Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Van egy nagyon régi fiókom, amit azért hagytam a fenébe mert telefonszámot kért tőlem a facebook. Aztán pár évvel később rápróbáltam és egy sima password reset-tel újból tudtam használni. Csatlakoztam egy autós csoporthoz meg ismerősöket keresgettem de nem jelöltem be senkit. Ismerősöm nincs, az autós csoportba nagyon ritkán írtam. A fókba se nagyon jelentkeztem be csak a laptopomról amit hetekig be se kapcsoltam.
Egyszer csak kitalálta megint hogy adjak meg telefonszámot. Végül megadtam, jött SMS és beléptem. Követni kezdtem egy autós újságíró szakmai profilját. Beléptem végül a mobilomon is de csak böngészőből. Egyik barátom ismerősei között keresgéltem a közös ismerőseinket amikor feldobott egy képernyőt hogy töltsek fel magamról fotót hogy ellenőrizni tudják én én vagyok. Különben tiltanak 30 nap múlva. Aha. Egyetlen fotóm sincs fent, se profilkép se semmi, mihez hasonlítanák... Nyilván nem ez a valódi indok.
Viszont fotót nem akarok feltölteni, és ahogy olvasom a neten, van akinek hetente kell feltölteni, másnak meg később már fényképes igazolványt kér.
Mit lehet ezzel tenni? Miért szívatnak pont engem? (És miért van az hogy a fake news terjesztő propaganda accountok élnek és virulnak, meg a laposföld hívők meg az összes többi kretén, míg a cukrosfiú cége szerint az én tevékenységemmel lehet valami gond amiért állandóan a privát szférámba akarnak férkőzni)
Gondolom inkább csak szimpla adatbegyűjtés lehet hiszen se fotóm se profilképem se mobilszámom nincs megadva és fáj nekik az infó hiány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
krizmo_