Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Én is kipróbáltam a játékot, és ránézésre hasonló tapasztalatom volt, tényleg nagyok a fejük a játékosoknak és furcsa nekem kicsit a grafika is. Mivel eddig 360-on toltam, most lehet, hogy áttérek a PC verzióra, de ezzel a billenytűzetkiosztással valahogy nem vagyok kibékülve. Volt hogy pl nem is akarta átállitani ,hiába csinálta vagy nyomtam bármit, ugyanazon maradt

Viszont a draft mód nagyon állat lesz, ha tényleg működni fog, én szeretem ezeket a randomolós biszem-baszomságokat (mint emlitették a HS-t korábban, amit szintén tolok)
és csak azon izgulok, hogy a megfelelő ligákból dobáljon megfelelő játékosokat, de igy is nagyon sokféle variácót ki lehet hozni, nekem tetszik... csak az irányitását megszoknám már végre, vagy sikerülne valahonnan szereznem egy vezetékes joystickot...
Elég erőteljesen gondolkozom, hogy megvegyem a pc verziót...Nagy móka szokott lenni ez a bajnokság egyébként?

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Robogó, kismotor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és csak azon izgulok, hogy a megfelelő ligákból dobáljon megfelelő játékosokat, de igy is nagyon sokféle variácót ki lehet hozni, nekem tetszik... csak az irányitását megszoknám már végre, vagy sikerülne valahonnan szereznem egy vezetékes joystickot...