Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
Alakítgattam a szerény hajlékomon:
Hoarder C.A.M.P v5 -
csab991
senior tag
Viszont láttátok, a purveyortól már lehet szerezni, legendary effektes urban és forest enclave armort, valamint pár új fegyver is van ultracite gatling laser, pipe pistol, ÁSÓ, legendary effektekkel.
-
Semin
őstag
Nem ma érkezik a Legendary Vendor? vagy elhalasztották?
-
csab991
senior tag
Bizony, ha az elejétől kezdve ilyen rugalmas lett volna a kereskedés, az sokaknak megkönnyítette volna a játékot. Kupakot meg kb. tényleg a legegyszerűbb farmolni. Szerintem NPC-k nem nagyon lesznek, max. robotok, mint most a Pioneerek.
Wild appalachia lassan befejeződik itt a nyári program.
Summer will bring another series of major updates to Fallout 76, including Nuclear Winter - an entirely new way to play that changes the rules of the wasteland.
New Game Mode: Nuclear Winter – An entirely new way to play Fallout 76, completely changing the rules of the Wasteland.
New Vault Raids: Vaults 96 and 94 Opening – For our most seasoned players, test your strength in all new high-level group Vault Raids.
New Feature: Legendary Players – An all-new prestige system will allow players above level 50 to become Legendary, resetting their characters with all new more powerful abilities.A nukeláris télre kíváncsi leszek, szerintem valami hardcore PVE mód lehet. Ez lesz a harmadik mód, a survival után.
Vault Raideket régóta várom, talán végre ezek igazi kihívást nyújtanak majd, még azoknak is akiknek már nincs hova fejlődni gear terén.
A prestige system megintcsak érdekes lehet, most 364-es szinten vagyok, meg van 40 elköltetlen pontom, ha ezeket majd fel lehet használni más, esetleg jobb perkekre, mindjárt van értelme fejlődni a játékban. -
Semin
őstag
Az marha jó vétel volt.
Olyan mintha kinyílt volna a világ, nem kell farmolni egyszerűen megveszed. Pénzt pedig azzal a módszerrel csinálsz ahogy kényelmes.
Ha az elejétől benne van a Vendor sokkal kevesebben hagyják abba.
Én hiányolom az NPC-ket, bár ez valahol a hangulat része. Remélem azért idővel megjelennek frakciók.A fejlesztési irányokkal viszont teljesen elégedett vagyok. Mi lesz a következő nagy dobás?
-
csab991
senior tag
Sajna 1000 scrip limit beigazolódott, de mindegy is. Mai nap fogása 2* TSE Handmade 1995 kupapkért.

-
csab991
senior tag
-
Joccc07
addikt
Valaki tud majd nekem abban segíteni, hogy meghal?

-
csab991
senior tag
Elég sok adat kéne még ahhoz, hogy egy jó statisztikát lehessen létrehozni. A kupakok értéke amúgy most mindenképp felértékelődött, ennek ellenére high-end weapon és armor szerzése főleg cserével történik. Kifejezetten jók a repair kit-ek is, amiket SBQ dob, nem kell vesződni a junk farmolással sem.
Summa summarum, nagyon kellett ez a player vending a játéknak, szerintem egy hónap alatt az árak is realizálódnak majd, most elég sok túlárazott főleg junk-ot láttam, de ugyanúgy alulárazott cuccok is előfordultak. -
Semin
őstag
Nah így egy kis tapasztalat alapján azt tudom mondani, hogy bejött ez a piacozás

Pörögnek rendesen az árak is, amit első nap eladtam bőven ár felett volt.Nem ártana egy piac analízis, jól meggazdagodni, és többet nem kell farmolni

-
csab991
senior tag
Purveyor [link]
-
Semin
őstag
Ma 2.5K-ért behúztam egy *** Instigating Tesla Rifle-t. +25% Fire rate-el, és +1 AGI-val

-
csab991
senior tag
Szerintem random dolgokat fog árulni lehet lesz köztük jó és rossz is. Viszont előrébb hozták a vendort és elvileg már jöv hét csütörtöktől elérhető lesz. Addig érdemes minden nap kimaxolni a scripet. 3 darab 3* és 2 darab 2* fegyver pont 150 scripet ad ki. Vagy 6 darab 3* és 2 darab 1* armor szintén annyit.
-
Semin
őstag
Egyetértünk. Jó rendszernek tűnik, bár reméltem, hogy nem ládából árul. (kééne méég hely
)Lőszert végre pénzé lehet tenni, valamint a Stimpakkokat. (bár utóbbit nem nagyon kapkodják)
Legendasy scrap nagyon jó, nem kell eladni 3 kupakért.
Kíváncsi leszek mit árulna majd, amit ebből lehet megvenni -
csab991
senior tag
Így elsőre a player vending nagyon jó. Elköltöttem kb 15k kupakot olyan felszerelésre, amiket simán lehet tradelni nagy értékű cuccokra.
A scripper géppel 150 scrip értéknyi cuccot tudsz bezúzni naponta. 40 scripet kapsz egy 3* fegyverért, 24 scripet egy 3* armorért.
-
-
Semin
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Valóban optimalizálatlan a motor, de nálam a stabilitással nincs probléma.
1X-2X fagyott le, bár az Alt+Tab kombót látványosan nem szereti.Neked kilépked? vagy lefagy?
-
csab991
senior tag
Szerintem csak részben tudja kiváltani, ugyanis csak kupakért tudsz eladni dolgokat. A nagy értékű ritka legendarykat továbbra is csak csere módján fogják, továbbadni, persze csak az aki tisztában van vele, hogy mi a ritkaság.
Mivel jön a legendary zúzógép, így nem lesz értelme eladni a kukába való cuccokat, hiszen jobban meg fogja érni lezúzni őket. Szerintem főleg junk materialt lesz érdemes venni majd, hiszen abból mindenkinek lesz.
Halottnak én sem mondanám, tény hogy ez a magyar topik elég lapos, de discordon vagyunk elég szép számmal. A mi farmolós csapatunkban, van 1 angol, 2 német, 3 amerikai, valamint egy-egy holland, francia és kanadai emberke is. Úgy érzem azért elég szép számmal játszanak még a játékkal.
-
Úgy vélem, amelyik játéknak 2-3 aktív tag van csak a topikjába, az nem pörög. Bár igaz, szoktam tévedni
Lehet, hogy adok neki még egy esélyt, de nagyon lelombozott ez az állandó teljesítmény ingadozása a játéknak. Indokolatlanul összefossa magát sokszor, amivel az első 3-4 hónapban nem kezdtek semmit. -
Semin
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Max számodra, bár ez egyedi döntés. Én jól szórakozom

Tetszik a fejlesztési irány, rengeteget fejlődött a játék tavalyhoz képest.
Várós a Patch, gyakorlatilag kiváltja a redditet. -
Topik halott mint a játék.
-
csab991
senior tag
Kis kiegészítés, elképzelhető hogy egyes effectek rerollolásából nem lesz semmi, valószínű Todd mesternek nem sikerült jól megfogalmaznia szavait, amikor erről beszélt.
Valamint a legendary scrip nem lesz tradelhető, tehát amit gyűjtöttetek össze cuccot, érdemes lesz arra a fő karakterre átlogisztikázni, amelyikre akarjátok a scripet. -
Na mi a helyzet, játszik még valaki? Hónapok óta el sem indítottam, valahogy nem húzott be, pedig elég korán megvásároltam... Orrba szájba laggol még, mint megjelenéskor?
-
csab991
senior tag
A legújabb Inside the Vaultban van egy kis összegzés, mik jönnek a 9-es frissítéssel.
Két főbb dologról a véleményem.
A player vending elég jónak tűnik, nem kell majd keresni mások bázisát, ugyanis a térképen lehet látni ki hol árul, milyen típusban és mennyiségben. Ez mindenképp jó lesz akik nem tradelnek aktívan, hiszen nem kell, redditet, discordot használni, hogy szerezz kupakot. Azonban a 25k kupak limit határ miatt, mindenképpen csak annyit szabad eladásra kínálni, hogy ezt a határt ne lépd át, ugyanis efölött már nem kapsz több kupakot, egyszerűen csak eltűnik. Eladásra kínálni leginkább junk material-t és 1 max 2 csillagos legendary itemeket ajánlok.
Az új valuta a "Legendary Scrip" lesz, amit a legendary itemek összezúzásából kapsz majd. Azt írja, hogy minél több csillagos, annál több scrip-et kapsz érte. Mindenképp érdemes betárazni így akár még a 2* legendarykból is. Minden vasútállomáson lesz majd lehetőség bezúzni a cuccaidat. Május végén fog jönni a legendary purveyor, a vendor aki árulni fog legendary itemeket, és majd ezeket tudod megvenni a scrip-ből amit a bezúzott itemekért kapsz. Szerintem később elérhető lesz az is, hogy scrip-ből rerollold a kedvenc legendaryd egy-egy másodlagos, harmadlagos effectjét. Tehát ha van egy 3* vasvillád amit úgyse fog használni megéri bezúzni, ugyanis találhatsz a vendoron egy olyan fegyvert ami valóban hasznos.
Persze sok a kérdés a vendorral kapcsolatban, mennyi cucc lesz rajta, amit meg lehet venni, milyen árban, milyen sűrűn fog frissülni a készlete stb.
-
csab991
senior tag
Ezzel a dupla xp-vel van pár event ahol lehet fejlődni rendesen. Eddig a legdurvább a Firebase LT, Surface to Air eventje. Fissure mellett van, ahonnan folyamatosan spawnolódnak ki a 80-as denevérek. Elkezdtem bedarálni őket és kb 20k xp jött össze a végére. (5 perc) Megtoltam rendesen a fejlődést, a dupla xp óta fejlődtem vagy 30 szintet.
-
Joccc07
addikt
Nektek megvolt már a Sheepsquatch?

-
csab991
senior tag
-
Semin
őstag
Én úgy döntöttem lassan rálesek a PVP-re Sur. módban, mert egész jó rewardok vannak.
Pl a Tesla Rifle szimpatikus.Valószínűleg a stealth buildem ott is megállja a helyét

-
Joccc07
addikt
Mostantól egész hétvégén 29-ig bezárólag dupla xp hétvége van.
-
csab991
senior tag
Burrows után ez a mostani update is kicsit csalódás volt. Ezek az új kamerák meg fotós kihívások nagyon feleslegesek a játékba, nem vesztegetem az időmet ilyenekre. Utolsó reményem, hogy ha majd jönnek a Vault raidek akkor azoknak sikerül fenntartani az érdeklődést a játék iránt. Remélem a legendary vendor is gond nélkül jön májusban.
-
Joccc07
addikt
Tojásokkal, hogy álltok?
Nekem már csak a mai hiányzik. -
-
csab991
senior tag
Ez a Burrows egy hatalmas nagy csalódás, semmi kihívás, semmi érdekes sztori, semmi jó reward a végén. Nem tudom miért hívták ez dungeonnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest