Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt...
tag
Nekem meg ebben kéne segítség! [link] Nagyon kafa kis gép, minden bizt-bazt lehet kapcsolni rajta, szépen koszolódik... A probléma vele: Ha 1-2-3 sebesség fokozatokat használom, akkor egy kis idő után elkezd szaggatva menni. A melóssal is ugyan az a helyzet, már próbáltam mindent, állítgattam az Ls limitert, különböző súlyokat tettem fel, hátha, és semmi... Nem értem, pedig nagyon profi mod, pont ezt b@szták volna el rajta! Nagyon bosszantana, ha egy ilyen kis hülyeség miatt kéne kukáznom! Lehet, valamit kint kell átírni hogy jó legyen? Én ehhez sajna nem értek. Biztos van itt olyan GURU aki vágja ezt a témát! Nagyon megköszönném! Help my plíííz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest