Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #16233 üzenetére
Betelefonaltam. Persze megint sikerült kifognom egy nem hozzáértő hölgyeményt. Mondtam neki h mi a helyzet erre csak állította h az én csomagomban nincs hd csatorna. Mondtam neki 2x is h tudom h nincs plusz hd csomagom hanem ez a 4 hd jár hozzá alapból. Van isvm1,m2,dunatv hd csak tv2 nincs. De csak hajtotta h nincs benne hd. Meguntam és mondtam neki h kérek egy kártya frissítést. Azt mondta h ő már megcsinálta.
Ezután meneztem ugyanaz.. Nincs Tv2 hd adó, vagyis kiírja h nincs jogosultsagom. Előtte csinaltam egy teljes automatikus csatornakeresést de úgysem. Próbáltam mar az invitel honlapjarol letoltott csatorna frekvencia lista alapján kézi kereséssel de úgyse.
Pedig határozottan emlékszem h az első 1-2 napban amikor beüzemelték a kártyát volt tv2hd.Vmi tipp?
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest