Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
Régi, de jó kompiláció. Teljesen nemzetközi.
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi
üzenetére
Még jó, hogy itt nem szól a moderátor bácsi. Bár letelt az 5 perc, most ezen meglepődtem " I will still offer the SID file for download when I finish, because I'm still in the learning phase. It's my first project and the incentive was for nostalgic reasons." Mások meg évek múlva is csak bénaságokkal próbálkoznak.
-
Jahno
veterán
válasz
-NoVa-
üzenetére
Nálunk meg az van, hogy év vége felé volt 1-2 jó buli, most megint nekiálltak mondogatni, hogy hasonló nincs a környéken, legyen ilyen rendes szintis, 80as évek, diszkós, kicsit metálos, csipzenéselektronikus, keményteknós, pszichoteknós, meg mindenfélés egyéb villanygitáros IS az év végén.
Mert ilyen rendezvény nincs, luk van az űrben is, meg kell oldani, igény van rá.
12 fellépő, ismerős és ismeretlen, erős vagy inkább gyenge, de megoldották. Kialakult A Terv. Dátum kitűzve. Jelenlegi számok szerint lehet több fellépő lesz, mint vendég. És közben beesett még 5 hasonló buli csak dec 20 utánra. Áááááá.
Beharangozda:
https://www.youtube.com/watch?v=XwZMcfU7Jw8
És asszem nem a KOI Charge lesz amire majd nagyon arcon pörgök.
-
-NoVa-
veterán
#mithallgatszmostésmiérttejóságos rovat. Vigyázat, erős avant-garde kontent

-
npera
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére
A nőnek lóg a böri rágalmazásért. A csókának még vizsgálják az ügyét. Egy blogon és instagramon kezdtek el publikusan rágalmazni férfiakat, aztán amikor az újságírót kezdték el vegzálni, akkor ment a feljelentés és a bírósági ügy. Addig főleg nem túl sok hatalommal rendelkező embereket publikáltak csak és nem volt belőle ügy.
A csóka egy tetű egyébként, szóval őt sem kell sajnálni, de mivel elég komoly hatalom volt mögötte ezért lehet a nőt előbb vegzálják meg, mielőtt az ő ügyét rendesen kivizsgálnák.
-
Jahno
veterán
Cégnél eddig csak egyszer láttam ilyet, meg egyszer a végeredeményt, míg leszedált kolléga felett tanakodtak, hogy akkor merre tovább. Onnan úgyis jobb gyosan elhúzni, mielőtt valami bajunk lesz belőle.
Meg amúgy is megint olyan a súlyozás, hogy ha én itt most valamelyik leányzót molesztálom akkor abból balhé van, közben a fél cég tud olyasmi tételről házon belül, mint pld. az Európai Közösségek pénzügyi érdekeinek megsértése (bűnszervezetben elkövetett, költségvetési csalásból száramzó blábláblá, civil nevén "orgazdaság"). Aztán csak röhögnek azon is, csináljuk, nem értik. Melyiket kellene komolyan venni és miért pont azt?
-
npera
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére
Most olvasod újra az első posztot?
A srác úgy akarta magára felhívni a figyelmet, hogy odament és rápaskolt a táncoló nő fenekére kétszer. Utána a nő megállt és csak nézett rá megbotránkozva. A többiek körben pedig szintén megálltak.
Aztán odament a volt főnököm és félrevonta a srácot.
Teljesen elfogadhatatlan.
-
FőDudu
veterán
Szoval nem is egyutt tancoltak?
Eddig valahogy ugy jott at, hogy egyutt buliztak es ebbe masok egy sima fenek markolast kovetoen beleszoltak.
Nyilvan, ha nem egyutt tancoltak, akkor elegge mas a szitu.
Az valoban nem megy, ha valaki begozolve taperol masokat minden elozmeny nelkul. -
npera
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére
Még mindig nem érted.
Ez nem egy iszok-hányok-belefekszem buli. És nem ugrott rá senki a csávóra. Kérdőre vonták, a többiek pedig a nemtetszésüket fejezték ki. Nem lincselés volt, nem verték meg, még csak nem is üvöltött vele senki, nem rángatták a ruháját. De határozottan kérdőre vonták.
A csaj nem szekszuálisan vonaglott magáról lehúzgálva a ruhát, ez nem sztriptíz volt, hanem jól érezte magát és táncolt a zenére. Volt egy zenekar és élő zene. A csaj szépen elegánsan fel volt öltözve, finom makeup, nem ribancos őrület. Egy tisztességes kisestélyi ruha volt rajta és teljesen normálisan viselkedett.
Abszolút van köze hozzá másnak. Ez is szub-standard viselkedés, nem elfogadott.
Szerintem ne fokozd, ezt sosem fogod megérteni.
-
Jahno
veterán
válasz
ezittketto
üzenetére
Ebből is látszik, hogy már hibás az elmélet és szerinte is csak nőkkel szemben fordulhat elő.
-
FőDudu
veterán
Lehet, hogy rosszul jott at.
Nekem ugy tunt, hogy ez egy buli, ahol ittak, tancoltak.
Erre azt irod, hogy vagy huszan ugrottak volna ra a palira a latottak alapjan.Mifele prud/bigott nepseg el ott ami rogton ugrik egy kis simogatasra?
Mi van ha akkor talaltak egymasra es egy kapcsolat kezdete aminel az alkohol oldotta fel az addigi gatlasokat?En meg mindig azt mondom: amig a no nem nyilvanitja ki a nemtetszeset, addig senkinek semmi koze hozzajuk. Elvezzek a bulit.
Ha meg nem buli, hanem allofogadas volt ahol szabalyok es protokoll van, akkor nem jo helyen voltak

-
npera
addikt
Most egyedül vagyok otthon. Kivettem a délutánt, aztán asszony meg a városban van. Beraktam a nappaliban a She Swallowed Burning Coals című kis muzsikát, aztán az erősítőn kinyomtam a Direct gombot és rátekertem egy kis basszust.
A hangerő talán csak 9-óránál volt, de már így is tartottam tőle, hogy a szomszéd nyuggerek nem annyira élvezik. Még nem tarottam hangnyomástesztet, nem tudom mekkora hangerő lehetséges anélkül, hogy a szomszédot zavarnám.
Előtte volt a Le Perv, de ott még nem tekergettem a basszust.
Most picit lúdbőrözöm....
-
Jahno
veterán
Itt most megint nyílt egy dühöngő szoba:
-
npera
addikt
válasz
ezittketto
üzenetére
Normálisan ez úgy megy, hogy van egy standard a cégnél és ha bármi történik, akkor azt kivizsgálják. És addig nincs róla mendemonda és sutyorgás.
Én voltam ilyen eset után "támogató személy". Egy női kollégát környékezett meg egy illető, amitől a nő kiborult és utána részleget is váltott. De egy ideig voltam amolyan "beszélgetőtárs" neki, amitől oldódott benne a stressz. Persze teljes diszkréció, az illető személye és a részletek nem kerülnek kiteregetésre.
Ha tényleges zaklatás történik, akkor az HR-es téma lesz és elég komoly vizsgálatot indítanak. Nem elég egy kis megrendezett jelenet, az alapján nem fognak csak úgy elmeszelni valakit mofóra. Onnan már beindul egy komolyabb gépezet. Ha hamis vádaskodáson kapnak valakit az is egy súlyos vétség.
-
npera
addikt
-
Jahno
veterán
válasz
-NoVa-
üzenetére
Wii az jó, főleg ha törve akad. Nálam továbbra is nagy a kupac, egy része szakértőer vár, aztán utána gyújtom fel az egészet a kecibe. Olvasóhibásakkal tele vagyok, a Wiit majd megtömöm GC játékokkal, Xbox kap valami alapot (azon a Sega/mamét feladom), Wiihez ráadásul van classic controller, ott még érdemes lenne variálni. És persze van eredeti Sega és NES/SNES is, szóval nem is tudom minek ugrálnék. Év végéig meg kiderül mik jönnek még mellé.
-
ezittketto
tag
A baj az, hogy ha egy ilyennel hírbe hoznak, akkor a közvélemény szerint kábé azonnal bűnös is vagy, aztán több év hosszú eljárás után esetleg mégsem. De addig kábé mész is a levesbe. Szóval értem a felvetést.
Pontosan. És még utána is mondhatják, hogy nem zörög a haraszt..
Meg ugye alapból kinek hisz szerinted a többség egy őzikeszemű, apró lánynak, vagy egy marcona pasinak?!Volt olyan ismerősöm, aki vezetőként nem mert bezárt ajtók mögött, négyszemközt beszélni semelyik női beosztottjával, mert mi van ha rá két perccel valamelyik könnyes szemekkel kivágja az ajtót és a folyosó irányába elrohan...
-
Jahno
veterán
-
-NoVa-
veterán
Megnéztem a PC alkatrész árakat, ha már úgyis át kéne lapátolni a költöződobozok közül előkerült kisebb/csöndesebb/minőségibb PC házba az alig használt gaming PC-m, érdemes-e rákölteni. Hát, a kurrens I5-6500 alatt ha cserélek alaplapot Mini-ITX-re (25k), meg egy erősebb wifi adaptert rádugok (15k), opciósan +8GB ram még 12k, egész sok. Csak az alaplapcsere ennyiért még elmegy egy alig havi 1-2 órát használt vasnál.
AMD vonalon egy Ryzen 5 3600 valóban előremutató teljesítmény, de kell mellé gyorsabb ram, és maga a proci 70k.
Az XBox One S all digital meg 50k.
Összedugni a TV mögött halmozódó WII-t ingyen van.
Dilemmák, dilemmák
-
npera
addikt
válasz
ezittketto
üzenetére
Most volt per abból, hogy egy svéd feminista aki arra alapozta a publicitást, hogy nyilvánosan meghurcolnak férfiakat mítú ügyileg az Aftonbladet egyik újságíróját hozta hírbe. A dolog pikantériája, hogy a csávó ténylegesen megerőszakolta a nőt egy buliban, de mivel akkora gépezet volt mögötte most a nőt vegzálják hírnévrontás és egyéb kategóriák miatt. Ha jogerős lesz az ítélet, akkor többszázezer SEK kártérítést kell fizetnie, másfél év böri és hasonlók vannak kilátásban asszem.
A baj az, hogy ha egy ilyennel hírbe hoznak, akkor a közvélemény szerint kábé azonnal bűnös is vagy, aztán több év hosszú eljárás után esetleg mégsem. De addig kábé mész is a levesbe. Szóval értem a felvetést.
-
npera
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére
Nem.
Nem egy darab húsként kezeled a másikat, hanem respektálod, mint embert. Akármilyen nemű.
Azt elvárni, hogy a nőnek jelenetet kell rendeznie gyakorlatilag önmagát megszégyenítve nyilvánosan a tömegben, hogy egyáltalán komolyan vegyék a zaklatást pedig abszurd felvetés.
-
Samott
addikt
Lesz eloszereplos Bambi is (youtube/Conan)
-
-
Gabibácsi
őstag
https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2019/12/06/birosag_csalt_a_csonti_car_munkatarsa/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Érdekes, a csonticar nagy haverjuk volt, kaptak tesztautókat is, aztán mégis. Lehet ugyanilyen csaló a becsületesnepper is, csak majd az jövőre lesz sztori
-
Jahno
veterán
-
-
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi
üzenetére
De ez valami buli volt, alkohollal, zenevel.
Ott kicsit szabadabbak az erkolcsok, mint az irodaban....Azert mert tancolo kollegak eseten az egyik megfogja a masik feneket, meg nem eletszeru az, hogy 20 masik rajuk ugrik es meglincselik a ferfit.
Ne legyen mar mindenki balfasz!
Ennyire azert ne legyen egyertelmu a MEETOO.Ha elcsattant a pofon, onnantol egyertelmu, hogy nem egyezett bele a no a dologba.
Addig amig nem fejezi ki nemtetszeset, kb senkinek semmi koze hozza - lehet meg tetszik is a nonek a szituacio. -
FőDudu
veterán
Angol 'segedmunkas' sztorija...
Ismerek olyanokat, akik ugyanebben gondolkodnak (Londonban).
Azaz Anglia to 'magyar videk'. Mert a gyerek mindent megboritott. -
npera
addikt
válasz
ezittketto
üzenetére
900 ember volt a teremben. Kábé 15-20 ember látta közvetlen közelből, mivel a táncparketten művelte ezt az az észlény.
Ha nem lett volna tanú, akkor is van valami kivizsgálás, mert zéró toleranciás esemény.
Én nem voltam ott, ha én láttam volna, akkor kérdőre vonom a csávót én magam. Ilyenkor igazából az a lényeg, hogy valaki lép. Nem kell főnöknek lenni hozzá. Ha mindenki csak behúzza a nyakát és másfelé néz az a közösség beleegyezése abba, hogy a csávó mekkora király és a csaj örülhet hogy paskolják a fenekét.
Vélhetően valaki növesztett volna magának golyókat és odament volna megkérdezni, hogy mi a helyzet és segítsen-e.
-
FőDudu
veterán
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi
üzenetére
Ráadásul volt már mikor a málnát hegesztettem. Azóta lett egy évjárat a Minecraft/Fortnite vonalon, az amúgy még bonyolultabbra kavarta az elméletet. Egy koreai 12 éves meg bárkit leaprít a napi lövöldözősben és Mariot is úgy viszi a végéig, mint egy gép. Ezért is követünk más vonalat, többire most ott nyílt Kökiben az ecenter és kész.
-
Jahno
veterán
Es néhány nagyon szar másolat. Néha idehaza hagytam magam látszólag rádumálni a seftesnél, mert egy időben még utcán is leszólítottak. Ott megnéztem, de inkább hagyjuk. Aki hívő szeretne lenni és nem ismeri a szigony, az meg hát ja. Mire gondolt amúgy?
Egyszer valami helyi makákó úgy próbált meggyőzni, hogy a táskámban volt kb. 8. darab eredeti és pár másik. Erősen gondolkoztam megkérdezem érdekli-e vagy esetleg cserealap :-)
Inkább ott a veszély, mikor előadják az összes marketing/sales/MLM tudást seperc alatt és hirtelen győznek meg. De csoportban ilyet beszopni, aminek utána lehet nézni és van gondolkodási idő? Jesszom.
-
ncc1701
veterán
válasz
-NoVa-
üzenetére
Nekem a quake3-quake live-ban az jött be, hogy nagyon erősen skill alapú. Ez a mai generációnak ugye nem jön be, ők már nem szeretnek beletenni a dolgokba "munkát", és csak csodálkoznak, hogy a másik gyakja őket. Plus a látszat ellenére ha valaki nem gondolkodik, akkor nyerni sem tud, pláne egy jó kis duel meccsen, de tdm is ugyanaz.
-
-NoVa-
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
Az input mindegy, csak a játék ritmusa és a mozgás jellege változik vele. De ha mindenkinek azonos, akkor csak bele kell szokni, és kész. Van értelme a telefonos PUBG/COD battle royalenak is, csak egészen más, mint a PC-s, ahol a fegyver visszarúgásának a kezelése a legfontosabb, mobilon meg a mozgás és a célzás.
-
npera
addikt
Nagyon jó. Helyi Marketplace csoportokban állandóan jönnek a hirdetések mindenféle arab, exjugó és baltikumi nevű felhasználóktól, hogy különféle iPhone 11 MAX telefonokat árulnak olcsón. Teljesen bontatlan csomagolás, még lefóliázott. És "olcsón", tehát mondjuk 18k SEK helyett 14k SEK egy 512 megás.
Ma megjelent két felhasználótól (egy svéd csaj és srác) figyelmeztetés, hogy vettek ilyet és kínai másolat. Rendőrségi feljelentést megtették, de persze le lesz állítva a nyomozás bizonyíték hiányában.
Ilyenkor elgondolkodom, hogy mennyire kell hülyének lenni, hogy kiadjál egy olcsóbb ilyenért mondjuk 10-12k SEK monétát, hogy aztán kapjál egy kínani másolatot. Tényleg ennyire kell hinni a csodában?
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi
üzenetére
Nálunk kolléga éppen azon morgott, hogy a 2 éve otthagyott cége is meghívta buliba, kölköknek lesz igazi mikulás meg mókafaktor és kapnak valami aprólékot. Nálunk az emeleten át lehetett venni valami csokit és otthon meg kell mondani, hogy apa cégének a mikulása küldte. Csöppet más szint, pedig egy mikulás + gyerekeknek némi foglalkozás azért nem akkora vagyon. Nálam nincs gyerek, de ahogy hallom a hangulaton, eléggé rontja a morált.
-
Jahno
veterán
válasz
halapidori
üzenetére
2019es cikk, most vagy ezek is megírják ugyanazt, vagy 10 éve nem nagyon sikerült újat kitalálni: https://boon.hu/boon-pr-cikk/legujabb-legenybucsus-trendek-es-aktivitasok-2247907/
Nekem csak születésnapom lesz, majd lenyomhatsz cserébe Super Marioba és aki nyer akkor iszom valamit :-P Jajj, találtam valamit, küldök képet.
De ha a Kvéket is bírod, akkor most lesz online buli, ismerős csaj születésnapjára :-P Ezek ilyenek, nem gondolják túl:
Szülinapomkor megszokott Quake EGY multiplayer móka várható. (Ez már a 3. ilyen lesz, eddig miért nem jöttél?)
Bemegyünk egy szerverre és hagytok nyerni.
Írjatok rám, ha jöttök vagy kell segítség.
----
Azért nem lan, mert csak.
Azért nem 27.-én, mert az hétfő.
Azért nem 24 vagy 25, mert nem érek rá.
Azért este 7-ig, mert öreg vagyok és aludnom kell.
Eddig sose volt nyilvánosan hirdetve, most az lesz.
Ha nem ismerlek, akkor is jöhetsz.
Trolloknak jönni kötelező. -
-igu-
veterán
Én sose tudtam rendesen inni, nem is vagyok rá büszke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest