Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Lehet hogy persona non grata leszek (szerintem nem:-)) de ha egy minimál gépen akarsz X-et összebarkácsolni, akkor lehet hogy egyszerűbb lenne egy arch linuxot reszelgetni. A fedora, ahogy én látom, elég gyengén támogatja a minimál disztró gondolatot. Archon, pedig messze nem vagyok helikopter, mégis egy fél nap plusz bogarászás alapján össze tudtam rakni egy openboxot panellal, meg networkmanagerrel,
Vissza a fedorára:
A partícionálót sajnálom, én csak a grafikust használtam és az minden igényt kielégített. Gondolom ki lehet lépni konzolba és fdisk-kel dolgozgatni, ha nincs más.A függőség hiánya a DVD-n viszont lehet hogy szerzői jogi probléma. Fedorában alapértelmezetten csak free software van, ami nem free, azt az rpmfusion-ből lehet feltenni.
UI: nekem egy 400-as p2-m van 192 meg rammal zenelejátszónak (passzív hűtés és slot1, small form factor rulez) azon épp debian fut, etch, NetworkManagerrel, USB-s wifit kezeli simán, pulseaudio is megy rajta. Régebben egy openboxot is feltettem, az kicsit már lassú, de xcompmgr-rel van átlátszóság egy 8 megás ati alaplapraintegrált akármin. Arch is volt rajta, és ment is frankón, de a pulseaudio-t azon nem bírtam összelőni. Van egy plusz 256-os modulom, nem volt időm betenni, de ha lesz, akkor megy rá egy mini fedora, mert csak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest