Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
nem tudja valaki hogy hogy lehet, hogy nem egyforma szabály vonatkozik az összes chaten lévőre? Értem ezalatt, hogy van akivel még egy szót sem váltottam azt látom, hogy mikor volt fenn utoljára akivel meg szinte napi kapcsolatban vagyok annál meg csak azt az időpontot irja ki mikor velem utoljára beszélt.
És van olyan akinél meg semmit nem jelez ki pedig lájkolgat meg commentel közbe.
Egy példa ha kedden beszéltem chaten az illetővel ,de szerdán este is fenntvolt látszott a zöld pötty,de nem chateltünk akkor ma 2 napja volt utoljára aktiv azt irja ki mikor tudom, hogy szerdán is fennt volt.Az még cifrább, hogy mobilon is mást mutat mint PC-n az alap FB app. PC-se mobil ikon se zöld pötty, mobilon meg kiirja ha aktiv vagy hogy mikor jelentkezett be utoljára.
LEhet valahol egységes szabályozást beállitani? illetve miért nem frissülnek mobilon a likok és kommentek automatikusan mint a régebbivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple MacBook
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 3
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videó stream letöltése
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING B660M-E D4 alaplap
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 90%
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
krizmo_