Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Új hozzászólás Aktív témák
-
seedorf88
tag
Nálam is ez van . Nem tudom miért hátha lesz valami patch . Játék közben is megy rendesen a videókártya ventije tavalyinál szinte hangtalan volt. Nem mintha olyan nagy előrelépés lenne ez a nextgen grafika , hogy ennyi kakaó keljen neki. Kb 10 éve kellet volna ilyen grafikának lennie.
-
EA's hit
addikt
-
EA's hit
addikt
válasz
üzenetére
Nekem pc-n egyelőre csak úgy működik, ha pontosan így csinálom:
1. Sign out az Originből
2. Zárd be teljesen az Origint
3. Nyisd meg az Origint rendszergazdaként, jelentkezz be
4. Indítsd rendszergazdaként a játékotKörülményes, macerás, idegesítő, szóval igazán kijavíthatnák már. Ráadásul ezt a gép minden újraindítása után el kell játszani. Viszont az az érdekes, hogy ha csak kilépek a játékból, de a gépet nem kapcsolom ki, és később újra belépek, akkor elég csak simán megnyitnom a játékot, és megy. Ha így sem működik, akkor sajnos nem tudom, mit tudnátok még megpróbálni
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
" De kb se a győzelem se a vereség nem az én érdemem..."
Ilyet én is sokszor érzek. És ilyenkor az egész játék értelme megkérdőjeleződik.
Marad a csapatépítgetés, mint cél.. Ezért gondolom azt, hogy érdemes inkább olyan csapatot építeni, amivel szeret az ember játszani. Felesleges hajtani a metát, úgysem azon múlik...Ha van egy kis metszéspont, az meg csak szerencse. Ide például azonnal jött Kessie, mert Barca drukker vagyok és emellett még a lap is jónak tűnik.
De egy Rashfordot pl. nem fogok kirakni, csak azért mert meta.
Valverde már nehezebb dió, mert brutál CM így a játék elején, de megicsak Realos
-
bodnar123
őstag
Én is ezen agyalok. Ez annyira rossz mint a 22 március óta. Ezt hova tudják rontani? Haaland elől egy pillanatra sem tartja meg a labdát testtel fedezve. A gép kirántja rá kh-t és szerel 2 tized másodperc alatt... Tavaly a stadiara fogtam sokmindent. De ez ugyanúgy szar. Pedig már 7osztalyba jutottam. De kb se a győzelem se a vereség nem az én érdemem...
-
miro.
senior tag
Hat a tavalyival birtam egy felevet,ezt gyorsabban lefogom igy rakni.
Jatszottam 15 meccset, 2 gyozelem 6 dontetlen es 7 vereseg.
Oke hogy ez az elso hetem ps5-on,na de akkor is..
Tegnap beigazoltam,es konkretan nyertem 5 meccset kb 30-bol. -
Blashe
aktív tag
PC verziósoktól kérdezném elsősorban, hogy csak nálam van az, hogy a videókártyám ventillátora a menüben úgy sereg mint az őrült ? A meccs alatt meg szinte beáll a szokásos fordulatra. Ez mitől lehet ?
-
Mrguba
őstag
22 ben elso par hetben nyitottam egy HERO lapot..
Morientes
Ma nyitottam egy HERO lapot
MORIENTES
Persze mindket evben untrade -
miro.
senior tag
Hu en elvesztettem a kapcsolatot a jatekkal. Valahogy a vedoim 5 meterre vannak a masiktol,siman par passzal atviszi mindenki a csapatom. Nalam meg vert izzadok hogy talaljak egy jatekost passzra. Mindenkinel ott vannak a seggebe,eselyem nincs ele jatszani kb.
-
sumi4623
tag
Nekem is Adams esett az otw pakkbol 🤦♂️ most grindolom az 500gol es assistot hatha fog adni vmit arra
-
bodnar123
őstag
EA FOS...into the pain... [link] A srácnak minden lövése gól lett. Végül nyertem. Semmit nem tudott... Nekem persze kapufa, ziccerben védés csoda... Hányinger
-
mr.dana
aktív tag
b...a meg elfelejtettem .. a szélső hátvédeknek inverted v overlap kell lenniük ..
asszem overlap
de most "kiesett " -
|AP|
veterán
lesz vasárnap mini release?
Mert akkor várnék addig a nyitásokkal -
Szjoci27
tag
Más is nyitott pár csomagokat most?
