- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ááá,. de egy nyomi ez a 15ös,.
2 dlc-vel szedtem le netről,............... ésa jóég tudja mi az 1ik dlc és mi a másik,. nade tovább a problémára,- bementem a játékba, és nem magyar !!!! 2. első alkalommal bejött a játék,. és ott voltam a farmon, a kiinduló ponton,. és mikor továb mentem a második pontra,ahol a mapon is villogott valami kör,. ott pedig beragadt a játék,. kilépni alig birtam,. és most, mikor megint beléptem,. és kiválasztottam első játékállást, és közepesen,. 20 percig nemjött be,. vagyis nyomi, ez a mostani 15-ös,
. vagy a ,,2dlc " lehet nemis dlc, és elc@rja a játékot? ám már belevan gyurva, az 1.1-es paccs is,. valakinek erről valami kinyilatkoztatás, hozzafűzni való,hogy mégis milehet a probléma??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

2 dlc-vel szedtem le netről,............... ésa jóég tudja mi az 1ik dlc és mi a másik,. nade tovább a problémára,- bementem a játékba, és nem magyar !!!! 2. első alkalommal bejött a játék,. és ott voltam a farmon, a kiinduló ponton,. és mikor továb mentem a második pontra,ahol a mapon is villogott valami kör,. ott pedig beragadt a játék,. kilépni alig birtam,. és most, mikor megint beléptem,. és kiválasztottam első játékállást, és közepesen,. 20 percig nemjött be,. vagyis nyomi, ez a mostani 15-ös,