Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, ez volt a gond, hogy az authorizationsnál hiáb engedélyeztem magam, semmit nem reagált. De most érdekes módon jó, így hogy nem rootként csináltam. És még frissítette is magát. Nem tudod hogy csinálhatnék 3D-t? (Ubuntun a legfőbb gond ez volt, hogy még a monitor natív felbontása sem ment neki, aztán jött a gyári Ati driver és elbarmolta színes csíkokká az egészet. Leszedtem, vissza az egész, akkor meg már csak 800*600ban volt hajlandó menni.) Tehát ha lenne valami megoldás... az atit már feltettem, megvan a cc is, csak nem indul el
Nincs ötletem és nem akarok az ubihoz hasonlóan elbarmolni itt dolgokat... köszi előre is!ps: Olvastam olyat, hogy a fc8 kernelére kell downgrade-elni, de azt inkább hagyjuk ki egyelőre

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Trollok komolyan
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs ötletem és nem akarok az ubihoz hasonlóan elbarmolni itt dolgokat... köszi előre is!