Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocee777
tag
Köszi a válaszokat!

"Azért nem tudsz mozogni, mert nem a WASD-ot használod mozgásra. Vannak „hard kódolt” billentyűk, amiket nem tudsz átállítani."
Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem! Vajon lehet valahogy mókolni ilyen szövegszerkesztős varázslattal? (Nem hiszem el, hogy mindenki wasd-ot használ!
)"abból lehetnek CTD-k"
Azmiaz?? Ehh....végül is mind 1, lekapcsolom a rádiókat aztán csak nem jönnek már annyian! 
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem! Vajon lehet valahogy mókolni ilyen szövegszerkesztős varázslattal? (Nem hiszem el, hogy mindenki wasd-ot használ!
)
Azmiaz?? Ehh....végül is mind 1, lekapcsolom a rádiókat aztán csak nem jönnek már annyian!