- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
villamos
üzenetére
Nekem is pontosan ez a problémám, nem tudom, sikerült e már megoldanod? Újratelepítettem a Windows-omat (más verziót tettem fel), azóta azt az üzenetet kapom, hogy "úgy tűnik, még nem léptél be soha ebből a böngészőből", ezért sms kódot akar küldeni, amit be kéne írnom, ahhoz, hogy beléphessek (telefonszámom meg van adva), de csak az üres szöveg jön, hogy "biztonsági kódod a következő:", és...SEMMI, NINCS TOVÁBB !!!

Egyszer előjött egy másik lehetőség valahol ugyanazon a képernyőn, ahol a kódot megadhatom, ill. rákattinthatok a "nem működik jól a dolog?" linkre, nevezetesen hogy "fel is hívhatunk a biztonsági kóddal", de azóta nem találom, mindig csak a kód nélküli sms üzeneteket küldi, ha kérem, ha nem, utána meg azt mondja, hogy túl sokszor kértem már sms kódot, várjak

Ez a felhívás dolog remélhetőleg működne (már ha nem kerül pénzbe, mert akkor hanyagolom, ha pl: külföldi hívásdíjat számláznak)Írtam az angol helpdesk-nek is, kaptam is egy levelet, amiben leírnak pár számomra hasznavehetetlen segítséget, ill. azt, hogy ha még mindig problémáim lennének, akkor legyek szíves beszkennelve elküldeni nekik az igazolványomat, hogy azonosíthassanak...
Erre megírtam nekik, hogy az igazolványomat csakis hivatali személynek, hivatali ügyben mutatom meg, azóta semmi válasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Milyen routert?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Macbook Air m4 15 colos (ezüst) - 10 ciklus
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

krizmo_