- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
phranxinatra
üzenetére
A Porsche közel ugyanezt csinálja. Mindig egy autóval kevesebbet gyárt, mint amire igény lenne....
-
xtremetuning
addikt
válasz
phranxinatra
üzenetére
Köszönöm.

(#5627) Sanyi.mTs : kis és nagymutató, csak pont fedik egymást.
(#5630) Tulku : 2 éve nézegetem őket....és valamiért nem bírtam kiverni a fejemből. Megosztó design világszerte. Vagy nagyon bejön, vagy nagyon gyűlölik, de semmiképp nem lehet simán elsétálni mellette.

Talán a legtöbb kritika a mutatókat érte, az nálam is véleményes volt a képek alapján, de élőben egyáltalán nem vészesek. A werk viszont nagyon ki van találva.
Anno, amikor megvettem, panerai is ilyen furcsa szerzet volt, aztán látod, mi lett belőle....
-
xtremetuning
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Totál kész vagyok a gongjától, a gyermekem azt kérte, ezentúl erre szeretne ébredni reggelente.

(#5625) Tulku : nem, ez másik, egy éve vette az előző tulaj hordatlanul, de rájött, hogy a Freak mellé kell neki egy Hourstriker, szóval ennek mennie kellett. Alig hordta, úgyhogy egész újszerű bőrben van.

-
xtremetuning
addikt
Értem, mire gondolsz, de attól, hogy a népek nem tehetik meg, hogy megvegyenek pl. egy ferrarit, még tudnak rajongani a technikájáért és elismerhetik, álmodozhatnak róla. (próbáljuk az autós analógiát a helyén kezelni pls)
A Nardinnél szerintem hasonlóan adott minden és még hallani is alig lehet róluk itthon.
A vlogot megnéztem anno, ki is estem a bugyimból, mikor megláttam az asztalon...

Egyébként akármilyen típus járt nálam, mindegyiket tisztességes iparosmunkaként tudtam volna aposztrofálni.
-
xtremetuning
addikt
Urak !
Valaki el tudná magyarázni, hogy miért van ennyire alulértékelve az Ulysse Nardin kicsiny országunkban ?
Minél többet nézegetem őket, annál inkább azt látom, hogy van náluk irgalmatlan tudás, kidolgozottság, minőség, anyaghasználat.Mi miatt nem értékelik őket ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Teljesen egyértelmű.
Mindkettő.

-
xtremetuning
addikt
Látom, továbbra sem bírsz a véreddel....

Üdv mindenkinek !
Lenne egy kérdésem a topic lakókhoz : tudom, hogy nem egy roller, de mi a véleményetek az IWC Perpetual Calendarjáról ?
Gondolnék itt értékállóság (nyilván használtban gondolkoznék), minőség, benne található werk szempontjából ?előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest