbat venni ami alapáron 18k de fekete péntek során szokott lenni 10-11k-t is az 1 éves előfizű illetve aki új felhasználó azoknak szokott lenni 25-30% discont a sonytól asszem.
November végén szokott már lenni 18-19k, de amúgy már most is tudsz venni apróról 16-18-20k-t kódot ami gépekhez járt csak sokaknak nem kell és ezért eladják. Ez a legolcsóbb jelenleg, én is így vettem megjelenés napján mindjárt 18k-t az alapjátékot.
Más: kinyitotam 2 db 100k pack, 2 db 50k pack pár mega rare stb Legjobbak: marquinhos, lukaku,sanchez gold lapja,grealish meg fodder... nagy szart adott mondhatni.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Gaborz1
senior tag
Csak engem nem enged be az app?
-
ThuG4LifE
senior tag
Transfer list az max 30?
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A.kontrollertörés is ez a kategória.
A 3db Jumbo Rare Players Pakkból 2sb 87es fodder, pár 85ös, 84es játékos esett, de semmi egetrengető, használható.
-
bubuska10
senior tag
Kicsit fél-off, mert a konzolokkal kapcsolatban szeretnék tisztábban látni, mert nem igazán értek hozzá. Tegyük fel, veszel egy PS5-öt. Hogyan tudsz online játszani? A fasza 4k tv nem abban a szobában van, ahol a router, szóval hogyan kötöm össze/csatlakozik rá? (Na, hát ennyire nem értek hozzá.
) Efelett még kell hozzá vmi ps plus? A másik kérdés konkrétan a fifára vonatkozna: mikor szokott olcsóbb lenni a játék? Ilyen november végén? -
LendvaiFeri1
veterán
Sajnos untrade.

-
Blashe
aktív tag
Aki szeretne pc-n coop-ozni, küldiket csinalni, vagy csak szimplán gamelni az vegyen fel: ID: mubadabala
-
petyusz851
tag
válasz
petyusz851
üzenetére
EA fórumon megtaláltam a megoldást mivel volt gondja ennek a hulladéknak: ki kell venni a pipát a maradjon bejelentkezve felirat elől és láss csodát minden zokszó nélkül beengedett a fiókba és megy minden...
-
bodnar123
őstag
Kiszenvedtem a 9 wint... Sajna megint nem voltam erős, és nem álltam meg 5nél. Rareplayerből jött egy 82es Tah, a jumboból meg egy Verratti. A totw pack meg három quicsell if. Tavaly és idén kb már vagy 40 Wl után még mindig nem volt quicksellnél többet érő if-m. Ennyit a fifa esélyekről. A pick legalább Pedri volt, az már vagy 40ezret ér...
A patch utáni gameplay... Pont amire számítottam. Most szarul védekeznek a játékosok. Na de nem arról van szó, hogy az AI által irányított kp nem nyúlja le a passzokat, úgy hogy kukutyinból odateleportál. Inkább jó kis cselezgetősre vették a figurát, a védőd lábától ott csorog a labda, de ő szarik rá bármit nyomsz, és elfut. Ja és visszajött a fifa21, a középpályások nem védekeznek, csak állnak mint f.sz a lagziban. A védelmi vonal és a kp között akkora terület van, hogy budapest lakossága odaférne. De hát erre bíztat a játék. Cselezz, fuss, sprintelj. Passzal szarra se mész.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Amúgy nekem sincs vele bajom, a gold lapját használtam előtte, csak nekem ahhoz képest nem nyújt semmi extrát.
Aki nekem nagyon bevált a középpályán és remélem kap majd extra lapot az Camavinga. Tavaly nem szerettem a lapjait, de idén bőven többet mutat mint a statjai alapján elvártam tőle. Simán hozza amit Fede, ráadásul töredék árért. Védekezésben jobb, de ami meglepett az az hogy jobban kerül helyzetbe. Sajnos nem tudja olyan arányban gólra váltani őket, de csak 1000 coin. -
nitro16
senior tag
Ez k.. jó, szakadtam mikor néztem. [link]
-
raven84
senior tag
Ez a már szerelnek kb mielőtt átvettem a labdát ez a kapcsolati különbségből adódik ugye?
Mert ha ez vmi kusztom taktik valaki árulja el pls. -
miro.
senior tag
Valverdenek megcsinaltam a legkisebb ill a kozepso sbc-jet mar.
Egy db kell mar csak,a legmagasabb,abba is meg ket 88-ast kell vennem. De annyian irjatok hogy szar,ne szedjem ki? Mert a foddereim ezzel igy el is durrantom.
Egyik kedvencem most a Realbol,de tenyleg sokat irtatok hogy lofasz. -
seedorf88
tag
Én nem tudom, hogy vagytok vele de egyre szarabb ez a játék . Amikor kijött még azt mondtam jobban élem mint a 22 -őt de minél több patch jön egyre rosszabb lesz .
Emberhez nem paszol normálisan és nem , hogy meg lenne oldva a 100%-os vga pörgés hanem még akadozni is el kezdet a játék, Nem azt mondom, hogy brutális kártyám van de egy gtx 1660 superrel ez a szar grafika nem jelentsen már neki problémát. -
kapeti07
senior tag
Na eladtam az eladható gold játékosaimat amíg még érnek valamit. Dembele, Alaba, Depay is piacra ment.
Ebből a kis coinból befejeztem Valverde-t. Hát semmivel sem tűnik jobbnak mint a gold lapja volt. Úgyhogy ezért kár is volt.
Viszont a két PSV-s gyereket is kiraktam, Gakpo és Savio is nagyon jók ajánlom mindenkinek. Kellett vennem még egy PSV-s brazil Lb-t és így hárman max chemen nyomják. Sajnáltam kicsit Dembelét mert ontotta a gólokat, de már a Fifa 19-et is vele kezdtem, szinte minden évben ugyanaz a kezdő csapatom. Ezért változtattam és jól sült el szerintem. Savio első labdaérintése gól lett, bár lehet a Cut Inside parancs tett jót neki. De jól kavar és jól fejez be. -
eM'82
addikt
Rivalsban 3 mecccset nyertem zsinórban (tegnap 1, ma 2).
Elmorzsolok egy könnycseppet, mert utoljára ilyen sztem Div10ben volt
Este kinyitom a 3 J.Rare Players pack-ot. Hátha. Persze ha nem lesz benne 48 dupla.
-
bobby45
tag
Nem tudjátok milyen special lap kell az új sbc-be? Ahol 3, 4 lap kell bele. Vagy később jönnek ezek a special lapok?
-
toxicjew
addikt
Thebigk: mentem most még 1 friendlyt, volt 1 speed up laggom, azon kívül meg csak a megszokott gameplay ami a 22ben is jellemző volt. Tehát nincs változás
Maga a játék tűrhetően fut. -
EA's hit
addikt
Benzemát próbálta már valaki? Jött belőle egy untrade, gondolom idén azért jóval használhatóbb, mint az elmúlt években.
-
raven84
senior tag
Hehe MMből esett 200k, micsoda öröm és boldogság.
-
evibly
senior tag
A preseason pakkokkal akkor most mi a helyzet? Aki nem lépett be aznap a játékba (mint én), az mire számíthat? Vagy ne tegyek fel értelmezhetetlen kérdéseket?
-
HdRew
őstag
A 22 után még mást vártatok srácok?
Én játszottam a 16 végével és a 17-et végig, majd pihi. Majd játszottam a 21 végével és a 22-vel végig, és elegem van.
Annyira látszik, hogy semmi nem fejlődik itt.
- Van szerver Magyarországon? Nincs.
- Kikkel játszunk leggyakrabban? Németekkel.
- Nekik van szerverük? Van.
- Tudnak akár 1 hónapot is hiba nélkül lehozni? Nem.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Saját bevallásuk (mármint a KONAMI) szerint, hadilábon álltak a fejlesztések kezdetekor az UE4 motorral… No komment egyébként. Viszont már így is sokat fejlődött a grafika, nekem személy szerint nincs vele gondom. Viszont átfognak állni az UE5-re, tehát még egy elég nagyszabású grafikai upgrade előtt állunk.
A játékmenet pedig sokkal realisztikusabb a PES után. Volt 1300+ órám a PES21-be, szóval tudom (labdafizikát leszámítva!) De igazából annak aki 99%-ban fifázott és 1%-ban pesezett, annak szimplán csak “más”, “új”, nem olyan mint a régi “megszokott”, emiatt tanulni kell, tehát: Szar.
Nem, nem szar. Majd ha ráérzel, rájössz.
De mivel megszoktad a FIFA-t, attól függően mennyire erőlteted, de időbe fog telni hogy megtanuld és megszeresd az eFootballt. A Fifások 95%-a 1 meccsnél többet nem ad neki, mert nem olyan mint a fifa és nincs sikerélmény. Dehàt miért lenne olyan? Ez egy másik játék… Bármi kérdésed van egyébként, van eFootballos fórum is, szívesen válaszolgatok ott minden kérdésedre. 
De első tanácsként: Lassulj le.
És a kontroller beállítást állítsd “Alternative”-ra, hogy közelebb kerülj a Fifa megszokáshoz. Illetve ne meccsel kezdj, hanem a Training központban, ahol alapvető cseleket, mozgásokat, beadástípusokat, lövéstípusokat, labdakezelési formákat sajátítsd el. -
mcwolf79
veterán
Elég OFF:
Amúgy ezt a PES-t (vagy efoorball-t vagy akármit ) hogy tudták így elqrni??? Főleg a kinézetre gondolok . Eddig ugye a content olyan volt amilyen( licenszek hiánya ) , a játék menet sajátos volt , de nézett ki valahogy . Most ez az efootball ez hogy a brébe lett ekkora okádék ??? Mert a játék menet olyan amilyen (sztem romlott a PES után ), de hogy ennyire trágyán nézzen ki ??? Hogy a “csába tudtak vissza fejlődni legalább 1 generációt ???
Holnap meglesem alaposabban , mert a Fifának nálam ennyi volt . Coin megy eladásra , és elköszönök ettől a rakás fostól . Nem tudom mikor jönnek a trónkövetelők , de jó lenne már egy pofon ennek a mocsok EA-nek. -
|AP|
veterán
ez a külsős lövés/passzolás a legnagyobb vicc ebben a játékban. Én nem értem miért kell minden évben valamit szándékosan ennyire túlhúzni. Van erre egy külön fejlesztőcsapat, akik kitalálják, hogy mi lesz az adott évbe a védhetetlen dolog? Jövőre mi lesz? Rabonából lehet majd mindenhonnan gólt lőni?
-
TrueGooner
senior tag
Tessék, ezért nincsenek fejlesztések a FIFA-ban: Link.
-
barcabome
aktív tag
Nézem ezt a sok idiótát a custom "best meta" taktikájukkal, aztán ingame mindegyik egy nagy katyvasz. kurvára nem azt csinálják a játékosok, amit beállítok nekik.
-
barcabome
aktív tag
Sziasztok!
Hányinger ez a játék!
A tavalyi rész nekem kimaradt, mert már hányingerem volt az EA-tól.
Idén már hiányzott a virtuális foci, így belevágtam. Sok pénzt beleöltem a fifa pontokba, mert munka mellett nincs időm annyit játszani, hogy tartsam a lépést.
Fifa 15-ben ps4-en div 1-et többször is megnyertem, azóta lassultam, öregedtem, ezt el is fogadom, meg a játék is sokat változott.
Nagyon jól kezdődőtt a játék, zsinórban nyertem a meccseket gagyi játékosokkal. Aztán vettem fifa pontot, és a Rüdiger-Van Dijk védelmemből hülyét csinálnak a non rare gold játékosok div 6-ban. Úgy kb 20 meccs óta egy győzelemre vagyok a div 5-től, de a sorsdöntő meccsen mindig kikapok, vagy olyan is volt, hogy a játék nem érzékelte a kontrolleremet pc-n, csak a menüben, de meccs közben nem.
Nem vágyom sokra, nem tartom magam profinak, de elveszi a kedvem, hogy div 6 elején konstans 7-8 góllal nyerek, majd a feljutás kapujában kikapok mindig 5-6 gólokkal.
Tegnap ránéztem a squad battlesre, mert elegem lett az olnine 60 pinges meccsekből. 3 meccsből 3-nál vízilabda eredmények lettek wolrd classon. mind a hármat megnyertem, de egyáltalán nem élveztem. bármikor rúgtam egy gólt, jött a válasz az ai-tól. még a 92. percben rúgott gólomra is válaszolt, csak hogy hosszabbítás legyen.
folyamatosan váltogatom a felállásokat és a custom taktikákat, de egyik sem jön be, mert nem következetes a játékmenet. tudom, hogy nekem a sok passzos a játékstílusom, de kurvára nem találok olyan felállást amiben jól érzem magam.

3 emberrel állok a labdás játékos előtt + a kapus, de gond nélkül ellövi a felsőbe. Nekem meg alapjaiban nyírja ki a játék a játékstílusomat a pontatlan idióta teljesen más irányba menő passzokkal.
-
toxicjew
addikt
-
raven84
senior tag
Peccs után ugyan olyan foshalmaz a gameplay mint eddig.
-
sz_abika
addikt
Elnyomtam egy Tomorit sbcbe mert kellett a rating erre látom hogy 85k a lap? Tchouameni meg 1200? Mi a tosz ez a piac?
-
bodnar123
őstag
Bejelentkeztem az Originbe, és nincs egyetlen játékom sem...
Se EAplayem.... Jó ez a cég... -
toxicjew
addikt
Nekem lassan lejár a 10 óra, tegnap raneztem patch után, de nyilvan mivel csak sbztem eddig, így nem sok változást vettem észre. Talán amúgy mintha stabilabban futna a játék. 5-6 hét múlva black friday, remélem nem lesz addigra 500ft az euró
És akkor majd beruhazok a gamere. De addig még sok minden történhet. -
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Ha nincs feleslegesen sok gold lapot akkor nem igazan eri meg az ilyen upgrade. Utana szenvedsz a marque vagy bl marque kirakassal. Ha eladhato lapod van az elejen erdemes szerintem eladni mindet. Amennyi milestones pack van ugyis tele leszel untrade gold lapokkal amikbol kitudsz rakni minden friss sbct.
A reward meg sosem erte meg ebben a jatekban. Evekig akarmikor volt nagyobb ertekes nyitasom az vagy upgradebol jott vagy sbc packbol. -
kapeti07
senior tag
Nekem kezd elveszni a motivációm ezzel a játékkal szemben.
A héten is kínkeservesen kiszenvedek 8 Rivals győzelmet és nem ad 83-asnál jobb lapot 6 db untrade pack sem. Mióta elkezdtem egy Rudiger és egy Dembele nyitáson kívül nem kaptam jó lapot. Promo lapot is csak egy Sclotterbeck OTV jött untrade amivel semmit nem tudok kezdeni. Hétvégente geccsolok az SB rewardokért elviszem mindíg elite 2 -ig aztán semmi.
Nem szoktam fifa pontot venni, de egy ilyen starter packra csak beruháztam, de egy Raphinha RTTK volt benne untrade. Még Valverde-t sem tudom kirakni, mert a 80+ sem adott semmi érdemlegeset, pedig abból is megcsináltam vagy 30-at, elégetve az össes használható lapomat. Így nem lehet építkezni, fejleszteni. Attól tartok még májusban is a mostani gold lapjaimmal fogok játszani. Ha fogok egyáltalán. -
|AP|
veterán
én most már várok a pakkokkal. A Rulebreakers promóból elég kívánatos Fekir és Piqué. Jó lenne valamelyiket megcsípni, de lehet kimaxoltam a packluckomat egy Lemarral

-
raven84
senior tag
Nekem rivalsból a legjobb egy Gulácsi dupe volt... Beleraktam a totw updatebe amiből jött egy IF Haaland, i am not even mad.
-
seedorf88
tag
A héten kaptam egy olyan packot mint az előrendeléshez amibe garantált totw volt tegnap 1 small rare players packot eladhatóba ma meg egy 75+ packot színténe eladható. Nyilván nem nyitottam semmit belőlük de nem tudom mire fel kaptam
. Más is kapott ilyeneket a héten ? -
-
Dzsoki92
senior tag
Erről tud valaki valamit esetleg ? Valós lehet vagy fake ?
-
gjoe
addikt
Ja most reggel vettem is egyet. Nem érdekel ha nem fejlődik az sem. De ami ment ezzel a lappal este meccs alatt az a tavalyi sabitzer lapra emlékeztetett. Több száz lapot listaztak folyamat és vették mint a cukrot 115k körül. Majdnem vettem én is, de sikerült lebeazelni magam.
-
marcess
senior tag
válasz
Archman 3
üzenetére
Haaland 2 hétig nem volt nyitható, emiatt esik az ára, mert újra nyitható a gold verzió. Mindennek gold lapnak esni fog az ára, ezt vállalni kell, ha állandó csapatot tartasz fent. Én például szombaton nyomtam a wlt, vasárnap divriv, hétfő kvali, és utána el is adtam a csapatomat, tudván, hogy vasárnap fogok csak wlt játszani. Ilyenkor a fut ciklus elején ezzel számolni kell, hogyha gold lapokban tartod a coint az biztos veszteség.
-
Archman 3
tag
Nem tudja valaki hogy mi történt a piaccal? 2 napja vettem Haalandot 365K-ért most már csak 280. Walker ára is esik befelé. Remélem azért valamennyire visszamegy az áruk holnapra a WL miatt.
-
|AP|
veterán
tessék, már be is esett
Bár matematikailag még van esély a dupla fejlődésre. Sajnos még mindig több, mint Rafinhának
Elengedtem, hogy holnapig feljussak div4-be, képtelen vagyok 2 meccset nyerni egymás után.
Helyette nyomtam a kvalit, 9/7-nél járok. Ha sikerélményre vágyok úgy néz ki WL-t kell nyomni
-
mcwolf79
veterán
válasz
Archman 3
üzenetére
Igen , kicsit korai még ez . Nincs kint még 2 hete a játék , de gyakorlatilag végig lehet nyomni ha nem is full press-t , de press after possession lost-ot a meccsen , mert van stamina. Tavaly azért a játék ezen korai szakaszában még be kellett osztani a szuflát , most már lehet gyűrni a press-t .
Úgyhogy úgy döntöttem mentem ami menthető , amiből lehet coin-t csinálok , és a coin-t pedig eladom a picsába . Bő hét és jön a COD Single része , addig majd meglesem a Scorn-t , ha pedig szar lesz , akkor befejezem a Doom Erernal kiegeket.
Sajnálom , mert szívesen focizgatnék virtuálisan , dehát ez szar , a Pes szintén szar , csak az máshogy szar .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igy legalabb nincs nagy elvaras

Maga a játék tűrhetően fut.