Új hozzászólás Aktív témák

• SpazzMaticus

tag

válasz podtibi #8479 üzenetére

Annyira durván sok mod van hozzá, hogy mindenképpen managert használnék a helyedben.
    Úgyis le fogsz tölteni "ezerfélét", ez is olyan mint a TES-széria, anélkül nem is "jó" már a game... :D

Tölts a Nexus-ról, és használd a Vortex-et.
    Végtelenül egyszerű, és nézi az ütközéseket, update-eli a mod frissítéseket, merge-elni is sima ügy, ha valamelyikek összevesznének.

Legelső legyen a community unofficial patch, az konkrétan játékmeneti hibákat, bugokat, teljesítményt javít, stb, stb, meg az "nyitja meg" a teljes tartalmat, minden mod előtt kell feltenni.
    Utána az MCM,-et, ez a game-en belüli mod configurátor, ezzel nemcsak a játékon belül tudod a mod-okat kezelni, de egy csomóhoz plusz beállítások miatt kötelező.
    Ezután a HUDfr, és a DEF_ui mod-ok kötelezőek szintén, ezek alapvetőek a legjobb ai és hud-ot módosító, ahhoz új funkciókat hozzáadó mod-okhoz, ezek nélkül nem is működnek.

Ezután meg a "határ a csillagos ég", fegyver, felszerelés, grafikai, időjárás, történet, stb. módosító mod-ok, tényleg olyanná akakítod ahogyan szeretnéd.
    Én ajánlanám a settlement, és kereskedelem, alternate start és párbeszéd( ezt csak akkor ha angolul nyomod, mert a magyarítással nem kompatibilis) overhaul mod-okat, eszméletlen sokat adnak a játékhoz, meg a "falud" építéséhez, fejlesztéséhez. De a grafikai modok között is vannak faszák, pl. eszméletlen időjárás, meg skybox mod-ok vannak amik az imnerziót egy egészen más szintre helyezik, de ott vannak a fegyver, páncél, felszerelés pack-ok, járművek, tényleg nehéz megmondani mi az ami "kell".
    Kipróbálod, meg meglátod a Nexus-on a képeket, videókat róluk, és mind kelleni fog...XD

Én tavaly nyáron nyomtam (megint) végig, ezek miatt mindíg új élmény. :)
    Nekem valami 200+ darab mod volt fenn utoljára, ezért mondanám hogy a Vortex-et használd, az alap dolgokat lehet manuálisan is telepíteni, de -főleg az ui-modok felrakása- úgy jóval nehezebb és bonyolultabb, az rutint igényel, illetve ha szintén sok mod-ot használsz azután (mint ahogyan a játékosok 90%-a) akkor egy rémálom lesz manuálban kezelni. Nem látod az ütközéseket, és a merge-elés egy katasztrófa úgy...

Nekem ez a 200+ mod telepítése, belövése 3-délutánt vett igénybe, de ennek az időnek a 90%-a a keresgélés volt a Nexus-on.

Én azt tanácsolnám rakd fel a Vortex-et és válogass kedvedre, csak az az első pár mod fontos amit fentebb leírtam, azután úgy alakítod a game-et ahogy neked tetszik. :)

Új hozzászólás Aktív témák