Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reloop

csendes tag

Sziasztok!

Körülbelül egy hete kezdődött a problémám..
    Észrevettem, hogy ha valamit kirakok az üzenőfalra, és pl. lájkolják, akkor rámegyek a jelzésre, de már nem látom, se az üzenetemet, se azt, hogy ki lájkolta, csak néha néha.
    Változtattam jelszót is, bár kifejezetten erős jelszavam volt eddig is, mostmár még erősebb.
    Ritkán szoktam posztolni az üzifalra, és a képeimet is ritkán cseréltem, de jött a karácsony, és gondoltam lecserélem a profilképemet, fel is töltöttem a facebook mégsem cserélte le.
    Felidegesítettem magamat, és letöröltem az összes képemet. Az egykori albumom mappáit, hol megjeleníti, hol csak kérdőjellel a közepén, és profilképnek elég sokszor a régi képemet rakja ki. Olyan az egész, mintha a szerver adott időpontokba lépkedne vissza. A dolog érdekessége, hogy a jelenség csak a személyes profilomnál észlelhető, valamint a saját üzenőfalamnál, a közös üzenőfalon megfelelően jelenik meg minden, a cset funkció is tökéletesen működik.
    Gondoltam arra is, hogy átváltok a timeline funkcióra, hátha megjavul, ezt meg is tettem, de most azt csinálja, hogy egyszer a timeline-os lapom jelenik meg az egyik profilképpel, másszor meg a régi hagyományos adatlap.
    Járt már így valaki, kihez fordulhatnék ilyen gonddal, elég türelmes vagyok de mostmár jó ideje úgy érzem nem változik semmi....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés