- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Egy kis téma, megbeszélésre:
Life Giver + Solar Powered perk így együtt?
hmm?
Kitettem, de még nem teszteltem. Solar Powered eddig is megvolt. De a sztori befejezése után lvl64-en maradt 4 perk pontom amit nem tettem ki. Aztán erre gondoltam. Persze mindkettő 3/3-ra téve. Survibval módba úgy is jól jöhet. Feltéve ha a kettő regenerálódás összeadódik. Plusz még egy stimpack is befigyel. Mert ugye Survival módban a stimpack baromi lassan tölt vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- OEM Nvidia Geforce RTX 3060 12Gb
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest