Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Nem fogok belemenni egy flame vitába, hiába vagy ilyen lekezelő, leírtam az érveimet, legalábbis lehet rájuk következtetni, véleményem szerint a szabályok mindenkire ugyanúgy kellene, hogy vonatkozzanak. Ha a regisztrációkor nem használhatok valótlan nevet, akkor később se változtathassam meg ilyen módon. Ami engem ledöbbentett, hogy az én esetemben legalább a keresztnevem valódi volt, csak a vezetéknév helyett írtam egy becenevet, viszont később olyan profilokkal találkoztam, ahol konkréten teljesen kamu neveket használtak.
Én nem tudom, hogy ki miért milyen nevet választ és nem is érdekel, de ami egyik helyen szabálytalan, az legyen a másikon is, és ha ennek betartását/betartatását éppen a szolgáltató akadályozza vagy egyáltalán nem is akarja (mert nyilván így könnyebb elhitetni, hogy X milliárd felhasználó van), akkor az elég nagy baj. Nem fogom tovább ragozni, ha nem lehet értelmesen érvelni, akkor inkább hagyjuk, vedd úgy, hogy nem is írtam semmit és valóban, én kérek elnézést tőled, hogy ilyen magasröptű eszmei vitába kevertelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Gamer Pc AM4 komplett, újszerű, garanciás alkatrészekkel
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Amazfit Cheetah okos óra
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
krizmo_