Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Szia! Kettő módon tudod megoldani:
A) config fájlban turkálsz és módositod a megfelelő értékeket manuálisan
B) Nexusmod a barátod, hivd segitségül! Ezt tedd fel: Fallout 4 Configuration Tool - By Bilago. Futtatod, resolutionnál kipipálod hogy enable selection és tetszőleges értéket irhatsz be, hogy milyen felbontáson szeretnél játszani.
Ilyen beállitások mellett tökéletesen tudok játszani a gagyi 4:3-as monitoromon teljes képernyős módban, 1280x1024ben.
-
micafighter
nagyúr
válasz Csapoati #1527 üzenetére
Van itt 5:4 meg 4:3 is, csak olyan nincs ami kéne Megrendeltem a hétvégén már egy ASUS VC239H-t VESA álvánnyal és profi kalibrálással az oázistól, de sajnos le kellett mondanom a rendelést mert nem tudom átvenni, és közben eszembe jutott az is hogy nem lett volna a legjobb ötlet igy holiday sale / hálaadás / black friday előtt eltapsolni ~80k-t
-
micafighter
nagyúr
Interaktiv térkép rengeteg cuccal: http://fallout4map.com/
Bal oldalt láthatjátok mennyi mindent meg lehet rajta nézni. Amikor megnyitjátok alapból mutat mindent egyébként. Spolier mentesség végett kikapcsoltam mindent ezért nincs a térképen semmi bejelölve, illetve bal oldalt irja számszerüen is miből mennyi van, ezt is "retustáltam"
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Nem muszáj oszlopot használni a generátor és az áram fogyasztó között, csak ha messze van amit össze akarsz kötni, mert kilóméteres vezetéket nem huzhatsz oszlopok nélkül. De ha közel a generátor meg amit össze akarsz kötni, akkor lehet direktbe, oszlop nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz BloodDrunker #2013 üzenetére
Település menedzsmenthez pár tipp:
Építő módban építesz rádiótornyot és akkor a település körzetében sugározni fog amit egyébként te is meg tudsz hallgatni pop boxból. Szóval építesz ilyen rádió tornyot és mennek majd az új emberek az adott településbe. Átküldeni másik településedre pedig úgy tudod ha lenyomod hosszan a V-t (építő mód), rámész az emberékre és a "Move" opciót választod. Ez után fel jön a településeid listája hogy hova szeretnéd küldeni, kiválasztod, E-vel megerősíted és siker. Nekem egyébként megkönnyítette az életem hogy minden lakosomnak adtam valami megkülönböztető jelet amikor beosztottam dolgozni, így láttam egyből h kinek van már munkája és kinek nincs. Én pl mindenkire road leadher-t adtam akit már beosztottam, de jo lehet pl a bandana is. Érdemes minden településesre tenni egy "Bell"-t mert ha megszolaltatod a csengőd, oda vonul minden lakosod (baromi lassan), így könnyebb kiosztani a munkát meg kiszúrni h ki az akit még nem osztottál be dolgozni. [ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #2020 üzenetére
Megnéztem közbe mi hol van pontosan:
Rádiótorony ami új lakókat hoz: Power>Miscellaneous>Recruitment radio beacon Csengő ami magához hivja a lakosaidat: Resources>Miscellaneous>Bell ezek elérhetőek az első perctől. Vannak egyébként olyan épitmények is amelyeket újságokkal tudunk feloldani, azokat alapból nem is látjuk. [ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Egy kis jótanács azoknak akik hozzám hasonlóan már a játék elején a legjobb power armorokat szeretnék megkaparintani: sok fix helyen van power armor frame és a páncélzat tipusa a szintedtöl függ. Pl egyik helyen most találtam egy frame-et fél t45 páncélzattal (egyik kar, egyik láb + törzs, mind t45). Jelenleg lvl 12 vagyok. Ha lvl 40 körül jöttem volna erre akkor nagy eséllyel egy full t60 páncélzatot találok, vagy jobbat. Mivel véges számú ilyen hely van ahol power armort talál az ember, én kicsit szüneteltetem a projektet
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Látom tovább épitkeztél Jó lett, gratula A Fort Overkill-t és a Tetris-t mivel / hogyan irtad ki?
(#2067) MK VII alap beállításon E betüvel tudsz interakciót kezdeni, tárgyaknál ez azt jelenti hogy röviden nyomva fel tudod venni, hosszan nyomva az E betüt pedig arrébb tudod pakolni a tárgyat. A felvett dolgokat az inventoryban találod, gyorsgombja az i betü. Ha már meglesz a pipboy-od (nélküle kezdesz de elég hamar megkaparintasz egyet) azt TAB-al tudod előcsalni, és az inventory mellett még rengeteg egyéb dolgot tudsz onnan kezelni, érdemes lesz egy kis időt szánnod majd a pipboyal való ismerkedésre ha ez az első Fallout játékod A TAB-ot hosszan nyomva világitani fog a pipboyod, vagy ha lámpás sapkád / power armorod van, akkor az fog világitani, lényeg hosszu tab a világitás.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Hunbeast87 #2170 üzenetére
Én úgy tudom csak újságokból kapsz új építhető dolgokat. Van sok minden, találtam róluk egy listát pár napja de persze most nem találom .. :/ [ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Hunbeast87 #2177 üzenetére
Írok ha megkerül.
Nem tudja valaki hogy miért nem teszi spoilerbe a szöveget ha beirom a bb kódot? Elég zavaró mobilon. A többi formázás működik.
-
micafighter
nagyúr
válasz varadigabor #2223 üzenetére
Fognak támadni. Védelem>viz+élelem minél nagyobb a védelmed annál ritkábban támadnak.
Meg lehet oldani az építkezést csalás nélkül is a tiszta viz nagyüzemi termelésével és értékesítésével, mert egyes árusok árulnak nyersanyagot amiből tudsz építkezni.
Local leader 1-es perkkel össze tudod kapcsolni a településeid supply line-al így azok a települések amiket összeköt a supply line, megoszlik a nyersanyag, pl amit az egyikben termelsz/tárolsz, azt eléred a másik településről is.
Lakosokat építő módban tudsz áttelepíteni, gépen ez a V betű hosszan lenyomva, majd Move opció (R betű) és kiválasztod hova akarod küldeni, végül E-betűvel megerösited.
Amúgy ha teszel rádió tornyot akkor mennek oda új emberek is, nem muszáj áttelepíteni. A populáció felső limit egy településeden 10+a karizmád.
Nekem most van 3 nagy és sok kicsi településem, azt fogom csinálni h gyűjtöm a nyersanyagot és az embereket, és úgy népesítem be a többi települést hogy közben mindenhol vagy 0 lakosom legyen, vagy 10nél több, mert hiába voltak bevédve megfelelően lötornyokkal a 2-3 fős településeim, sajnos kihaltak, pedig még a felszerelését is folyamatosan fejlesztem a lakosaimnak. Sok lakos jobban meg tudja védeni magát. Kezdetben minimális nyersanyagot termelek majd velük az új településen hogy kevesebb támadás érje őket, a viztermelö településekre koncentrálok és megerősítem őket, ha pedig már tudok venni viz árából nyersanyagot akkor fejlesztem a többi bázist is
Szerk. Első dolgom lesz a kihalt településeimen a lötornyokat eltenni a raktárba ha még megvannak..
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
A településeiden le tudod tenni, workbenchnél transfer Utána meg lesz olyan lehetőséged is hogy store all junk.
A fegyverek és a páncélokat amúgy át lehet nevezni a saját workbencheiknél, én /,+,és - elö "tagekkel" csoportosítom, így a lista elejére kerülnek. / az én cuccaim, - mennek a lakosoknak, + cuccokon pedig még fejleszteni fogok ha lesz nyersanyag
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Szívesen én rengeteg páncélt meg fegyvert is tartok a településen , a jobbakat meghagyom és inkább felszerelem belőle a telepeseimet mint hogy apró pénzért eladjam Sanctuaryban mesterlövészek védik a bázist rendes szétmoddolt puskával (rendes hunting rifle) és páncéllal a turret hegyek mellett, a supply lineon pedig talpig páncélban járnak embereim Szeretek a supply lineos emberekre mining hat-et adni mert így este könnyen kiszurom őket mászkálás közben, és ha csetepatéba keverednek, be tudok segíteni könnyen. Volt már olyan telepesem aki supply lineon talpig páncélban de az alap pipe pisztolyával barátságosan bandukolt egy kevésbé barátságos szuper mutáns portyázó csapat felé
Egyébként a fegyvereket és páncélokat is lehet "scrap"elni a workbencheikben, vagyis nyersanyagot kinyerni belőlük. Rengeteg modolt fegyvert meg páncélt is találni, azokban pedig mégtöbb a nyersanyag Mielőtt nyersanyagra bontaná a gép, kiírja hogy miből mennyit nyerhetünk és még visszaléphetünk ha nem látjuk jónak.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz jani_gy_22 #2233 üzenetére
De, valahol van a közelben egy terminál amivel ki tudod engedni. Ha látsz belőle kábel féleséget kijönni, kövesd a kábelt és elvezet a terminálhoz
-
micafighter
nagyúr
Az első bázisod leginkább Sanctuary lesz, mivel a múzeumban akik adták neked azt a páncélruhát, ők oda mennek, ők lesznek az első telepeseid. Aztán lesz majd még egy csomó új településed amin tudsz épitkezni, és annyira fejleszted fel öket amennyire kedved tartja
A játék elején csak nagyon keveset fogod tudni használni a ruhát mivel egy úgynevezett fusion core nevezetü "akkumlátorral" müködik, amiből eleinte elég szükös lesz az utánpótlásod. A boltosoknál lehet majd kapni, de nem lesz olcsó, de akkor már lesz pénzed is és találsz is majd a kalandozásaid során fusion core-t. Ha nagyon szeretnéd bevetni én azt tanácsolnám hogy csinálj mentést előtte, menj el és próbálgasd, majd tölts vissza a mentést, igy tudod próbálgatni a páncélt és a fusion core-od sem fog merülni Majd később ha már lesz jópár fusion core-od/pénzed fusion core-ra, akkor jóval többet tudod használni a páncélt
Ahogy elöttem is emlitették, a fusion core-t leginkább a sprintelés, a power attack, a lámpa meg a jetpack fogyasztja.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz vegitossj7 #2290 üzenetére
1) állitsd át a nehézséget
2) öld meg a deathclawt
3) állitsd vissza a nehézséget
4) ???
5) Profit -
micafighter
nagyúr
válasz vegitossj7 #2295 üzenetére
Kihivást sok féle képpen tudsz csinálni. Hardot próbáltad? Ha könnyü a hard akkor meg csinálj magadnak kihivást belőle. Ne oszd el a szintlépéskor kapott pontokat perkekre, csak ha már nagyon nem birsz az ellenségekkel, használj gyenge fegyvert vagy kevés armort, menj követő nélkül, stb stb
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz mukibuci #2298 üzenetére
Gratula a gyüjteményhez Egyébként hol itt a zavar? Vidd a T60-at
Amugy ha egy szinre fested pl a T51-et akkor bónuszt ad Pl ha minden része zöld military akkor bónusz STR. (#2300) G4ula84 A Sanctuary házikójának a teraszán Összegyüjtötte őket. Nálam több van de gagyibbak Csak T45 meg Raider armor alkatrészem van szinte mert
a BoShoz egyenlőre nem akartam még csatlakozni pedig azt a szép páncélt jobb oldalon a kolega képén megkapod tőlük. De ha elég magas szinten vagy akkor egyre jobb alkatrészeket találsz a páncélhoz is. Eddig pl csak T45-öt találtam, tegnap este már találtam egy T51 Torso-t. [ Szerkesztve ]
-
-
micafighter
nagyúr
lvl 17-es vagyok, és még nem fejlesztettem a gun nut perk-et, ennek ellenére egyre több hangtompitós fegyver esik, illetve olyan modokkal szerelt fegyverek amiket én még nem tudnék elkésziteni Ilyen fegyvereim vannak jelenleg: [link] A nevek nem reprezentativ jellegüek mivel mindegyik fegyvert átneveztem Ezekkel a fegyverekkel nem igazán érzem magam gyengének
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Plazmacucci #2352 üzenetére
Milyen beállításokat probáltál eddig, milyen eredmémyekkel?
-
micafighter
nagyúr
válasz Csapoati #2367 üzenetére
Annyira érdemes lehet figyelni első szónál hogy olyat válassz hogy ha egyáltalán nem jó akkor egy párat azért ki tudj zárni a többiből.
(#2365) varadigabor
Nem próbáltam még de szerintem arra jó a flare hogy ha településedhez közel használod akkor jönnek neked segíteni minute men emberkék[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz varadigabor #2376 üzenetére
Nem sima tároló, építési módban a resourcesen belül a miscnél az első a junk gyűjtő asztalka
Én azt hallottam ha nem rendeled őket hozzá semmihez akkor is gyűjtögetnek maguktól neked vmit valamilyen formában . Kapálás meg védelmen túl egyébként boltot is építhetsz, oda is kell lakos, a boltokon belül van orvos is az meg is tud gyógyítani , de mindegyiknel vannak perk követelmények. Ezen felül elküldheted őket supply line-ra is
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Csapoati #2382 üzenetére
Jó a kérdés. Sztem el lehet őket adni mert különben egy rakat képregénnyel lenne tele az inventoryd. Igaz hogy súlyuk nincs de útba lennének eléggé ja tartogatni kéne.
De ha valaki tud biztosat az plz erősítsen v cáfoljon meg
(#2381) nyic19
Építési modba lépsz (gépem V betű hosszan ), egeret ráviszed a lakosra, E betű, majd odamész ahhoz amihez hozzá akarod rendelni, ráviszed az egeret és E betű (assign). Pár másodpercen belül bal fent kiír valami olyasmi megerősítő üzenetet h this resource has been assigned.[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Hunbeast87 #2386 üzenetére
Jó tudni Sajnos már eladtam párat Na majd a köv. végigjátszásban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest