Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Gabor99
üzenetére
Szia !
Megint úgy jártam ,hogy leírtam a problémámat erre rá 1 napra megoldottam egyedül
A játékfájlok épségének ellenőrzésekor talált 17 rossz valamit . ( steam- játék kiválasztása- majd fogaskerék felület a kezelés-tulajdonságok-helyi fájlok majd a játékfájlok épségének ellenőrzése)
Most megy a játék.De sajna már olyan sokat játszottam vele,hogy nagyon hamar megunom
-
S.O.S.
senior tag
Hali !
Gondoltam több hét kihagyás után,hogy elindítom egy kicsit játszom vele.Persze jött egy frissítés ami után nem indul el a játék !
Valakinek ötlete?
Üdv, -
st3v3np3t3r
nagyúr
Mint írtam, nekem ilyenért nem reklamál a konkurens víruskergető... Az általad használt víruskergetővel amúgy is sok problémák szoktak lenni.
Amúgy a játékkal sincs kimondottan semmi baj(hasonlít egy kicsit a 4.ik részre, kicsit jobbanmegcsavarva), egy két dolgot leszámítva(pl.Stash súlykorlàt,ami a 4-ben nem volt, nekem a 76ban ez nem jött be, megoldható ugyan 1st előfizuval ez a probléma, de akkor màr rávágható, hogy a 4hez képest rohadt pénzorientált lett a játék),ami a fejlesztők szűk gondolkodásának eredménye lehet.
Nekem amúgy az egyik kedvenc jàték franchise-om, megvan az összes Fallout

-
GAbre
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ha csak elsősorban ennyi bajom lenne vele összetenném a két kezem,és azt mondanám,hogy jó a játék.
De nem az
-
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nincs mit, valóban a Tank Killer és Stabilized nagy boostot adnak a fegyvereken, szerintem többet ér, mintha lenne 3 x 20% damage perked például.
-
Darko_addict
őstag
válasz
csab991
üzenetére
Köszi!
A Final Word az egyik kedvencem! Azóta megvettem a [Tank Killer] perket is, ami varázslatos sebzésnövekedést okozott automata fegyvereknél.
Köszi az armor pen-es tippet!

-
törölt tag
Lehet valahogy üzenetet küldeni? Bárhogy?
-
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nem árt, ha valami jobb legendary effected is van a fegyveren.
Legjobb heavyk perpill, Gatling Plasma, Gatling Laser, az energiafegyverek közül, esetleg .50cal, LMG a ballisztikusok közül.
Legnagyobb sebzésnövekedést a stabilized perk adja, power armorban. A 45% armor penetration körülbelül egy 28%-os multiplikatív sebzésnövekedést eredményez, függően az ellenfelek páncéljától.
Bloodied, ha alacsony életen játszol, Anti-armor, Aristocrat (30k+ caps ajánlott), próbálj ilyen fegyvereket szerezni.
Final Word, Anti-armor, 25% faster fire rate 250DR while reload, egy quest reward volt, talán olcsón is hozzá lehet jutni, szerintem jó alternatíva.
Nemrég fixelték a damage formulát, az energia fegyverek, Heavy Flamer, Gatling Plasma/Laser nagyon jól teljesítenek, verik a ballisztikus társaikat. -
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
F76-ban LVL86 vagyok. Rágyúrtam a Heavy Gun-okra, így a legtöbb perkem azt erősíti, mégis hitvány sebzésem van. Akár Shotgunokhoz, akár Automatic Rifle-ökhöz teszek perket, akár double-shot legendary shotit használok, a leggagyibb ghoulokhoz is elmegy egy tár... Nincs az az ammo mennyiség, ami elég lenne.
Néha megyek PVE event-re, ahol lőnek hármat a fegyverből és sorra hullik az ellenség.
Mi a titok? Valami grafikai dolog, hogy csak annyit látok, hogy "hármat lőnek", vagy olyan szintkülönbség lehet köztünk, amivel szimplán lvl86-on ennyit érek, ők meg nem?Zavaró.
Köszi!

-
törölt tag
Sziasztok!
Még csak most kezdtem a játékot. Ha megnézem az inventoryt, akkor nem látok benne junk tételt. Ha armor vagy weapon workbenchet használok, akkor látok pár tételt. Ha viszont a stashbe akarok pakolni, akkor rengeteg tételt látok.
Ez hogy működik?
Ha az Overseer camp-ben beteszem a stashbe az összes junkot, akkor elérem őket bármelyik workbenchnél? -
protegum
aktív tag
Sziasztok,
Foglalkozott már valaki esetleg modolással? Pipboy rádió egyik adóját szeretném lecserélni saját zenére. Ki csomagolás már sikerült. Le is cseréltem, de nem tudom hogy csomagoljam vissza *. ba2-be.
Ha esetleg valaki tudna segíteni, megköszönném. -
gyugyo79
addikt
válasz
Ryder62
üzenetére
Rotálják a régebbi tartalmat inkább.(Persze van újdonság is)
Elköltöd a pénzed arra amire tudod és mikor vissza kerül egy tartalom (neked új másnak már ismételt) ami megtetszik arra is. Viszont nekik így jelentősen kevesebb tartalmat kell létrehozni úgy, hogy az egy új játékosnak jelentősebb ideig lesz újdonság az a shop tartalom ami egy réginek már ismétlés lenne vagy az ha még játszik a játékkal.
Tehát amit kinézel az idővel 99% megint elérhető lesz. -
Ryder62
őstag
Szerintetek a Bethesda miért szedi le az atomic shopból az elemeket? Tényleg ennyire hülyék? Egy rakás ház (camp) volt fent, ezek mindegyike eltűnt. Láttam Youtube-on Log house-t, gondoltam megveszem, mert hangulatos kis campet lehetne építeni belőle erre nem volt fent. Büdös a pénzem a Bethesdának? Nem az a lényeg hogy minél több minden legyen fönt? Marketing szempontból hol éri ez meg?
-
bobalazs
nagyúr
i5 8500 + rx 480al megállok Foundation egy pontján, a kapuban, és 38 fpsem van. 1080p low-ban, [link]

Ezekkel a beállíításokkal.
Nálatok is ennyire optimalizálatlan?
4Kra raktam ugyanazeket a beállításokat ugyanúgy 38 fps.
Úgyhogy ez nem vga limit. -
Gabor99
tag
November 9–15-ig elérhető lesz a Fallout 1st (unlock the Scrapbox, Survival Tent)
-
A_Papa
senior tag
Nézegettem az acsikat is (nagyon szeretem gyűjtögetni őket.
).
Mi annak az oka szerintetek, hogy a "Good Grief! - Kill 20 Players" acsit csak a játékosok 2,8%-a érte el (ez a 3. legnehezebben megszerezhető teljesítmény)? Ez nekem a játék stílusa miatt fura, meg ugye leginkább online játék is...Illetve a "Fallout 76: Recruitment Pack" DLC-t érdemes megvenni a játékhoz?
Köszi a válaszokat!
-
A_Papa
senior tag
Köszönöm a válaszokat, akkor igencsak beruházók rá. :-)
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Ez a játék mennyire játszható single-ként? Van jó sztorija, küldetések? Az multi rész nem igazán érdekel és az építkezés sem. Az alapjátékra gondolok, mert az most csak 9,99€ (-75%-os leértékelés).
Köszi a válaszokat!Papa
-
nubreed
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Mondjuk ez igaz, RR-nél én is sokat mászkáltam egyedül, sokszor senki más nem mozgatta meg magát, hogy gyűjtsük az ore-t, aztán meguntam a gyűjtögetést, és aztán már csak a Treasury Note -ért mentem/megyek oda is, mint egy csomó más eventre, na meg persze az XP sem jön rosszul.
-
nubreed
veterán
Kijöttek a leírások az Event balance -okhoz, meg van említve többek közt a Campfire Tales, Radiation Rumble, Tea Time.
Campfire Tales: The campfire was previously dying down too quickly, which could cause the event to fail too easily. The campfire will now last a little longer, giving you and your event mates some more time to feed its flames.
**Free Range: The Brahmin during this event were too fragile, so we’ve beefed up their resistances to help them survive more easily (though they will still need you to defend them).
Line in the Sand: This event was taking a bit too long to come to an end. We’ve shortened the event’s overall time limit to 10 minutes, and reduced some enemy wave timers and the preparation phase timer accordingly.
Project Paradise: To help reduce the difficulty of Project Paradise, we’re lowering the amount of food required to 15 per rank. We’re also adding some more resistances to the friendly creatures that spawn during the event.
Radiation Rumble: To encourage more players to participate in the ore collection objective, we’re lowering the requirements to 5, 15, 30, and 50 ore for reward tiers one through four, respectively. The event no longer ends immediately when you reach the final collection tier, so you can continue to defend against enemy waves until the now 8-minute event timer expires. Finally, we’ve doubled the Scavengers’ resistances to make them more survivable.
Swarm of Suitors: We’ve addressed a number of bugs that could prevent players from receiving the highest tier of rewards and from successfully completing the event. We’ve also made some design adjustments to help smooth out the experience while playing through Swarm of Suitors. Mirelurk attack waves now each have two timers: an initial timer and a “last chance” timer. Players must kill all enemies in a wave before the last chance timer expires, or the Mirelurk Queen will spawn, resulting in event failure.
Tea Time: While we did not feel that Tea Time was overly difficult, it could end in failure too quickly at times. As a result, we’ve increased the health for two of the three pipes so that they match the sturdiest one. Additionally, Rad Ants and Ticks can no longer spawn during the event, and we’ve slightly increased the enemy spawn rate to keep up the action.Én eddig sem tartottam különösen nehéznek egyiket sem, sosem futottam failed -re (lehet, hogy csak mindig jó csapattal voltam és szerencsém volt, nem tudom) de most elég sokat könnyítettek ezeken így elnézve a leírást. Szerintem így túl könnyűek lesznek már, nem tudom miért kell a habzó szájú vérpistikékre hallgatni, akik biztos döngették a mellüket, hogy túl nehéz a játék vagy az eventek. A Tea Time könnyítést különösen nem értem, a Path to Enlightment event után szerintem ez a másik legkönnyebb.
Aztán a 4 star legendaryk közül eddig egyik sem hozott lázba, ennél jobban is megerőltethette volna magát a Bethesda.
-
nubreed
veterán
Volna egy kérdésem a Gunsmith perk carddal kapcsolatban. Ugye van az a tulajdonsága ennek a kártyának, hogy x százalékkal később mennek tönkre a fegyverek. Ahhoz, hogy ez a hatás érvényesüljön, mindig fel kell, hogy legyen szerelve a kártya? Vagy ez a hatás akkor érvényesül, amikor pont legyártasz egy fegyvert és onnantól kezdve végig "él" ez a hatás?
-
pootzdorjah
csendes tag
Ejj gyerekek, de leült a topic.
Mostanában nem egyszer előfordult, hogy a colossal problem alatt earl apánk idővel befagyott a falba.
Találkoztatok már ilyennel? És ilyenkor hallani a hangját, de sehol a paraszt. A vendigok se jönnek, massziv egy bug az egész, a számláló persze megy, és az event végén meg failed... Nem idegesítő nagyon.
-
nubreed
veterán
A jet packek hogy működnek? Ha jól látom nem csak power armorhoz érhető el jet pack, hanem külön is. De ezeket hogy lehet megszerezni? Vagy a power armorhoz használható külön is, akkor amikor egyébként nincs rajtam a power armor?
-
nubreed
veterán
Na most, hogy elmentem farmolni legendary core -t és modult, rá is raktam a The Fixer -emre egy 3-asz szintű legendary modot, ami elég jó is lett (RNG isten jót adott), pl kaptam exploding bullets -et is. Ami tök jó meg nagy móka, igenám de ha közel harcról van már szó akkor ugye az általam kilőtt felrobbanó golyók engem is sebeznek. Van olyan perk esetleg ami immunissá tesz a saját robbanásaim ellen? Vagy ezt hogyan lehetne kezelni?
-
Gabor99
tag
válasz
nubreed
üzenetére
A Legendary Cores-t public events, seasonal events és Daily Ops-ra kapsz.
A legtöbbet ezekre kapod:
A Colossal Problem 8db
Encryptid 8db
Project Paradise 8db
Scorched Earth 5db -
nubreed
veterán
Hol vagy hogyan érdemes Legendary Core -t farmolni?
-
bobalazs
nagyúr
Hát ez retardált
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Szokott olyat csinálni a játék kliens, hogy "elfelejti" a login információt és hiába írom be újra a felhasználónevet, jelszót, azt mondja, hogy nem stimmel? Rányomok a "Forgot Password" linkre beírom a usernevem, azt mondja, hogy "Something went wrong please try again" és ugyanezt írja ki akkor is, ha az email címemet adom meg. Nagyon furcsa ez az egész.
Szerk: megoldódott, aztán egyszer csak beengedett, nem tudom mi volt ez, eddig ilyet sosem csinált.
-
csab991
senior tag
válasz
pootzdorjah
üzenetére
Pedig ezen 10-20% damage reduction van csak, Earle-höz képest gyerekjáték.
-
nubreed
veterán
válasz
pootzdorjah
üzenetére
Hú de szép kis dög ez.
-
nubreed
veterán
Az 50. szint elérése után, lehet új perk card -okat felszerelni? És ha igen, hogyan?
-
nubreed
veterán
válasz
pootzdorjah
üzenetére
Köszönöm, így működik! Elnézést, elfelejtettem hamarabb reagálni.
-
nubreed
veterán
Egy láma kérdés:
fotó módban hogyan kell úgy körbe forgatni a kamerát, hogy a karekter arca legyen benne? Egyszerűen nem jövök rá, pedig már mindent végig nyomkodtam.
-
csab991
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Főleg VATS-ban használom, ezek szerintem a legjobb effektek:
1. Quad, Vampire, Bloodied
2. 50% vats hit vagy 50% vats crit
3. 25% less AP cost vagy 15% reload
Modok rá: Prime receiver, Penetrating magazine, Extended Barrel, Aligned Stock, Reflex Sight (ha van olyan)Kifejezetten nincs rá buildem, ha van Tenderizer R3, Demo Expert R5, akkor elég imba sebzést tud kiosztani. STR oszlop ba kirakhatod esetleg a 3 x 10% R1-es shotgun damage perkeket.
Ha 3rd person-ba játszol, akkor gyakorlatilag spammolva tudsz lőni vele, feltölteni sem érdemes, bőven okoz elég sebzést.
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Nem igazán tudom,hogy aranyért most mi lenne a legjobb választás?
Semmi jó cuccot nem látok. Ti tudtok valami hasznos dolgot?Üdv,
-
Semin
őstag
válasz
pootzdorjah
üzenetére
Én mentem pár egész szórakoztató kört, még nyertem is
Nem volt ez teljesen vacak, de az tuti, hogy gyorsan unalmassá tud válni. -
pootzdorjah
csendes tag
Ez óriási. A Daily C.-ből már csak az NW-Take a photo hiányzik. No, gondoltam bemegyek, mi bajom lehet, sosem játszottam, még mikor berakták egyszer felmentem, röhej kategória, sosem toltam pubg-t és társait, de hát mi bajom lehet, lövök egy képet és ott sem vagyok.. ha találna szervert persze.
Nem is bánom hogy lassan kiveszik ezt a sz*rt, felesleges volt erőltetni a battle royal baromságot.
-
-
csab991
senior tag
Sajna előfordul párszor, szerintem fixelik hamar, már jövőhéten jön is egy kisebb update elvileg.
Más: PTS-en fixelve lett a Grenadier perk (nagyobb robbanás rádiusz a gránátoknak), de ebbe pár nehéz fegyver is bele tartozik. Missile Launcher, Fatman és Hellstorm rakéta is elég látványosakat robbannak.

-
S.O.S.
senior tag
Nekem néha beragad a karakterem a kis kraftoló műhelyekben.Olyankor muszáj teleportálni
-
nubreed
veterán
Meddig szokott tartani egy server maintenance? Ugye épp most is az van...
Amúgy tudni azt pontosabban, hogy most milyen update jön? Vagy ez csak egy karbantartás?És egy másik kérdés:
Combat armor plan -t hol/hogyan lehet szerezni? -
-
-
Visormail
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
A játékban segít, vagy csak te megnyugszol tőle?
-
válasz
pootzdorjah
üzenetére
Dobj be egy rágót, nekem segíteni szokott
-
Semin
őstag
válasz
pootzdorjah
üzenetére
Én jelentős Fusion/Plasma core-t viszek folyamatosan. soha nem volt ilyen bugom. (valójában más se, leszámítva ami amúgy is játékban van.)
(Mondjuk nem is használok semmiféle addOn-t) -
pootzdorjah
csendes tag
Ez a carry weight bug megőrjít. Másnál is előjön időnként? Mostanában nem olvasok róla sehol, pedig a steel dawn óta szopok vele. Anno megoldotta hogy limitáltam a nálam levő fusion core mennyiséget. Egy jó ideje nem is jött elő. Ma belépek, radiation rumbe, szedem össze a végén a lootot, akkor látom inventory: 0/255
Akármit csinálok nem jön helyre.. -
csab991
senior tag
350 a legjobb amit craftolni lehet, de néha bebugol is 500-ra felugrik.
Nocturnal nem rossz, legutóbbi patchel kicsit buffolva lett. Már nincsen debuff napközben, éjszaka a sebzés +35% +50% +60%, órának megfelelően.
21:00 - 22:30: +35%
22:30 - 00:00: +50%
00:00 - 06:00: +60%
06:00 - 21:00: nincs debuff, itt régen -35% volt ami elég sok. -
nubreed
veterán
Pont ez az, hogy nem akarom őket kikapcsolni, csak kissebbre venni. De találtam valamit a nexusmodson: [HUDEditor - Customize your HUD]
Csak az nem világos még, hogy hova kell ennek a fájlait bemásolni.
-
nubreed
veterán
Sziasztok ismét!
Felvettem/aktiválódott jó néhány küldetésem. Mindent ki rakja a képernyő jobb részére. De már olyan sok van, hogy teljesen beteríti a képernyő jobb oldalát, kicsit idegesítő. A HUD -ot nem lehet átméretezni valahogy, hogy sokkal kisebb betűvel írja ki ezeket?
-
Dadan01
senior tag
Juggernauts fixer, 50 crit dam 25% less ap keresi jo étvágyú gazdáját. Hasonló fixer érdekel leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akármit csinálok nem jön helyre..