Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt...
tag
Nekem meg ebben kéne segítség! [link] Nagyon kafa kis gép, minden bizt-bazt lehet kapcsolni rajta, szépen koszolódik... A probléma vele: Ha 1-2-3 sebesség fokozatokat használom, akkor egy kis idő után elkezd szaggatva menni. A melóssal is ugyan az a helyzet, már próbáltam mindent, állítgattam az Ls limitert, különböző súlyokat tettem fel, hátha, és semmi... Nem értem, pedig nagyon profi mod, pont ezt b@szták volna el rajta! Nagyon bosszantana, ha egy ilyen kis hülyeség miatt kéne kukáznom! Lehet, valamit kint kell átírni hogy jó legyen? Én ehhez sajna nem értek. Biztos van itt olyan GURU aki vágja ezt a témát! Nagyon megköszönném! Help my plíííz!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest