Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tudom, hogy más többször volt szó róla, de nem nagyon ett rá válasz, hogy az mitöl lehet vagy milyen beállitás, ha van olyan ismerősőm aki hiába van beállitva közeli ismerősnek az üzenő falon mindig csak akkor jelenik meg a tevékenysége ha épp kiteszi és egyszer láttam ha utána frissitem az oldalt akkor eltünik és már csak az ö saját oldalán találom meg , ugyan igy van a jobb felső frissülö ablakban is csak egyetlen egy tevékenységét vagy lájkját látom és ha frissitem az oldalt akkor eltünik vagy egy másikat ad be, mig másoknál az összes ilyen tevékenysége visszanézhető akár napokra visszamenőleg is.
A másik gondom, hogy a megosztott videok akadozva játszódnak le mindegy , hogy már teljesen betöltött e vagy sem van, hogy a hangja megy de a kép ál van , hogy ugrik utána egyet van, hogy begyorsulva utoléri a hangot a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_