Hirdetés

Aktív témák

• Chris_T

tag

Üdv, nekünk jan 9.én jár le a szerzödés az invitellel (végre, mert óránként-félóránként szakadozott egész évben, bár eleinte betelefonálgattunk hogy probléma van, de aztán egy idő után hagytuk a francba, reménykedtem hogy magától jó lesz..végülis ez a probléma megoldható lett volna több utánajárással...)

Ami az invitellel gond az az ára: 1024/128-as net 8500 Ft (+még erre nemtudom hogy rá jön e megint a 3200 telefondíj ami eddig így volt)
    Másik ADSL: TVnetworks 1024/128 6500Ft (ez már jobb árban van)
    Ugyanez a fibernetnél: 1024/256 5200 Ft (többihez képest nagyon jó ár, ráadásul 256-os feltöltési sebességgel)

EZ jónak tünik, de miután végig olvastam most többszáz hsz-t a topikban és nagyrészükben panaszkodtak a fibernetre, de volt sok hsz amiböl az jött le hogy egyes helyeken nicsenek gondok, jók a pingek...ezekután lehet hogy jobb választás lenne egy feltöltise ebességben gyenge 1 ezressel drágább Tvnetw. ADSLre efizetni...

Gödöllőn mi a gyakorlati tapasztalat ? Általánosságban hozza a névleges sávszélességet...nagyon elriszatott az a rész az ÁSZFben hogy 1024/256-os net mellé a garantált sávszél csak 128/64 :Y

Meg sok helyen olvastam azt is hogy délután-estefele rossz a ping, netes játékokra egyátalán nem jó a net, ez jelenleg is elmondható róla?

(Nagyon nem akarok úgy járni mint náhány itteni fibernetes elöfizető hogy 1-2 hónap után már alig várja mikor jár le a 2 év :O :( :((( )

Aktív témák

Hirdetés