Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz DiszNóÓl #14668 üzenetére

Egy tipp, amit megpróbálhatsz: szilárd étel, amit szeretsz, kajáld... és amikor már úgy érzed, muszáj innod, akkor kapd be a tablettát, és mehet rá a víz... a szád/torkod még azt hiszi, kaja, simán lecsúszik. ( így egy marék tabletta is lemegy egyszerre )

Kieg: ne, nem mélyen a szádba, hanem előre! ... mert ez a másik szerintem baromság, hogy jó mélyen tedd a nyelvedre, mindig ezt nyomták nekem is kiskoromban... na úgy nem bírok lenyelni én sem semmit.... aztán rájöttem ( allergia miatt sokáig szedtem tablettákat, jó keserűeket, amit pont remekül érezni a nyelv hátsó részén és közben jöttem erre rá ), hogyha elől, szinte a nyelvem hegyére teszem, akkor a vízzel lendületből leszáguld mire észrevenném...

Ha nagyon nem megy: ízületre van folyékony kollagén, és szerintem a többi szokásos ( MSM, glükózamin, kondroitin) meg kapszulásból feloldható vízben.... nem tudom milyen íze lesz, de szerintem rohadtul nem számít, hogy feloldod... Vagy ha kiszámolva nem drágább, akkor Arthro Guard Liquid... és nem kell vacakolnod a feloldással :)

Szerk: Tovább olvastam, már rég megtaláltad :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés