Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tudom, hogy más többször volt szó róla, de nem nagyon ett rá válasz, hogy az mitöl lehet vagy milyen beállitás, ha van olyan ismerősőm aki hiába van beállitva közeli ismerősnek az üzenő falon mindig csak akkor jelenik meg a tevékenysége ha épp kiteszi és egyszer láttam ha utána frissitem az oldalt akkor eltünik és már csak az ö saját oldalán találom meg , ugyan igy van a jobb felső frissülö ablakban is csak egyetlen egy tevékenységét vagy lájkját látom és ha frissitem az oldalt akkor eltünik vagy egy másikat ad be, mig másoknál az összes ilyen tevékenysége visszanézhető akár napokra visszamenőleg is.
A másik gondom, hogy a megosztott videok akadozva játszódnak le mindegy , hogy már teljesen betöltött e vagy sem van, hogy a hangja megy de a kép ál van , hogy ugrik utána egyet van, hogy begyorsulva utoléri a hangot a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 2021 MacBook Pro Retina 16" M1 MAX 10C CPU / 24C GPU / 64 GB RAM - 1 TB SSD - GARANCIA
- PowerColor Red Dragon RX 5700 XT OC 8GB Garanciával!
- MSI RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12GB Garanciával!
- MacBook Pro 14" M3 Pro / 11C CPU / 14C GPU / 18GB RAM / 512 GB SSD - Magyar
- Apple MacBook Air 15" M2 8C CPU / 10C GPU / 8 GB RAM / 256 GB SSD / Magyar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_