Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Akkor ha jól értem kell egy sett:
Unyielding (Gain +3 to all stats except END when low health )
+
Increases action point refresh speed vagy +1 Strength
+
(Sentinel's)
75% chance to reduce damage by 15% while while standing still
vagy
Reduces damage while blocking by 15%Vajon egy ilyen Sett mennyibe fájhat?
-
Semin
őstag
Sokat filóztam ezen, és a problémám az, hogy iszonyat DMG-t kapnék.
Minden videóban - ami melee buildet mutat be - Ghoulokat ölnek, ami remek, de azok házhoz jönnek a pofonért és nem is csapnak valami nagyot.
PA nélkül egy SBQ/DC/MQ vagy akár egy Assaultron akkorát üt, hogy belerokkansz full hp-ról is.
Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan lőhetnek. Egy Mole Miner /Robo Brain/Col.Gutsy/ Super Mutant csapatot nagyon cink agyonütögetni. Ha folyamatosan futsz nincs AP-d ütni, ha nem ledarálnak.PA-ban pedig a sebességed látja kárát a páncélnak. (meg nincs Fist Weapon)
Szóval ki, hogy van ezzel?
-
csab991
senior tag
Visszaigazoltalak, sajnos nem találtam meg a B/25-öst, itt egy lista milyen fegyverek elérhetőek most.
lvl 50 3* AA / 25FR / AGI - Gatling Plasma
lvl 50 3* AA / 50Vcrit / 250DR - Hunting Rifle
lvl 50 3* AA / 50Vcrit/ 25VATS - Pipe Revolver
lvl 50 3* AA / 40%SS / AGI - Super Sledge
lvl 45 3* B / 10AIM / 15R - .50cal HMG
lvl 50 3* B / E / 25VATS - Combat Shotgun
lvl 45 2* B / E / 90RW - Lever Action
lvl 50 3* B / 40%SS / 90RW - Super Sledge
lvl 45 3* F / 25FR / 90RW - Ultracite Gatling Laser (primed)
lvl 45 3* I / E / 15crit - .50cal HMG (primed)
lvl 50 3* I / E / 90 RW - Combat Rifle
lvl 50 3* Q / 25FR / 250DR - Harpoon gun
lvl 45 2* TS / E - .50cal HMG
lvl 45 2* TS / E - .50cal HMG (primed)
lvl 45 3* TS / E / 25VATS - Pump Shotgun
lvl 50 2* V / E - Combat Shotgun
lvl 45 3* V / 50Vcrit / 90RW - Plasma Pistol -
csab991
senior tag
Elég változó, mostanában kicsit leült a piac, szerintem 20 és 40k kupak között lehet az ára.
Szétnézek a teherhordó karaktereimen, talán tudok neked adni egy 2* B25-öt.Ha valaki más vágyik valami fegyverre régóta azt mondjátok, talán tudok segíteni benne.
IGN-em Sakaarson, jelöljön aki gondolja.Joccc: Ha a Paradise Event-esre gondolsz az Arkthos Pharma alatt van.
-
Joccc07
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Építkezni alacsony szinten az erdő részen lévő tóba érdemes. Körülötted távol de mégis közel vannak mutánsok és schorchedek dögivel. Lehet őket aprítani.
-
Semin
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hát a zónák olyan hogyismondjam

Addig minden oké amíg te vagy az első egy területen, mert "rád spawnolja" a mobokat (inkább köréd)
(Hozzád szintez, bár minden mobnak van min. és max szintje.)
De ha befut egy 70+os játékos előtted, nos kellemetlen meglepetésben lehet részed...Hogy merre szabad menni? hát ez tényleg egy nyitott világ amerre visz az utad.
PC-n játszol?
ui: Az építkezés szerintem sokkal jobb mint Fallout 4-ben. (bár nem annyira industry jellegű)
Alapvetően ezt szoktuk ajánlani:
-
Darko_addict
őstag
Jó tudni, köszönöm! Low level játékosoknak van valami ideális hely, ahová a tábort fel tudja állítani? Legalább 1 órát bolyongtam, hogy keressek egy sík terepet, de csak Szupermutánsokkal találkoztam a végére, akik jól megöltek.
Még az sem világos, hogy merre szabad menni és merre nehezedik a terep (mintha azt olvastam volna, hogy zónák vannak).
U.i.: Végére akkora telepeket lehet felhúzni, mint a 4-ben?
*smooth
-
Semin
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Mindenki küzd ezzel, konfigtól függetlenül. Sajnos a motor nem erre lett tervezve, emiatt előfordul.
Azért sokat foltoztak már rajta, de a lényeg, hogy nem nálad van a gond. -
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem játszani a Free Trial-lal. Rengeteget toltam a Fallout 3-mal, New Vegasszal és a Fallout 4-gyel is. Ez is hasonló, szóval tetszik!

Viszont! Alig megy a CPU & GPU kihasználtsága 50% közelébe, mégis laggolok, elég gyakran beesik az FPS 60 alá és olyankor drasztikus reccsenések vannak, nem smoth az átmenet, hanem hirtelen belassul minden. Erre tipp?

-
csab991
senior tag
Itt a példa. A fire rate azt jelenti, hogy 10 másodperc alatt hány töltényt tudsz kilőni.
Ha összeszorzom a két számot (fire rate + damage), akkor kijön egy teoretikus sebzés, tehát a .50cal-al 52.896, addig az UGL-el 56.296. Ez azt jelentené, hogy ugyanannyi idő alatt több sebzést tudna kiosztani az UGL, de a valóságban kb. csak a felét tudja produkálni.
Ennek oka lehet, hogy az energia fegyvereken nem működik az armor penetration. Ez mondjuk kifejezetten csak SBQ-ra igaz, mivel ő neki van a legtöbb páncélja. Más kevesebb páncéllal rendelkező szörnyeken még nem teszteltem. Összegezve, ha heavy vagy akkor a ballisztikus fegyverrekkel jársz a legjobban jelenleg.
Ja a másik, hogy SBQ-nak annyi páncélja van, hogy az explosive töltény sebzést teljesen ignorálja, ezért a fire rate fegyverekkel jártok a legjobban.
-
csab991
senior tag
Bizony, jobban jársz ha bezúzod. Instigating, magas tűzgyorsaságú fegyvereken kuka, limb damage megint kuka.
Sajna megerősíthetem a gyenge sebzést nekem van egy B/25/50 primeolva (Ultracite primed), de még így is kb. a fele sebzést adja mint egy .50cal, holott papíron erősebbnek kéne lennie 10%-al.
-
jzsolt79
tag
Perk loadout-hoz kiadták a frissítést ha valakit izgat a dolog

Mármint ehheza verzióhoz, nem tudom létezik-e másik:
és a kiegészítő mellé:
-
csab991
senior tag
Heavy gunnal úgy tippelem, kb. 10-20 méterről sebzem a legnagyobbat, ezután észrevehetően csökkennek a sebzések a távolság függvényében.
A fejlövések dupla sebzést okoznak nagy általánosságban, minden szörnyen kb. ez az egyetlen gyenge pont, a végtagokon nem vettem észre hogy nagyobb a sebzés. A robotok inkább a testük közepe felé sebezhetőbbek, ha gyenge pontot érsz kb. 30-100% plusz sebzést kapsz.
Az prime receiverek, elképesztő erősek. Összességben +20% sebzést kapsz egy standard receiverhez képest bármilyen ellenre, aztán még 40-50% a schorched szörnyekre.
Melee-t egyelőre nem teszteltem perk loadout nélkül kb. 5 perc mire megtalálom a perkeket amik kellenek, nagyon szar e nélkül játszani.
-
-
jzsolt79
tag
Hát ez az új BR mód pontosan az a játékmenet típus, amitől mindig is távol tartottam magam... csak menni és egymást lövöldözni, ennek sosem láttam értelmét. Tud ez a mód amúgy mást is mert én a kipróbálási 5 perces idő alatt csak ennyit vettem ki belőle? Vagy csak ennyi, hogy mész és lövöd aki piros?
-
csab991
senior tag
Azt olvastam nem volt szerencsére ilyen eltűnő cuccos probléma, többen is aggódtak Redditen emiatt, de úgy tűnik alaptalanul.
Eddig úgy néztem hogy a 45% armor penetration amit kapok a stabilizedból olyan 20-25% plusz sebzésnek felel meg.
Látszik, hogy ingyenes időszak van, csak olyan szerverre dobott be eddig ahol legalább a fele populáció 10-es szint alatti, persze ez nem baj.
-
Semin
őstag
Meglepően jó ez az új játékmód.
Magam is csodálkozom rajta, de fluid, egyzserű, élvezhető.
A 2. játékban sikerült nyerni a csapattal, tehát Overseer Achi behúzva.
(utána volt 1-2 nyeretlen kör, de egész jól ment
)
Jah és kapsz xp-t, lóvét, xal nem elvesztegetett idő.Én bevittem a nagykarimat, eszembe se jutott, hogy eltűnhet valami

Más
A sebzések elemzése még pár napig ad melót , most már lehet teszetlni az AA és a LS perkeket is. -
csab991
senior tag
Január óta játszom vele rendszeresen és érezhető a fejlődés, mostanában jutott el tényleg arra a szintre, amilyennek megjelenéskor lenni kellett volna. Hallgatnak a játékosok visszajelzéseire, és ez dicséretes.
Más: Futottam pár kört az új sebzés mutatóval, teszteltem a különbséget az Explosive és Fire Rate effectek között, és ha mindenképpen arra mész, hogy maxold a damaged, akkor a Fire Rate a befutó. A nagyobb páncélos ellenfeleken nagyon keveset sebeznek a robbanások.
Egy példa, Heavy Gunnerként tolom 45% armor penetrationnel:
lvl 68 Schorched Walker : kb. 0%-ot ignorál
lvl 68 Super Mutant: kb. 22%-ot ignorál
lvl 92 Deathclaw: kb. 45%-ot ignorál
lvl 50 Mirelurk Queen kb. 60%-ot ignorál
lvl 95 SBQ kb. 75%-ot ignorál a teljes (inventoryban mutatott fegyversebzésből) -
Ryder62
őstag
Még a végén élvezhető lesz a játék. Jönnek az NPCk és a a régi dialógus rendszer.
Mondjuk látszik, hogy ezekszerint kivitelezhető, tehát lustaságból nem tették bele. Ezt minimum így kelett volna kiadni. -
Joccc07
addikt
Hát ez k@rva jó.
Ez se megy nekem ahogy az összes többi.
De amúgy jó ötlet volt.
2 meccs után még nem nagyon tudom mi van de az itt szerzett xp-ből megy az adventure módba is. Ha jó a helyezésed/sok killed van akkor kapsz utána kupakot is(én még nem kaptam) 1 killem volt 2 meccs alatt és egy 20. hely.
Overseer szintek vannak. 0-ról kezdesz. Láttam már lvl4 playereket. 2 low meccs alatt fél szintel jutottam feljebb.
Itt nem kell kiugrani sehonnan. Amikor eljön az idő akkor kijelölöd a napon hol akarsz kezdeni aztán ott kezdesz. Mindenféle ládák vannak mindenféle. Azokban vannak a fegyverek armorok lőszerek stb. Vannak csipogós ládák azokba jobb a loot. Vannak állatok is azok is adnak cuccot kill után. Lehet szerezni nuclear code-okat amiknek nem tudom mi értelme azon kívül, hogy atom bombát lehet ledobni vele. De, hogy hogyan azt még nem tudom.
A kör rendszer ugyanaz mint a pubg-nél csak tűzzel mint a BfV-be.Hirtelen ennyi.
-
jzsolt79
tag
Na a perk loadernek egyelőre reszeltek... remélem lesz hamarosan frissítés
Meg úgy az összes modnak amit használtam -
-
Semin
őstag
Az in-game comat változásokat üdvözlöm, az NPC-ket szintén.
Bármi + gear + weapon +quest szintén jó húzás, szükség van rá.Nos a BR mód már egy kicsit megsztó.
Szerintem egyelőre fölöslegles erőforrás pocséklás, de megértem, hogy bepróbálják.
Jobb lett volna ha optimalizációra és/vagy bugjavításra fordítják az időt.De majd meglátjuk, ha csak skinek/festések szerezhetőek vele az alapjátékban,
akkor megmarad egy kis marhulásra a haverokkal. -
csab991
senior tag
[link] Datamineolt PA skinek, a jövőben. Szerencsére ezek közül egyik sem tűnik azonnali vételnek.
-
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Szerintem amint online lesznek a szerverek, akkor a trial és BR is elérhető lesz. Nekem egyébként 3.8 Gb-t húzott le. [link] patch notes
-
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Szerintem a Launcherben nézelődj még, ott kell valahol lennie azt olvastam, már aktív az időszak, még egyedül a BR mód nincs aktiválva, de szerintem az is vagy ma vagy holnap elérhető lesz.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Elvileg 10-17 között Free Trial keretében játszható a játék. Bármilyen időzónát is nézek, már mindenhol 10-e van, Bethesda Launcherben pedig továbbra is csak megvásárolni lehet. Tudjátok, hogy hol érhető el a játék letöltése?

Szevasz Csab!

-
Joccc07
addikt
Nekem eddig tetszik. Mostmár nem bánom, hogy megvettem. Azért elég jó dolgok érkeznek. Br érdekes ötlet. Eddig egy sem fogott meg pedig sokat próbáltam. Lehet, hogy most változni fog és ez bejön.
Más: nagy nehezen meglett a Blackbird skin. Órákon keresztül bolyongtam érte. Még jó hogy sok feladatom nem volt kész. Így sok 40-80 atom pontos feladatból meglett a hiányzó mennyiség.
-
csab991
senior tag
Mi a véleményetek az eljövendő dolgokkal kapcsolatban? Engem nem igazán izgat a Battle Royal játékmód, de biztos hogy ki fogom próbálni ha jobb lesz a balansz mint a Survival módban. Nem gondoltam volna hogy BGS beadja a derekát és lesznek emberi NPC-k a jövőben, de úgy látszik igen.
-
csab991
senior tag
[link] Van pár érdekes dolog, a damage visszajelzés számokban különösen jó,végre látjuk mennyit is sebez valójában a fegyver különböző ellenféltípusokon.
-
csab991
senior tag
Holnap lecsekkolhatom de úgy tippelem legalább fele vagy harmadennyit sebeznek, mint most. Na csak megnéztem, a B/25 .50cal 100% élettel 88 sebzés, a szokásos 19% élettel 274 sebzés. Itt igencsak játszik a bloodied, adrenal reaction, nerd rage kombó. Tehát elég nagy a difi.
-
csab991
senior tag
Valóban van pár discoveres feladat ami bugos, de nagyon régóta már, így ne számolj azzal hogy javítják, próbáld a napi meg a heti kihívásokat kimaxolni, vagy keresni valami nem túl grindelős feladatot.
Semin: jó ideje használom a perk loadout-ot de ezért nem jár a ban, ugyanúgy meg kell nyitni a perk menüt, csak épp elég egy kattintás, és máris átváltja a loadout-ot, nagyon sok időt lehet ezzel spórolni.
Nem hinném, hogy konkrétan lesz ilyen stat reset lehetőség, sajna farmolni kell a szinteket, ha váltani akarsz a játékstíluson. Majd legendary perkek jönnek de nincs még infó róla hogy is fog kinézni pontosan.
-
Semin
őstag
Ebbe én is belefutottam tegnap. Remélem majd javítják valahogy.
Más :
@ csab991:
Addonokat használni nem gáz? Nem esne jól egy ban
Látom neked is van perk loader, nekem is marha jól jönne! (eddig nem is tudtam róla, hogy léteznek Addonok)Valami Build váltás kéne, mert a Stealth Build nezd uncsi lenni de nem tudom mire váltsak.
Kéne vagy 30 szint is a kivitelezéshez
Stat resetről nem volt szó mikor jön? -
csab991
senior tag
Jelenleg most ezzel a builddel futok. Ja most egy ideje már fire rate-s fegyvert használok az explosive helyett és azt kell mondjam erősebb. A probléma az explosiveal, nem tudjuk mennyit ignorálnak belőle a mobok, és a fire rates fegyvereket egyszerűen erősebbnek érzem. Itt vannak a fegyverek, a rangedeknél általában ilyen damagel megyek, erre még jön néha az adrenaline. A powerfist melee specen kb 1200-2000-ig sebez. [link]

-
csab991
senior tag
Az biztos.
Atomból megvettem az American Patriot, Mothman, Black rider (skin), Nukashine, Garrahan paint jobokat és most a Blackbird is. De ezzel most már leállok, így is szeretek mindenféle PA szettet az inventorymban tartani de hát olyan súlya van.
Csak a black rider és blackbird van használatban most. A BOS festés gyűjteményemre is büszke vagyok, de még az se néz ki ilyen jól mint ez a kettő.Ja, hogy valami on is legyen, szereztem egy Ultracite Gatling Laser-t, ezt legendary verzióban csak a purveyor dobja loot táblán még nincs rajta, és papíron több dps-t tol mint a .50cal gépágyúm, de érezhetően nem működik az armor penetration az ilyen energia fegyvereken, ezt remélem idővel majd fixelik.
-
csab991
senior tag
Nekem sajna nem nagyon maradt már sok lehetőség atom szerzésre, de biztos hogy többet nem fogok költeni már rá
-
csab991
senior tag
Nos, a player vending érkezése óta, mindenképp felpörgött a gazdaság a játékban. A kupak egyértelműen erősödött, már redditen/discordon is lehet high-end cuccokat venni akár 25-50k értékben, amire a vending előtt nem nagyon volt példa.
Kicsit hiányolom, hogy az ammo-t esetleg bulkban lehessen eladni, hiszen az .50cal piaci ára általában 0.4-0.5 kupak/töltényt ér, így azt továbbra is reddit/discordon érdemes árulni. Persze a lőszerek nagy többsége 1 kupak/töltény árban megy sok helyen így nincs nagy probléma.
A junk materialok ára is elég változó, nagyon sokan túlárazzák ezeket, de vannak jó árban is. Ez amúgy igaz a fegyverekre/páncélokra is, jellemzően két féle típus van, aki túlárazza (tudatosan) vagy aki alulárazza (nincs tisztában egyes itemek valós értékével) ezeket.
A purveyor is igencsak feltöltötte különböző minőségű cuccokkal a piacot, elég sok tárgyat bedaráltam már, úgy hozzávetőlegesn 15 és 20% közé raknám azokat az itemeket, amik érnek is valamit, tehát nem annyira rossz arány. Valamint legalább sikerült a sok haszontalan cucc nagy részét bedarálnom amit az elmúlt hónapok alatt összegyűjtöttem.
-
jzsolt79
tag
Szia,
Az egész folyamat a házam mellett zajlana ahol van ugye stash, addig ki lehet pakolni a cuccokat, hogy ne keveredjenek. Mind2 karakterem háza ugyan ott van, úgyhogy kb lépni se kell onnan karakterváltáskor.
Ha ez így megfelel, akkor mikor tudnánk lebonyolítani? Meg valami hangkapcsolati dolog is lehet nem ártana az egyszerűség kedvéért
Ez a játékon belüli mikrofonos beszélgető mennyire működőképes?A segítséget persze nem ingyen várom, választhatsz majd 1-2 dolgot az átadottakból

-
jzsolt79
tag
Szevasztok,
Tud valaki segíteni nekem abban (már ha lehet ilyet), hogy egy első karakteremből cuccokat az új karakterembe átvarázsolni? Mind2 karakterrel felvennénk egymást barátlistára, adott helyen régiből eldobálnám amit át szeretnék vinni, illető felszedi, belépek másik karakterrel és visszaadja. Ez lenne az algoritmus, persze megbízható ember kéne hozzá, aki nem suttyózza el a dolgot...
Meg jó lenne néha valakivel együtt barangolni, mert egyedül már unalmassá kezd válni a dolog és ahogy itt a bejegyzéseket olvasgattam, szerintem a lehetőségek feléről sem tudok még a játékban

-
csab991
senior tag
Az új event viszont elég jó lett, időre megy mint az SBQ fight, a végén pedig valami random lvl 100-as alpha szörny spawnolódik 3* persze. A CD sem sok 30 és 45 perc között lehet. Viszont mindenképp jó ha több ember van, úgy gyorsabban lemegy, de solozni is lehet. Ez már igencsak közel áll egy "dungeonhöz" persze bárki csatlakozhat. Ilyen jöhet még a jövőben.
-
Joccc07
addikt
Csorog lefelé az update. Cirka 8,5Gb
-
csab991
senior tag
Az unarmed melee még mindig nagyon op, néha ráunok a .50cal-ra akkor átváltok a B/SS/STR Power Fistre, sikerült full uny geart szerezni, így a damage olyan 1500-2500 között tetőzik buffoktól függően. Szerintem lassan majd ez lesz nerfelve, a strength vagy 50-60 ig felstackol a damage-el, lehet ezt fogják majd limitelni valahol 20-30 körül.
-
csab991
senior tag
Most egyértelműen el van árasztva a piac szinte mindennel. Az árakat is nehéz belőni. Nekem már azzal is bajom van, hogy nem tudom értelmesre elkölteni a kupakjaimat. Nagyon olcsón rakok fel mediocre fegyvereket, de még azt se nagyon viszik. Pár hetet még adni kell a gazdaságnak hogy változhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Annyi nekem egész játék alatt nem volt összesen. Jó hazudok volt már 6k kupakom de több nem.