Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
reloop
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül egy hete kezdődött a problémám..
Észrevettem, hogy ha valamit kirakok az üzenőfalra, és pl. lájkolják, akkor rámegyek a jelzésre, de már nem látom, se az üzenetemet, se azt, hogy ki lájkolta, csak néha néha.
Változtattam jelszót is, bár kifejezetten erős jelszavam volt eddig is, mostmár még erősebb.
Ritkán szoktam posztolni az üzifalra, és a képeimet is ritkán cseréltem, de jött a karácsony, és gondoltam lecserélem a profilképemet, fel is töltöttem a facebook mégsem cserélte le.
Felidegesítettem magamat, és letöröltem az összes képemet. Az egykori albumom mappáit, hol megjeleníti, hol csak kérdőjellel a közepén, és profilképnek elég sokszor a régi képemet rakja ki. Olyan az egész, mintha a szerver adott időpontokba lépkedne vissza. A dolog érdekessége, hogy a jelenség csak a személyes profilomnál észlelhető, valamint a saját üzenőfalamnál, a közös üzenőfalon megfelelően jelenik meg minden, a cset funkció is tökéletesen működik.
Gondoltam arra is, hogy átváltok a timeline funkcióra, hátha megjavul, ezt meg is tettem, de most azt csinálja, hogy egyszer a timeline-os lapom jelenik meg az egyik profilképpel, másszor meg a régi hagyományos adatlap.
Járt már így valaki, kihez fordulhatnék ilyen gonddal, elég türelmes vagyok de mostmár jó ideje úgy érzem nem változik semmi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hobby rádiós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OpenMediaVault
- Asztalos klub
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_