Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #14668 üzenetére
Egy tipp, amit megpróbálhatsz: szilárd étel, amit szeretsz, kajáld... és amikor már úgy érzed, muszáj innod, akkor kapd be a tablettát, és mehet rá a víz... a szád/torkod még azt hiszi, kaja, simán lecsúszik. ( így egy marék tabletta is lemegy egyszerre )
Kieg: ne, nem mélyen a szádba, hanem előre! ... mert ez a másik szerintem baromság, hogy jó mélyen tedd a nyelvedre, mindig ezt nyomták nekem is kiskoromban... na úgy nem bírok lenyelni én sem semmit.... aztán rájöttem ( allergia miatt sokáig szedtem tablettákat, jó keserűeket, amit pont remekül érezni a nyelv hátsó részén és közben jöttem erre rá ), hogyha elől, szinte a nyelvem hegyére teszem, akkor a vízzel lendületből leszáguld mire észrevenném...
Ha nagyon nem megy: ízületre van folyékony kollagén, és szerintem a többi szokásos ( MSM, glükózamin, kondroitin) meg kapszulásból feloldható vízben.... nem tudom milyen íze lesz, de szerintem rohadtul nem számít, hogy feloldod... Vagy ha kiszámolva nem drágább, akkor Arthro Guard Liquid... és nem kell vacakolnod a feloldással
Szerk: Tovább olvastam, már rég megtaláltad
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Motoros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest