Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ááá,. de egy nyomi ez a 15ös,.
2 dlc-vel szedtem le netről,............... ésa jóég tudja mi az 1ik dlc és mi a másik,. nade tovább a problémára,- bementem a játékba, és nem magyar !!!! 2. első alkalommal bejött a játék,. és ott voltam a farmon, a kiinduló ponton,. és mikor továb mentem a második pontra,ahol a mapon is villogott valami kör,. ott pedig beragadt a játék,. kilépni alig birtam,. és most, mikor megint beléptem,. és kiválasztottam első játékállást, és közepesen,. 20 percig nemjött be,. vagyis nyomi, ez a mostani 15-ös,
. vagy a ,,2dlc " lehet nemis dlc, és elc@rja a játékot? ám már belevan gyurva, az 1.1-es paccs is,. valakinek erről valami kinyilatkoztatás, hozzafűzni való,hogy mégis milehet a probléma??
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2 dlc-vel szedtem le netről,............... ésa jóég tudja mi az 1ik dlc és mi a másik,. nade tovább a problémára,- bementem a játékba, és nem magyar !!!! 2. első alkalommal bejött a játék,. és ott voltam a farmon, a kiinduló ponton,. és mikor továb mentem a második pontra,ahol a mapon is villogott valami kör,. ott pedig beragadt a játék,. kilépni alig birtam,. és most, mikor megint beléptem,. és kiválasztottam első játékállást, és közepesen,. 20 percig nemjött be,. vagyis nyomi, ez a mostani 15-ös,