Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
Random találod meg a világban NPC-knél, vagy különböző helyeken, de gondolom craftolni is lehet. Itt a lista.
-
SaGa59
őstag
Erre elég nehéz a válasz. Illetve könnyű, rengeteg olyan mod van, ami jobbá teszi a játékot. Ami nehézzé teszi a választ, hogy nem mindegy, mit szeretnél javítani. nehezítenéd, rpg-sebbé tennéd, szépítenéd, javítanád az egyensúlyát? Ha az utóbbi, akkor milyen irányban és feltételek mentén.
A 2018-as évben gyakorlatilag csak a FO4-gyel játszottam, amikor épp ráértem, többszáz modot kipróbáltam, aminek több mint felét hosszabb-rövidebb idő után kiszórtam, újakat tettem fel, újrakezdtem. Ez is egy jó időtöltés. Próbálgatni olyanná tenni azt a világot, amilyennek te képzeled. Aztán vagy sikerül, vagy nem. -
micafighter
nagyúr
Lehet így is gondolkodni, csak sok mindenről lemaradsz. Bethesda játékokhoz több ezer mod van, ezek kvázi ingyen DLC-k. A játékot elképzelték valahogy a fejlesztők, aztán amikor közeledett a deadline akkor az elképzelések fele valószínűleg ment a kukába mert nem volt rá idő. Bethesdarol beszélünk, látjuk milyen állapotban adták ki a Fallout 76ot, ők nem tolnak el egy megjelenést csak mert munka lenne még vele.
-
Chabe89
addikt
Hát szerintem pont a modderek javítják ki a sok faszságot amit a készítők képtelenek voltak normálisan megcsinálni (vagy sehogysem). Persze ez nem azt jelenti, hogy minden fost fel kell pakolni, de azért vannak elég igényes alkotások. Küldön elfoglaltság ezek összeválogatása és a kompatibilitási hibák elhárítása (ha van).
-
xFreex
aktív tag
-
gejala
őstag
Igen, ősrégi probléma, hogy egyes régióknál crashel a játék a menüben, mert nem tud csatlakozni a Bethesda szerverhez. Szerencsére Magyarország is ilyen, egyes IP-kről megy, másokról nem. Az említett tűzfalban letiltás az egyetlen működő megoldás, amíg Bethesda nem javítja (erre nem érdemes várni
). -
Chabe89
addikt
Kijelölsz egy Provisionert (településenként egyet) és az járkál majd a településeid között. Meg lehet adni neki az útvonalat is, hogy merre mászkáljon. Azt hiszem Local Leader 2 kell neki, így érdemes magas karizmával kezdeni, ha mInecraftozni akarsz, mert az befolyásolja, hogy mennyi ember lehet egy településen.
-
Chabe89
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-book olvasók
- War Thunder - MMO Combat Game
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).