Tettem el 22 csomagot otw-re, hátha pottyan valamit. Prom lap nem jött, viszont ezeket kaptam: kimmich, son, davies, walker, acuna, fabinho, handanovic, sancho, malacio meg a romából a totw csatár.
Nem vagyok elégedetlen
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni? 3 kèrdèsem volna.
1: Hol lehet beállítani, hogy lássam mennyire fáradnak a játèkosaim meccs közben?
2: Hol kell beállítani ( ha lehet), hogy lássam az ellenfelem milyen platon játszik?
3: És talán ez a legfontosabb. Melyik egyèni taktika az, hogy ha nálam van a labda egy közèppályásnál, ès adnám a csatárnak ő viszont nem megy előre ès nem keresi a kibújási lehetősèget. Vagyis szeretnèm ha be mozogna a vèdők mögè ha van rá lehetősège.
Köszi
-
Mrguba
őstag
Az erzes mikor IBRAHIMOVIC 3 szor lefutja DIEGO CARLOST akin shadow van es 3 golt rug az megfizethetetlen
RIVALS 
-
marcess
senior tag
Milestoneba érkezett otw küldetés, 50ks 100ks pack kivehető belőle.
3 meccs sb elég egyszerű, bár telefonról nézem. -
Jinxb1rd
addikt
alsóhangon 11k-ba kerülő játékosokat kérő fehér mez, az kellett nekünk. Köszönjük EA!

-
Aguinaga
őstag
"Szia uram! 83-as csapatért alap template mez érdekel?"
-
TrueGooner
senior tag
Off: Néhányatoktól olvastam, hogy Stadian fifázik. Ha még nem hallottatok volna róla, lehúzzák a rolót.
-
|AP|
veterán
nem kellett volna OTW játékost kapni?
-
miro.
senior tag
En vedekezesnel vettem eszre,hogy megnyomom a szerelest a 16osnal es vagy nem reagal semmit a vedom vagy keson es siman egyszeruen befut a labdaval a csatar,majd egy az egybe marad a kapussal. Esku kurva sok golt kapok igy.
De teny amit irtam mar,hogy tavaly semmi bajom nem volt nagyon a kapcsolattal 24-30 kozott volt a ping,most meg allandoan 50 korul es en js pirossal kezdem az osszes meccset.
Azt hittem a ps5 miatt lett ez,de akkor nem.
38mb/s volt az internet teszt,annak jonak kell lennie nem. -
nitro16
senior tag
YT-n van 1001 fajta formáció és hozzá alkalmazható taktika. Az meg, hogy neked mi fekszik azt neked kell kitapasztalni/tudni. Azt is szokták mondani, hogy jó ha tudsz játszani 1-2 másik formációban mivel lehet, hogy menet közben váltanod kell ha túl jó az ellenfél és nyerni szeretnél.
-
gjoe
addikt
-
Izéjose
tag
Valami ötlet hogy hogy lehetne játszható ez a csoda ? Taktika játékstílus ?
-
Izéjose
tag
Hát én nem tudom ki hogy van ezzel az idei játékkal de már most bánom a kidobott pénzt rá lehet itt szidni a futás szimulátort de ennél ami most van még az is jobb volt, az én stílusom sose volt alkalmas az ezer passzos játékhoz de a sprintversenyhez sem valahol a kettő között de hogy ezek egyik évben sem tudják eltalálni az arany középutat valami katasztrófa 🤣🤣🤣
-
kapeti07
senior tag
Rushford-ot használja valaki csatárba (a Gold-ot)? Csak most vettem észre, hogy nem csak LM/LW.
Mondjuk szembe velem nem jött csak Martial a MU-ból.
-
|AP|
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
ja, az eszembe sem jutott, hogy kell hozzá outside foot shot
.
De igen, most nézem Fekirnek is van, nálam ő szokta az ilyeneket tolni -
Digestive
veterán
Én a cifra cselezés megszállottja vagyok, de szeretek így messziről is tekergetni. Szerintem pont az volna a lényege ennek a szutyok játéknak, h bármivel lehessen érvényesülni.
-
|AP|
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
igen, ezek a külsős lövések elég durvák, Ovvy még külön videót is csinált róla. Nekem is sűrűn akadnak be ilyenek, esélyes, hogy nerfelni fogják

Amúgy azt vettem észre, hogy nem csak L2+lövésre csinálja ezt, hanem ha jobb lábassal próbálsz jobbról finess-t lőni, sokszor azt is így küllővel lövi el
-
Aguinaga
őstag
Nagyon adja a packluck, a legjobb eladható egy 17k-Sané volt, eladhatóban még ennyi se
-
bodnar123
őstag
[link]
Továbbra sincs a labdának teste. Ez a csoda egyből passz fizikailag lehetetlen. De legalább gyenge csapata volt a srácnak, aki jó is volt, de a csapatom végül döntött. De miért olyan lehetetlen labdának testet adni. Ez az alap fizika... Ja akkor nem lehetne úgy csalni. -
Digestive
veterán
Én nagyon szeretem a távoli lövéseket és ebben a totyogós tempójú játékban, meg amúgy is nehéz elvergődni a kapuig.
Hát ezek a kapusok kriminálisak az idén. Mindent benyelnek kb.
Tessék eröltetni a távoli tekeréseket.
-
nagyArc
tag
-
miro.
senior tag
Kosz mindenkinek!
en is a tele broadcast es a tele kozott vacilalok. Mondjuk en egy jo 18-3ba lottem be ezeket.
Amugy div8ban en is most leragadtam.
Eddig 3 dontetlennel jutottam fel,most mar van 10 veresegem.Taktika esetleg? Nalam 442,ezzel probalom ki ismerni a jatekot.
De sokszor elakadok labdakihozatalnal a kp-soknal,keves ott a lehetoseg igy.
Gondolkozom egy rombuszon is. Lehet hetvegere osszetakolom. -
|AP|
veterán
jött Companionban üzenet, állítólag javították az eddig hibás SBC-ket
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
jó drága... és akkor valószínűleg Valverde is ennyi lesz.
De legalább nincs chem követelmény egyikben sem.Most így az elején azért eléggé meggondolandó, hogy kibe szórja az ember a coint/foddert. Ha lehet hinni a leakeknek, akkor nagyon sok durva sbc fog érkezni mostanában
-
EA's hit
addikt
Bekerült a potm Rashford, de csak 84-es, 3-as wf, és 84, 85, 86-os team kell hozzá, ez így szvsz nem megérős.
-
miro.
senior tag
Ki melyik kamerat hasznalja illetve milyen szamokkal?
-
eM'82
addikt
valakinek van 4-1-2-1-2, 4-2-3-1, esetleg 4-2-2-2 használható taktikája?
Fifa 22-t töröltem már, passz mit állítottam ott bent
-
bodnar123
őstag
Amikor a 70 percben 0:0nál valaki a gólba tartó lövésnél tized másodperc alatt kilép... Priceless... Csak annyit kéne csinálni, hogy miután megszakad még 3 masodpercig megy a játék. 11esnél mondjuk10. Aztán ennyi.
Amúgy a kapus megint kurva szar. A játék nem tud különbséget tenni valszeg egy 0 szögből lövés és egy 5ösről lövés között. Ugyanannyi eséllyel védi... Szánalom -
adam0913
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
A 3 győzelmes co-op küldit letolhatjuk, ha neked is next genes a játék :) Írj privátban és felveszlek.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Srácok valakinek nincs kedve xbox1on co op meccseket tolni?
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Vini Jr-on kívül a másik szimpatikus Real-os, aki játékban is zseni.
Mondjuk sanszos hogy nem tudom kirakni, de kigrindolom valahogy.
Pakkokat ti mikor nyittok? Ma este 7kor, vagy OTW mini release, esetleg RTTK eseménykor?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hú, ez KELL
Imádom Fedét, úgyhogy ő kihagyhatatlan számomra, kerüljön kb bármibe is. -
Yodamest
veterán
Fú látom az idei rész is kapja az ekét rendesen, azért jöttem fel, hogy lássak pár véleményt holnap készülök megvenni a gémet, de még bizonytalan vagyok.
Nekem a 22 teljesen kimaradt, szóval a 21-hez képest elég sok a változás számomra, a grafika is nagyon szép lett ahhoz képest. Tetszik az átdolgozott szabadrúgás rendszer, szerintem sokkal jobb hogy visszatértek a gyökerekhez, ilyesmi volt a régi fifákban is. A crossplay is tök jó, kár azért hogy a PC-s marketet külön szedték... A módosított chem rendszer is adja, baromi jó hogy végre nagyobb a szabadság squad építésnél. Még vacilálok, de nekem így amiket láttam azok alapján eléggé bejön, meg azért hiányzik is már, a változtatások elég kedvezőek. Még alszom rá egyet.
-
|AP|
veterán
amúgy kezdem érezni mit kellene játszani, de ehhez továbbra is kell az, hogy legyen meg a játék normál sebessége.
