Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GrooveHero

addikt

válasz tembopapa #4641 üzenetére

Miért, ez csalásnak számít? Én nem gondolom annak. Bár...végülis ha belegondolok...van benne valami. Mmintha régebben olvastam volna még anno a 2011 fórumában, meg egyszer még véletlenül meg is csináltam, hogy a föld előtt leengedtem az ekét és azt is hozzászántotta. Akkor ez kimarad. Én amúgy is nagyon ellenzem a csalást, ezért minden modnak megnézem az árát, meg a teljesítményét is.
    Mint pölö a youtube-os videóban, ahol a sréc homlokrakodóval hordta a silót a biogáz erőműbe, és 25m3-es kanala volt a gépnek. Na most a világ legnagyobb homlokrakodójának 40 köbös kanala van, de az egy hatalmas nagy monstrum, nem egy ilyen sima kis utcai gép. Szóval ahogy csak tudom kerülöm a csalást. :K

apach Szuper, köszi. Örülök, hogy foglalkozol egy kicsit a témával. Apropó, ha már pályaszerkesztés. Van pölö arra lehetőség, hogy a gyári Hagenstadt vagy mi a neve mapba beleszerkesszek? Mert pl a legnagyobb bajom nekem a heggyel van, mindig keresztül kell rajta mennem, hogy lerövidítsem az utat, pláne ha küldetés van, mert ott idő megy, és nem mindegy mennyi bónuszt kapok. Csak annyit kellene tenni, hogy a hegységet kitörölni, vagy kivágni belőle egy darabot és utat vinni a kivágott helyen. Ez szerinted megoldható?

Új hozzászólás Aktív témák