Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boldog Karácsonyt!

-
Átléptük a 600 órát.

-
Meglett a kapitányi sapka is közben

-
válasz
INGJOKE
üzenetére
Itt találsz részletes leírást a perk treeről. Nem nagyon vannak speciális bulidek - amennyiben ezt érted fejlődési irányok alatt - ha nehézfegyverekkel szeretsz harcolni, akkor azokat érdemes nyomni, ha kézifegyverekkel, vagy közelharci fegyverekkel, akkor azokat a perkeket, ha meg pl. lopakodós karaktert vinnél, akkor értelemszerűen azt. Hekkelés, zárnyitás fejlesztendő mindentől függetlenül.
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nahát, tényleg, Curie hasonlít Pottyondyra.

-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ja és a BoS-nak nincs semmi gondja Curievel, mint időközben kiderült.

-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Számít a páncél tömege, de bele kell kraftolni mindenbe, amibe csak lehet, muffled modokat, vagy ultra-light modokat és persze a lopakodás skillt fejleszteni, ameddig csak tudod. Pluszban jönnek még a U.S. Covert Operations Manualok, amikből 10 db-ot találhatsz, és a lopakodást növelik.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az enyém ilyen kis visszafogottan elegáns.

-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nálam épp tegnap volt meg Curie tudatának letöltése, délután elnézek a BoS cimbikhez, hogyan reagálnak rá, de szerintem nem lesz vele gondjuk. -
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Én az ilyeneket a szokásosan használt fegyver/páncél padnál szoktam hagyni, mert volt hogy később még visszatettem egy-egy modot (pl. módosítottam egy shotgunon, lefűrészeltem a csövét, és visszatettem a reflex scope-ot a short helyett), és olyankor nem kell újracraftolni.
-
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Alapvetően igen, de van néhány frakció, amelyik a sztori előrehaladtával egymással szembe kerül - helyesebben eredetileg is egymással szembenálló elveket vallottak, de nem feltétlenül kellett döntened, hogy melyikük a barátod, és melyikük az ellenséged - ilyen esetben kénytelen leszel dönteni, hogy melyikük pártjára állsz, és akkor a másik frakció automatikusan az ellenséged lesz.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én most játszottam végig nemistudom hanyadszor, és én sem szeretek legózni, de szerencsére csak minimális ilyen küldi van, amit megcsinálok, a többit nem kötelező. Ledobok itt-ott egy-két generátort meg beacont, ami nagyon kell, de ennyi, egyébként sz*rok a farmra.

-
Bocsánat, azt elfelejtettem megírni, hogy Comodoban beállítottam a Fallout4.exe-t blokkolt alkalmazásként, és így tökéletesen műxik a gáma.
Ezt értettem az előző postomban "megoldani" alatt.
Köszi a tippet!Szerk.: mondjuk hasonló problémám volt Skyrim SE alatt is, lehet, hogy ott is a CC (vagy hogy hívják ott, Creation Kit vagy Club) kavar be...
-
-
válasz
bitpork
üzenetére
Jaham, ezzel simán működik a gáma, köszi!
Persze ez nem túl szofisztikált megoldás, tekintve, hogy neten kell lennie a gépnek 7/24-ben, de majd finomítjuk. Első körön megnézem, ami SaGa59 kolléga ajánlott, letiltom a tűzfalon a fallout4.exe-t, és megnézem úgy is. Végső esetben készítek egy virtuális gépet játszani, amihez nem teszek fel virt. LAN-t, azt jólvan. 
-
válasz
bitpork
üzenetére
Olyat sajnos nem tudok csinálni, egy csomó céges szoftver fut a gépen, amihez asszony kapcsolódik napközben, meg virtuális gépeken SQL és egyéb adatbázis szerverek, TSM, stb, szal nem mehetek offlineba.
De lehet, majd éjszaka megnézem, úgy megoldódik-e. Steam offline módot most megnéztem, de az nem segített. Persze érdekes, hogy tegnap meg simán futott. -
Szűk egy év után tegnap este újra feltettem a játékot, és játszottam is vele egy két és fél órát. Ma reggel indítanám el a játékot, de ahogy megjelenik a játék és írja, hogy nyomjak meg egy gombot, kilép a játék a Steam felületre és ennyi. Ezt mi okozhatja? A gépemben semmi sem változott az elmúlt időszakban, tegnap óta meg különösen nem. Magyarítás, mod, semmi nincs fent, csak a Far Harbour DLC. Helyi fileok ellenőrzése megvolt, játék újratelepítése a Steamben megvolt, tűzfal, AV, malwarebytes kikapcs megvolt, grafikai beállítások oda-vissza változtatása megvolt, VGA driver pucolás, reinstall megvolt. Valakinek egyéb ötlet, amit ki lehetne próbálni? Elég bosszantó, hogy tegnap végre újra előveszem, és ma meg már nem indul.

-
Hehe, most látom, hogy a Prydwin-en Nirnroot-okat nevelnek. 
-
válasz
micafighter
üzenetére
Igazad van, sorry. Abból indultam ki, hogy ez csak annak lehet spoiler, aki megkezdi az adott küldit (előtte nem kerül elő szinte semmi a témában az Institute-on kívül (Courser Chip, Beam Emitter), de az Institute léte ugye alapismeret), és mivel ez a küldi eleje, ezért, ha már elkezdte, akkor nem lehet neki spoiler.

-
Amikor a Courser chip alapján össze kell pakolni a cuccokat, hogy eljussak az Institute-ba, ott mi a megoldás? Amikor össze kell kötni a két tányért meg a platformot meg a Beam Emittert a sok generátorral. Nem nagyon látom a logikáját sajnos.
Má megvan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
-
Sok kudarc ért mostanában.
Elbattyogtam a map ÉK-i csücskébe, és azóta sz*vok. Szal most alkotói/játszási válságban vagyok.Először jött a halfeldolgozó üzem, ami alul tele volt Synth-ekkel, és csumára elfogyott mindenem, amire kiverekedtem magam közülük. Aztán jött a boszis múzeum a Savage Deathclaw-val, onnan elmenekültem szégyenszemre. Mondom itt ez az álmos kis falu, Salem, szétnézünk. Rogyásig tele nagyobbnál nagyobb Mirelurk-okkal meg világítósakkal meg Kingekkel. Köszi. Sok visszatöltéssel, pár gyorsutazásos ammo feltöltéssel nagy nehezen sikerült megoldanom a dolgot. Megyek tovább egy sarkot, aztán jöttek az Atom Gyerekei vagykik, és olyat lőttek vmi domb mögül rám, hogy egy lövéstől megmurdeltem sugárfertőzésben. 
-
Bukok vmit sztori szinten, ha nem állok neki sim city-zni? Mármint bunkert építeni, meg kerítést pakolni, villanypóznákat szerelni meg ilyesmi. Acsik nem érdekelnek, csak azt azért nem szeretném, ha fontos részek kimaradnának amiatt hogy nem vagyok empatikus megmaradt embertársaim felé.

-
20 óra játék után teljesen az az érzésem, mintha nem egy új gámával nyomnám, hanem mintha kiadtak volna egy combos DLC-t az FO3-hoz. A hangulat király és élvezem is a játékot, de nem nagyon látok benne durva innovációt.
-
Most kezdem a játékot és katasztrofális a kinézete. Nem úgy értem, hogy gyenge a grafika, FO-tól nem vár sokat az ember ezen a téren, hanem hogy konkrétan mintha nem működne rendesen az AA, pixeles a nejem, satöbbi. Ez arra vezethető vissza, hogy AMD a VGA-m?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem inkább Skyrimban, Witcher 3-ban, Cyberpunkban van sok órám - szumma 6k+. 
Ezt értettem az előző postomban "megoldani" alatt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)