Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

Nekem megy szépen,de egy negyedóráig volt furcsaságom(PC),ugyanis semmi nem változott,mindössze annyi lett más,hogy írogattak rám többen,és minden jelzés nélkül egymásra tette a chatablakokat,nem egymás mellé,de ez mostanára elmúlt.Remélem,nem lesz ilyesmi soha,legalábbis lapfülezés nélkül.Azzal mondjuk jó lenne,nem az FB-t takarná,ha már 2 emberrel chatel az ember.

Kérdés:egy oldal megtagadhatja a követést?Van egy oldal,amit korábban követtem,és jött is tőle az infó,de egyszer feltűnt,hogy nem tudok hozzászólni a postokhoz.Hiányzik a mező.De láttam mindent,és rendben jöttek a dolgok a falamra.Namármost a követést kikapcsoltam,gondoltam,hátha valami beakadás,kivettem az oldalt,és ezzel a lendülettel elpárolgott a követés gomb...megosztani tudom az oldalt.Üzenetküldés sincs,elmenteni lehet.Létezik ilyen tiltás?A kapcsolatot se tudom felvenni az üzemeltetővel így.Tilthat egyáltalán egy oldal követést? :F A hozzászólást TALÁN megérteném,de mivel sose írtam semmihez,és nem posztoltam,nem logikus. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés