- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
Ajjjajjaj.... grat...
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Grat
Amugy en is a burgerre.... ujra is gondoltam az elet dolgait burgerrel kapcsolatban...
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Alig hordom... ;) fem kb 4 ev utan kerul fel ra, addig dobozban pihent... szoval semmi polir...
-
Reverting
őstag
Köszi... Miota megvan, jo par eve, En sem nagyon nezegetek mar. Nem is nagyon tur meg "mast" maga korul, mindenkit elzavart...
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Lehet kolcson kerte a fotora, mert ugy all rajat a mint tehenen a gatya...
-
Reverting
őstag
Ahhhha...
Gondold el egy 40mm milyen lenne, vagy egy király méretű 36mm
))))(((((( -
Reverting
őstag
Kicsinek látod a 43,5mm-es órát a kezén? Ajjjjajajja
)))) -
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Szinben nem ezt hoztam volna, de szep... Grat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Nyilvan en is csak ercelodtem es gunyolodtam...
aki kicsit is kepen van gyartas/termeles-bem az nem nyal be mindent...

-
Reverting
őstag
Mar lemondtam rola...
) egyre silanyabb es nem igazan hozza a minoseget,lehet kapkodnak, mert nagy varolista...
))))))) szegenyek csak reszelnek ejjel-nappal...Bezzzeg gs... super!!! Fenyevekre vannak meg svajciak... ha minoseg kell akkor gs, ha sorjas mutatok es csunya inexek akkor varolista...
)) -
Reverting
őstag
Majd a rolex beszallitoja felveszi a kapcsolatot a gs-el... es csinalnak nekik is rendes femet...

Azert mert van egy omegam meg nem vagyok omegas... van casiom is... es nem vagyok casios sem...
)Az Omega nem nagy szam, also/kozepszintu, tolle ez siman belefer, nem fizettem erte annyit...
de egy rolexnel ez mar... enyhen szorakoztato, de inkabb fajdalmas... nemmm... kiabrandito...
)Kell nekik irni svajcba h jobban kene figyelni...
Van ez a japo gs ize... jobbak...
-
Reverting
őstag
Amugy kitalaltam... irunk a rolexnak svajcba ,hogy szarok a mutatok... meglatjak a macros kepeket... igen tenyleg szarok... teny!!! hulladek... !!! de.... van ez a sejko... es van egy kis bt. a cegben... gs neven nyomjak... vegyek meg...
vagy a mutatot, vagy az egesz gs-t... vagy a gs beszallitojat...
) aki lehet h az eta...
( -
Reverting
őstag
Ahhhh nem erted...

-
Reverting
őstag
Lehet beszallitot kene cserelni, jaaaa nemm... "hazon belul" nem megy ez nekik....
lehet beszallitora kene valtani, vagy megvenni egyet...
)
mutatogyarat...
) -
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
ahhhh... kemenyek vagytok.... -
Reverting
őstag
Jjajjaja akkor meg nem volt ez a topic...
mindig elfelejtem h az az eredeti... 
Nem fordul elo azert gyakran, mert idoben meg lettek allitva ezek az elvetemultek...
de inkabb csak ki lettek nevetve, h ilyen modon probalkoznak... mit ahogy az eletben is csak egy mosoly ha latok egy hamis orat... -
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Jun. kornyeken voltam ugy h elgondolkodtam egy SubC vasarlasan, par eves volt, csak ora, de kepeken hibatlan... Beszeltem is az eladoval es beszamolta volna a PO-t... de vagy date vagy semmi...
igy semmi lett
ha mar rolex akkor kell a datum valatas.... mindig ugy neztem volna ra h jo jo.. de megsem tokeletes, van jobb... a date...
pedig a datumot nem is hasznalom... ezek ilyen megrogzott dolgok... rogeszmek
) -
Reverting
őstag
en sem de egy ket hete meg az euro is fasza volt pont akkor neztem h mennyi az uj... jokor kell venni es akkor +- 100ft is foghato.... de ha mar ennyiert vesz az ember... 
Draga mert soka jarulekos koltseg... valtas koltsege, plane ha paypal... lassan erdemes kimenni erte... vagy nepper... van eleg belole... meg ugye nyaron olcsobb is, most jon a szezonja, nol a kereslet... nol az ar... de ez mindenel igy van... van kereslet? akkor emelunk....

-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
En meg nem vennek mas Rolexet...
de nincs ezzel baj... 1.6 ert a subc meg be is szamolt volna orat... viszont ha mar subc akkor csak date... mindenkinek mas az igenye... 2x eves regi sub nekem nem er 1,3 at ha kicsivel tobbert van szinten hasznalt de "hitech"Az h mert nincs papir,doboz, kartya az mar mas kerdes, de ugye tudjuk h a neppereknek az is kulon tetel, szoval ha tiszta is az ora nem adja a tartozekokat csak ha azert is fizetsz. Ezek ilyenek...

-
Reverting
őstag
Jobban korul kell nezni... tobb is volt fent a nyaron 1,6 korul... es az meg picit alkudhato... subc
Szoval szerintem nem eri meg a regi... ami ugye kategoriakal gyengebb minden szempontbol...
A sub nem datumos!!!
Akkor sub date vagy subc date kent irtam volna... nem kellek en neked keres a hirdetesekben... de lattad biztos te is talan ket honapig is hirdette... lehet megvan meg mindig... -
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Nem is akar az vagy olyan lenni...

-
Reverting
őstag
Nem akarok kozvetlen linkel az eladonak reklamot csinalni...

Eladó Omega, Rolex, és egyéb svájci órák csoportja.
Akit erdelki keressen ra... Igen csak egy van... OVM MK1
-
Reverting
őstag
Hat olvasni is kene tudni... OVM MK1
-
Reverting
őstag
Steinhart Ocean Vintage Military !!! MK1 !!! A facebook csoportban elado! Akit erdekel... Az orat nem En hirdetem.... viszont eleg kapos cucc....

-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
A lenyeg h hazudik es csavarja tovabb... remelem mostmar nem csak az a par ember fog reagalni ra aki eddig is... rengeteg embert fog meg becsapni megteveszteni atverni, es erre a facebook csoport Hasznalt ora csoportja teret ad es biztosit, pedig tehetne ellene... remelem minel elolobb lesz rendorsegi feljelentes is egy felnyitott szemu bal.asz csak lesz majd...

-
Reverting
őstag
Pontosssssan...
a lenyeg az atbas..s es ez az amit nem akarnak felfogni a facebook csoport okos moderatorai adminjai... jo persze tudjuk h csak egy emberen mulik... aki nem akar osszeveszni a nagymesterel...
))))
Viszont ez igy etikatlan es sok vereb beugrik aztan jonnek a patek (istenem, az a patek, iwc kinai polos enyelges a borzen) omega iwc kepek, es a nem veletlen fikazo hszek...
Fagyalllo: ilyenkor kell mindig jelezni h erzed magad atbasz...a mert sajnos megtortent. Esetleg faradj be a boltba kerdezd meg lattak e mar ilyen remekmuvet... kivancsi lennek mit szolna a kinai elado...
talan meg o is benyalna...
)) mi ez? Das ungarise specialite fakewatch es meg certi is van... 
-
Reverting
őstag
A csalo szelhamos mar rakapott az izere, ment a bolt busas haszonnal... Megtalalja a kiskaput majd es minden megy tovabb... A kiskapu pedig nem veletlen...
teny h a csoportban nem kell engedni a hamis brendelt orakat, arulja csak azokat az ecserin... Maradjon a piacos szinten, es ha beteved egy balf..z uj tulaj, fel kell vilagositan, nem gratulalni neki taltott szajal... -
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Hozza kell oltozni...
a sub meg ilyen teren nagyobb teret ad... -
Reverting
őstag
Grat...
szerintem kivalo parositas... viszont en mindig a sub ra nyulnelk eloszor, vagyis gyakrabban a mindenapi eletemben... 
-
Reverting
őstag
Omega Planet Ocean

Longines HydroConquest

-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Amig az adminok engedik addig lesz ez a mufaj...
) mert ki mas tilthatna meg... szoval tessek a megfelelo szemelyeknek irni... h mi a fa... ez? Megtalani a az ebay stb oldalakon az " eredeti" alapanyogat, es van pofaja sajat orasmesteri garanciaval eladni a szemetet, hamisitott brendel
es meg tamogatjak is benne...
)) grat... persze engem is tiltott, pedig meg soha egy szot sem valtottunk... 
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Siofok
sajnos Y pohar nem volt, ugy h a vodkamartini nehezen felismerheto...
csak a fenyek csalokak amugy normal PO, es valoban nyomokban pezsgot tartalmaz... 
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Mert nem hasonlit igy is a sub-ra...? Szerintem van egy kis hasonlosag, nem sok, nemi...:-/// 😀 jol megnyomtak a tervezok... gondolom volt egy jol kitalat koncepcio, es attol nem kene elterni...
) igazabol azt sem ertem h ez mi a fas.... nak jott ki... 
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy en is a burgerre.... ujra is gondoltam az elet dolgait burgerrel kapcsolatban...
Gondold el egy 40mm milyen lenne, vagy egy király méretű 36mm

eleg hanyag melo... kicsitt tobbet varna az ember egy rolextol...
Szepek...