Ha jók a körülmények, akkor még azt is mondhatom, hogy egészen tetszik. Sokkal inkább a gyors passzokat és egyérintős játékot kell erőltetni, mint a skilleket.
Gondolom ez majd később változni fog, de ebben a felfogásban maga a játék realisztikusabb és jobban is tetszik. Kifejezetten örülök, hogy ebben a részben még egyszer sem láttam ball roll+scoop turnt
De majd ahogy megyünk előre biztos megoldják, hogy visszajöjjön a szokásos... -
mcwolf79
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Én is afféle hajlok , hogy az erőlködős DR helyett csak season fog menni . Nekem a csúcs caklipakli egy 86-os Dybala, többi nagy átlagban 81 környéke . Most meg már jön szembe rengeteg 85-86-os csapat ,ami elég lehangoló . Még szinte el sem indult , de már hátrányban van az ember , mert szart se nyit. Úgyhogy marad a season , ott legalább csak a tudás számít (na jó , ez ott sem igaz ) , nem a kibaxott packluck.
-
Izéjose
tag
Sziasztok!
tudnátok segíteni hogy ezt a Hybrid League/First XI sbc hogy lehet kirakni a futbinen mindegyikhez kell ez a szájbab@szott Boschaglia vagy hogy nevezik és természetesen nem kapható….. értem én hogy jó packért nehéz sbc de ne legyen mar kirakhatatlan 🤣🤣🤣🤣 -
HdRew
őstag
"Amúgy ez a durva, hogy tavaly is és most is akad a játék. Molnargabot néztem tavaly, nála is akad. Borasnál vajsima. Sehol egy Microlag... :D de amúgy bírom a srácot mert humoros és szerénynek tűnik. De más játékkal játszik."
Pontosan ezért nem fogok ezzel játszani, és nem veszem meg, amíg nincs egy értelmes szerver a közelben..Ahogy látom a 23 is hasonlóan gyengusz, mint a 22 volt. Ilyenre inkább ne pazaroljátok az időtöket.

-
EA's hit
addikt
Amúgy ezt az anticheat baromságot mikor akarják már kijavítani? Még mindig csak úgy engedi pc-n megnyitni a játékot, ha totál kilépek az Originből és bezárom, aztán rendszergazdaként nyitom az Origint is és utána a Fifát is. Kezd elég zavaró lenni...
-
Woodslave
félisten
Halisten egy meccset nem tudok végigjátszani annyira nem jön be. Mondjuk lehet az is benne van hogy div 8-ban egy meccset nem tudok nyerni szóval idén könnyen engedem el ezt. Nektek jó játékot nyitasokat meg kevés agyvérzést
-
|AP|
veterán
közben hivatalos lett Valverde lapja (CM).
Eléggé kellene, meg remélem Kessié is jön.
Annyit tudtam tenni az ügy érdekében, hogy vettem az Acuna-Moreno-Busquets-Parejo négyesből 4-4 lapot. Többre nem volt keret
-
|AP|
veterán
egész simán meglett a silver játékos, 4 meccs kellett hozzá.
Biztos az új mez hozott szerencsét
-
thebigK
addikt
mekkora pusztulat ez a MM, hát ezt meg se éri kirakni
-
miro.
senior tag
Amugy tavaly ilyen 20-25 pingel jatszottam,most meg sosincs 45-50 alatt.
Ez lehet azert mert xbox one xr ps5re valtottam? Ugyanugy kabelrol megy.. vagy masnal is igy van? -
EA's hit
addikt
Köszi a tippeket, srácok, a PS5 kontroller egyelőre jól szuperál, igaz még csak kábelről próbáltam. Na meg szokni kell a Boxos kontrollerek után a másabb kiosztást és másabb formát, de remélhetőleg jó lesz ez.
-
thebigK
addikt
hát nemtudom, engem eddig nem nyugozott le. Sokkal jobban zongorazhato a kapcsolati kulonbseg a jatekosok kozt, mint tavaly, az ellenfeleim nagyresze 2x gyorsabban mozog, fordul, left stick dribblingel, mint en, igy nehez, valamint a kozeppalyasai is tobb labdat akasztanak meg maguktol, mint az enyemek, nalam elcsorognak a lábak mellett rendszeresen. Maga a gameplay se tetszik annyira
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- GTA V
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mikor benyomom a PS meg a connection vagy micsoda gombokat, elkezd ugyan villogni a kontroller, de csak 2-3 másodpercig, csatlakozás így nem indul el.