Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem csak az tűnt fel, hogy 3 scorchbeast odakeveredett tegnap és egy másik játékossal elkezdtük ütni őket. Még sosem gyaktam le azt a lézeres denevért erre tegnap 3at is...persze nem én voltam csak ugye meglőttem mindegyiket párszor és akkor már jár az íkszpé. De a lényeg azt vettem észre hogy nem fogynak a robotok, scorchbeatek el voltak velük foglalva simán le lettek szedve....és a level 8as robotok meg csak nem fogytak.
Apropó, ezennel keresnék társakat multira
, 46-os vagyok de egyedül mint az ujjam, jó lenne már valami mókázás másokkal mert uncsi, meg farmolás is könnyebb lenne. Valaki nem barátkozna velem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- BestBuy ruhás topik
- Sorozatok
- Az első hardvertalálka az idei évben
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, 46-os vagyok de egyedül mint az ujjam, jó lenne már valami mókázás másokkal mert uncsi, meg farmolás is könnyebb lenne. Valaki nem barátkozna velem