Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Sok féle karaktert lehet csinálni. Előző falloutokat ismered? Angol mennyire megy?
,,Itt is van valamilyen összefüggés, hogy melyik tulajdonság melyik fegyvert erősíti?"
Non-Automatic Pistols: Includes all weapons that benefit from the Gunslinger perk.
Non-Automatic Rifles: Includes all weapons that benefit from the Rifleman perk.
Automatic Weapons: Includes all weapons that benefit from the Commando perk.
Heavy Guns: Includes all weapons that benefit from the Heavy Gunner perk.
Melee Weapons: Includes all weapons that benefit from the Big Leagues perk.
Punching Weapons: Includes all weapons that benefit from the Iron Fist perk.
Explosives: Includes all weapons that benefit from the Demolition Expert perk.
A játékban a fegyvereket lehet modolni, tehát egy 10mm-es pisztoly lehet automata vagy félautomata (non-automatic), sőt mi több egy lézerpisztolyból lehet puskát is csinálni, tehát egy lézer pisztoly lehet automata pisztoly, lehet félautomata pisztoly, lehet automata puska, vagy félautomata puska, attól függöen, hogy milyen modokat teszel rá, és ettől függ, hogy melyik perkből (tulajdonságból) kap bónuszokat.
(#5907) Chabe89 köszi DEF_UI nekem is fent van csak még nem állitgattam be
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Fallout 4 - SPECIAL / Build Calculator
Kísérletezgetni kell, hogy neked melyik tetszik jobban. Én speciel nem szeretem az ilyen Sneak buildeket, míg mások arra esküsznek.
micafighter: Ha gondolod átküldöm a Config fájlomat.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Én szerintem azzal érdemes kezdeni a karaktered tervezését, hogy eldöntöd mennyire fontos neked hogy gyorsan fejlődjön a karaktered. Ha a lehető leggyorsabban akarod a szinteket lépni modok nélkül, akkor idiot savaint perk, és 1-es intelligencia kell, viszont ennek az ára az, hogy nem fogsz tudni használni sok hasznos perket ami intelligencia ágon van, pl
Hacker: terminálok feltörése, ajtókat nyit, védelmi rendszerek semlegesitése, plusz adatszerzés, stb
Locksmith: ugyanez csak zárak, ládák nyitására, hackert több mindenre tudod használni, de gyakrabban találkozol zárt ládával vagy széffel, mint terminálokkal, igy a locksmith-st többször tudod használni.
Gun nut: fegyvermodok gyártásához kell. Fegyver modokat enélkül is tudsz cserélgetni, tehát ha nincs gun nut perked, de találsz egy boltosnál mondjuk egy hangtompitós pisztolyt, akkor a hangtompitót le tudod róla venni és a saját pisztolyodra tenni.
Scrapper: ha érdekel a craftolós, gyüjtögetős és/vagy épitkezős része a játéknak, és nem akarsz modokkal "csalni", akkor hasznos
Science: energiafegyver illetve egyes power armor modokhoz kell, és ha akarsz épitgetni akkor szintén igen fontos
Ha ezekről nem akarsz lemondani, de a lehető leggyorsabban akarsz fejlődni, akkor érdemes 10-es intelligenciával kezdeni, plusz az idiot savaint-al, igy picit kevesebb lesz az xp mint 1-es intelligenciával, de összességében ez a második legjobb (az intelligencia is növeli a kapott XP-t).
Ha ez neked nem fontos, akkor több pontod marad a többi értékre, de a karaktered fejlődése olyan 30-50%-al lassabb lesz.
Ezeken túl ha osonós karaktert akarsz, akkor Agilityre érdemes gyurni, ha közelharcost akkor ki kell maxolni a Strength-et és a választott közelharci fegyver perkjét. Közelharciból is tudsz csinálni osonós karaktert, az üt a legnagyobbat a sok szorzó miatt. Ahhoz max Strength kell, Big Leauges, Max Agility, Sneak, Ninja, Blitz, Action boy, illetve a Luck ágon is vannak sebzést növelő perkek, de ezek a legfontosabbak. Ha közelharci nem osonós karaktert akarsz akkor is célszerü szerintem a Blitz-et kihuzni, de akkor kelleni fog Endurance is hogy bírd a gyürödést.
Ha fegyveres osonós karaktert szeretnél akkor érdemes az Agilityt és a Perceptiont érdemes maxolni, a legfontosabb perkek pedig Sneak, Action boy, Ninja, Gun Fu az Agility ágról, Perception ágról pedig a Concentrated fire, és a penetrator, plusz a választott fegyverednek a perkje, amit már fentebb irtam.
Ha szeretnél fegyvereket meg páncélokat modolgatni, akkor a Strentgh ágról célszerü felszedni még az Armourer meg a Blacksmith perket.
Ha pacifista karaktert szeretnél akkor max Charisma, és Intimidation plusz Wasteland whisperer.
Ha épitgetni akarsz akkor a Local leader mindenképp kelleni fog, boltokhoz kelleni fog a Cap Collector is.
Cap collector javitja az árakat a boltosoknál, de nem feltétlen van rá szükséged, ha a Science perket megtanulod tudsz majd water purifiereket épiteni szép nagyokat, azok termelik neked a purified watert, amit jópénzért el tudsz adni. Ebből nagyon sok pénzed lesz. Én speciel nem foglalkozok a viz eladogatásával, egyszerüen pénz helyett viszem magammal és a boltosokkal arra cserélem ami kell.
A SPECIAL (Strenth, Perception, Charisma, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility, Luck) értékeket max 10-re tudod fejleszteni, de van a játékban egy csomó bobblehead, ha kifejelszted 10-esre valamelyik SPECIAL értéket és megtalálod az adott SPECIAL bobbleheadjét akkor az az adott értéked 11-es lesz ruhák, felszerelés, drogok és egyéb szerek nélkül.
Igy hirtelen ennyi jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Hát nem tudom,én 140 órát toltam ebbe a játékba eddig. Abból szerintem 40 óra volt csak a questezés és 100 óra az építgetés.
Kicsit módosítottam a gyártósoron az előzőekhez képest. Egyrészt a szeméttároló végét közelebb vittem a workshophoz (az emelt futószalag). Másrészt elkezdtem fallal körülvenni a gyárat. Hát elég sokszor kellett a fegyvereket dobálni, hogy ne írja ki, hogy megtelt a falu... Jah és rájöttem, hogy az armor építésnek semmi értelme nincs. Túl sok féle és túl sok anyag kell hozzá és mindig van egy valami ami épp nincs raktáron, így kivettem a gyártásból. Valószínűleg robbanóanyag gyárat teszek be a helyére, de ahhoz demo exp 2. rang kéne, viszont még csak az 1. nél tartok.
"Nagyon bonyolult" kapcsolótábla.
Itt pedig maga a gyár kívülről, a víztisztító felől van a főbejárat, az ezen nem látszik.Balra, ahol a véres bevásárlókocsik vannak pedig a boltok helyezkednek el.Közben elkezdtem építeni egy generátorházat is, ezt fémből, így talán megszűnik a rendetlenség a generátorok tekintetében.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
micafighter
nagyúr
Lőszer a fegyverhez kell, azt nem tudom alapból van e a játékban már térképkészítés, szerintem nincs, de van rá ezer féle mod, mod nélkül meg a kereskedöktöl tudsz beszerezni sok töltényt, pl éitesz nagy water purifiert ami gyárt majd neked purified watert amit jó pénzért el tudsz adni, és tudsz venni lőszert, illetve van olyan perk is amivel több lőszert találsz, ha azt kimaxolod, nem lesz szükséged lőszert venni később.
A páncélba "elem" kell aminek fusion core a neve, találni tudsz illetve boltosoktol venni. Az intelligencia ágon az egyik perk segít hogy a páncélba tovább tartson az elem. Az elején csak nagyon keveset tudod használni a páncélt mert nem lesz hozzá fusion coreod, de később már akár folyamatosan tudod használni.
Javítani igen a piros részeket kell, power armor stationben lehetséges.
-
Kareszovics
addikt
Witcher 2 nekem is érdekes volt. Vagy 2-3 éve megvettem a játékot, letoltam a Tutorial pályát, meg eljutottam Foltest halálig. És annyi. Aztán idén valahogy kedvet kaptam hozzá és 3x egymás után kitoltam különböző döntések mentén haladva.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Chabe89
addikt
OJO BUENO Texture Pack vagy a POCO BUENO Texture Pack + Nevada skies vagy FNV Project Reality.
Estig lehetne sorolni igazából, mert rengeteg jó mod van.
-
micafighter
nagyúr
Jó kérdés nem probáltam sajnos.. A bizonyos küldetés elején a kutyára támaszkodsz, nélküle el se tudnál indulni, ha jól emlékszem irja neked a játék hogy menj vissza a kutyával hogy folytatni tudd a küldetést, de akkor már rég a pajtim volt a kutya.
Na most ha az elején kihagyod a red rocketet és nen találkozol a kutyával, 2 dolgot tudok elképzelni: vagy ennél a küldetésnél lehetőség nyilik egy alternatív módra a folytatáshoz, vagy ha direkt kerülöd red rocketet akkor is találkozni fogsz a kutyával valahol, a játék "összehoz" vele máshol.
[ Szerkesztve ]
-
Desy
tag
A kutya olyan társ, mint akár melyik. Ha akarsz játszol vele, ha nem, akkor nem. Csak egy fontos küldetésben van szerepe és ha éppen van társad [vagy nincs] csak mellékszereplővé válik [ha olyan válaszokat adsz]...
Láttam másnál, "le[ki]cserélte" ... jó móka az is.
Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
Desy
tag
... ledőltem. [és most... jön a fetrengős röhögés] Valójában értelek. Tényleg. Ám-de áldozat nélkül nincs győzelem. Ez a játék éppen a társ-kapcsolatokra épül. Ráadásul mind ezt úgy teszi, hogy unalomig lehetsz az, ami akarsz lenni és akkor, amikor kedved van hozzá! [persze kellhet némi nyelvi ismeret ennek teljes és időszerű kihasználására]. Minden rajtad múlik! Azon, miként irányítod a történetet... bármit kihagyhatsz akár mikor ... és legfeljebb visszatérsz újra és folytatod. Vagy sem.
Teljesen szabad a játék! Mert ez játék...Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
prolad
addikt
-
Chabe89
addikt
Hát kikapcsolni nem lehet szerintem, de vannak itt alternatívák.
Cat Dogmeat Model Swap A cicákat mindenki szereti!
vagy esetleg ez:
Dogmeat as a Human Female -
Desy
tag
...upsz...
Nekem valamiért azaz érzésem, hogy van némi probléma a dialógusokkal....?
Ami nem kötelező azt miért tenni? ....szórakozásból? Részben. Azt veszek fel, aki nekem tetszik és addig, amíg szükségesnek érzem. "Dialógus" menü... teljesnek látszó akció menedzselés. Nem kell mindenkit futtatni! ...yep. Döntések... döntések.Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pl. a modok nem kompatibilisek vele. Van, akinek az egész játék full orosz lett. A community-nél is tele van oroszokkal meg orosz tartalommal.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
-
Chabe89
addikt
-
-
-
Chabe89
addikt
Fogod és agyonlövöd jó messziről, ha ennyire zavar. Természetesen mivel a főszál egyik küldetésében szükséged lesz rá, így nagy valószínűséggel tönkreteszi az egész játékodat. Amúgy miért nem kerülöd ki azt a helyet jó messziről? Nincs ott semmi érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Én sem tudom, ez a legkisebb probléma a játékkal, engem például a túlontúl leegyszerüsitett párbeszédrendszer jobban zavar speciel.
(#7125) Chabe89 Anno én is ezt mondtam, és nekem úgy rémlik kikerülte.. csak ugye jóval később az adott küldetésnél elő fog tünni.
,,Fogod és agyonlövöd jó messziről, ha ennyire zavar."
(#7126) sqpp holy....
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Ki tudod kerülni a kutyát, akkor nem is találkozol vele majd csak jóval később, az egyik fő küldetésnél, mert ott szükséged lesz a segítségére, de nem kell mgkeresni a kutyát hozzá, megtalál majd ő téged amikor szükséged lesz rá. A küldetés után meg el tudod küldeni egy melegebb éghajlatra És akkor a kiválasztott településen lesz majd, csak akkor találkozol vele ha oda mész.
[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
A companionok, így a blöki is, amikor melletted harcolnak, csak lerogynak, de nem halnak meg. Persze ha felrobban velük együtt a fél környék, akkor talán mégis. Dogmeatból a Dogmeat A True companion moddal rendes kis négylábú terminátort lehet faragni, csak elveszi tőled az XP-t, mert ő fogja kinyírni a kóbor ellenfeleket, nem te.
Más: azt tudtam, hogy Dogmeat rendszeresen játszik egy plüssmacival, de tegnap egy mongrelt is láttam hasonlóan szórakozni, távolról. Amíg azt hitte egyedül van, egész jól eljátszott a macijával. Aztán vacsora alapanyag lett belőle…
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
Ha még sosem játszottál Fallouttal, akkor inkább egy közepessel kezdj. Meg kell tanulni, hogy mikor szabad harcba szállni és mikor jobb elfutni. Túlélő módban többször kell futni, mert nincs gyorsmentés, ágyakból sincs túl sok, ráadásul bünteti, ha csak azért alszol egy órát valahol, hogy mentésed legyen. Nagyobb az ellenfelek sebzése rád nézve, a tiéd meg kisebb rájuk. Kell kaját szerezni, meg vizet, de a kaja nem gyógyít meg, csak a kötszer és a gyógyszer. Vannak modok, amik még ezt is tovább viszik egy kicsivel, további nehezítéseket tesznek hozzá. Pl a Horizon, ami kifejezetten a survival módhoz ajánlott. Több SPECIAL ponttal indulsz, cserébe alig van használható fegyver az ellenfeleknél, kevés a kaja, a vizet tisztítani kell, stb…
Egész más stílust igényel, mint az alapjáték.A blökit, ha útban van, hazaküldheted. Igazából csak egy alkalommal van rá mindenképp szükséged, de akkor oda is jön hozzád, ha veled van, ha nincs.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
-
nagyúr
Lehet, hogy én vagyok érzéketlen, de 1000+ óra Skyrim és 500+ óra FO4 alatt sem találtam túl sok bugot bennük (vagy csak együtt tudok velük élni ), legalábbis semmiképp sem a bugok jutnak eszembe ezekről a játékokról.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Pár hete kezdtem új karaktert épp SE-ben, és nem találkoztam az említett buggal - de persze olvastam róla, ahogy arról is, hogy lehet előidézni.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest