Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
suspend = suspend to ram
hibernate = suspend to disk
azaz :-)
ha suspendelsz simán, akkor proci, megminden periféria lekapcsol, de a memóri kap áramot, és megmarad a tartalma, felélesztésnél kb 2 másodperc alatt magához tér, folytatható a munkamenet
hibernate-nél a memória tartalmát kiírja a lemezre, és teljesen kikapcsol, amikor visszakapcsolod, akkor ebből a képből visszaállítja a memóriatartalmat, és úgy folytatja, legalábbis legjobb tudomásom szerint.
namost nekem 2 giga ramnál a hibernate 2-szer addig tart, mint a reboot :-) szóval az nem annyira jött be, lehet majd begyorsul, de most nem az igazi még.általános para, nem fedora specifikus, de sajnos nem minden gép képes rendesen visszaállni ezekből a suspend v hibernate állapototkból. A belinkelt cucc, a hensler féle az softare suspend, nem tudom már pontosan a különbséget a defaulthoz képest, de az nekem régen nagyon szépen működött, még core 5 -ön, de mivel a nyolcas defaultja megy nálam, ezért már nem használom azt a cuccot. szerintem megér egy próbát.
és van egy bug a default suspenddel, van hogy nem dobja be a bejelentkező boxot, vagyis a képernyőn nem látod, de ha beírod a passwördöt, és enter, akkor belép :-) vicces :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő